Q1003. Sleur?

Onbekend

Zou ook een TZrelatie in een sleur kunnen raken? Ik bedoel, ik begin nu (eindelijk) door te hebben hoe ‘t werkt’ tussen TZ’s. En als je (eindelijk) ook je tz begint te kennen met alle eigenaardigheden enz enz, raak je dan op een gegeven moment niet uitgekeken op je TZ?

Antwoord 1
Er worden altijd weer creatieve marnieren van bovenaf bedacht om er voor te zorgen dat jullie nooit op elkaar uitgekeken worden. En dat er nooit een sleur in komt want dit is echt de hoogste liefde die je kan krijgen. Die negatieve eigenschappen die kunnen veranderd worden in positieve eigenschappen.
(Remco)

Antwoord 2
Nee, dat denk ik niet. Op je tz raak je nooit uitgekeken, evenmin als dat zijn minder leuke eigenschappen een reden zouden zijn om hem niet meer te zien. Het is onvoorwaardelijk en eindeloos mooi en intens. Dat contact blijft zo door de eeuwen heen, voor altijd. Daar is het je tz voor.
(Onbekend)

Antwoord 3
Antw 1 krijgt van mij een 10 met een griffel. Ik geloof ook dat er constante beweging en groei zit in de relatie met je TZ, en dat er daarom steeds iets nieuws te leren valt. Je geraakt steeds in een volgend stadium en (een van de of het doel is volgens mij ook elkaar met het innerlijk helpen.
(Onbekend)

Antwoord 4
Je word altijd geholpen van boven af. Als ik terug kijk dan zijn alle ontmoetingen en momenten nog steeds even leuk, net of het gewoon weer verder gaat waar het gebleven was, ookal heb je elkaar weken niet gezien en/of gesroken. Je TZ is onze wederhelfd en vult je perfect aan en brengt je wat onbreekt. Aanvulling op je leven, geen invulling 😉 Liefs.
(Vlinder)

Antwoord 5
Dank je wel het is ook en innerlijke reis met het doel om elkaar en anderen te helpen.
(Onbekend)

Antwoord 6
@4, ja dat ken ik ook, dat je bij een volgende ontmoeting gewoon weer verdergaat waar je was gebleven samen. Tijd lijkt geen rol te spelen net als afstand. Het is wel eens bizar maar nu zit mijn tz in Frankrijk en het voelt alsof hij hier naast mij zit. Ik droom over hem en enkele uren later smst hij me.
(Onbekend)