Q1002. Waarom stapt niemand op de ander af?

Onbekend

Ik zie steeds verhalen op deze site over het feit dat de ene tz de ander niks vraagt maar er gewoon vanuit gaat dat deze het ontkent of niet wil. Waarom stapt er niemand van ons op de ander af om te zeggen dat je zielsveel van diegene houdt? Waarom geven we het niet toe? Ik spreek ook over mezelf, maar ik kan gewoon niet de stap zetten om naar tz te gaan en alles te vertellen wat er op mijn hart ligt. Ik denk dat ik gewoon niet durf, en maar wacht tot de ander op mij afstapt, maar wat als je tz er precies hetzelde over denkt? Dan komt er toch nooit wat van het contact leggen terecht? Hoe denken jullie hierover m.b.t. jullie situatie met tz?

Antwoord 1
Zie antw 2 van vraag 996.
(Onbekend)

Antwoord 2
Een TZrelatie is geen gewone relatie, noch een romantische, althans niet ‘van huis uit’ niet in eerste instantie (later kan hij namelijk altijd nog uitgroeien tot een romantische relatie). Een TZrelatie zit hem in de verbinding die jij hebt met je TZ, in die verbinding hebben Tweelingzielen een relatie. En daarom is ‘normale’ communicatie in feite overbodig, omdat je op andere manieren communiceert. Je moet even doorhebben hoe het werkt, maar zodra dat gebeurt weet je dat in feite je TZ nooit hoeft tegen te komen, want het is geen aardse relatie. En zolang als je dat kunt accepteren, is er niks aan de hand, is er vrede en liefde. Maar zodra je meer wilt, meer een romantische relatie, meer een aardse relatie, ja dan wordt het lastig en ga je allerlei eisen stellen, eisen die van nature niet bij een TZrelatie horen, dan krijg je frustraties omdat de ander niet aan je verwachtingen voldoet. Maar het kan natuurlijk wel: je kunt met je TZ ook een aardse relatie hebben, alleen vergt dat weer aanpassing, en ieder geval is natuurlijk weer anders.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb die stap al gezet 5 jaar geleden maar toen wilde ze niet. Hoe ze er nu over denkt weet ik niet maar als ze het gevoel van dat is hem en daar hou ik van. Kan ze mij gewoon bellen of mailen om contact te zoeken.
(Remco)

Antwoord 4
1002de vraag alweer, gaat hard 🙂 Ja deze vragen komen me bekend voor, ik zit precies in het zelfde schuitje, ik worstel ook met deze vragen. Dusja echt antwoord heb ik hier ook niet op. Dan denk ik: Geduld, geduld. Ik durf het mn lief ook niet te zeggen hoor. Toch veel succes gewenst 🙂 Liefs.
(Vlinder)

Antwoord 5
Ik neem bewust geen contact meer op. Ga tz niet meer lastig vallen om te vertellen dat ik in die periode erg in de war was, door persoonlijke redenen en daarbij niet wist waar deze gevoelens vandaan kwamen Heb daardoor het één en ander moeten delen met andere, sommige begrepen het helemaal een ander maakte me weer wijs dat het geen zielsliefde kon zijn,en dan begon ik weer te twijfelen. Maar wist ook dat diegene hetzelf nog niet hebben meegemaakt Ik geloof en daar gaat het om. Dus nu laat ik het zo ga niks meer overhoop halen,tz is gelukkig en dat is mij meer waard dan dat ik tz ga vertellen dat ik na vele lessen erachter ben gekomen wat het is geweest. Kan er nu ook veel makkelijker mee om gaan, dankzij de liefde die ik voel en krijg. Wens jou heel veel sterkte om ooit toch eens die stap te nemen en het te vertellen.
(Onbekend)

Antwoord 6
Bang om gekwetst te worden is het grootste probleem. In de meeste gevallen is het slim om geen contact op te nemen, wachten tot de ander je mist. Maar welke “ander” ben je in dit geval 😉 Je kan contact opnemen, is dit niet gewenst; dan is het wachten tot de ander juist contact opneemt. Heel frustrerend, maar je geeft je TZ wel de ruimte en mogelijkheid om zijn/haar pad te doorlopen. Luister naar je eigen gevoel wanneer je contact op moet nemen. Dit wordt via signalen aan je duidelijk gemaakt. Mijn TZ was nog getrouwd dat wij een affaire kregen. Na het afstootproces heb ik altijd kaartjes gelegd op de bewuste plek waar wij elkaar hadden ontmoet. Hij ging daar altijd met zijn hond naar toe. Zo stookte ik niet in zijn relatie en kon ik duidelijk maken dat ik nog steeds aan hem dacht. Mijn TZ zocht vanzelf contact als wij elkaar nodig hebben. Of wanneer ik het heel moeilijk had vroeg ik energetisch om ergens naar toe te komen. Luister naar je gevoel en hart wanneer jij contact kan en mag opnemen.
(Alicia S.)

Antwoord 7
Daar kan ik kort over zijn; ik stap niet op hem af omdat hij er nog niet klaar voor is en mijn woorden bij hem kant noch wal zullen raken. Pas als hij zijn proces heeft voltooid zal hij het snappen. Geduld is een schone zaak.
(Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 2 De zielsliefde zit niet in jou zelf.Je hebt wel liefde voor jezelf maar je bent verbonden met jou tweelingziel. Dit weet ik omdat ik regelmatig uit mijn lichaam treed en goddelijk in contact kom met mijn spirituele tweelingziel. Jullie delen die liefde samen die er ontstaat.
(Onbekend)

Antwoord 9
Aan antw 2 zou ik nog willen toevoegen dat volgens mij zelfs seksuele contacten tussen tweelingzielen verschillen met die tussen twee mensen die een romantische aardse relatie hebben. Het is eigenlijk een soort versmelting of samengaan tussen de twee zielen. Maar omdat mensen mensen zijn (stof en geen geestelijke wezens) kunnen we dat alleen maar vertalen naar seksueel contact. Deze intieme contacten verschillen daarom en dat is de reden waarom het anders ‘aanvoelt’.
(Onbekend)

Antwoord 10
Ben zo blij met de laatste antwoorden! (8en7) De rest ook hoor, maar meer in de zin van omdat antwoord 2 nogal veel verwarring bij mij bracht. Dus bedankt maar weer 🙂 en liefs van Vlinder.
(Vlinder)

Antwoord 11
Antw 8: ok, alweer wat bijgeleerd. Ik ben er nog lang niet hoor wat ik ook niet pretendeer. Maar ik weet nu wel zeker dat wij mensen multidimensionale (hoop dat ik t goed zet hier) wezens zijn. Verschrikkelijk intrigrerend dus. Ik besef nu dat wij niet alleen een Zelf en een Ego hebben maar ook nog een hele hoop andere dimensies/parten. Mijn gevoel voor mijn TZ zit idd niet in mijn Zelf (misschien wel de verstandelijke beredenering voor het bestaan van mijn TZ) maar het zit ergens in mijn emoties. En waar die vandaan komen, God-weet-waar, maar ik dus nog niet.
(Onbekend)

Antwoord 12
@antw 10 je groeit nochtans van verwarring.
(Onbekend)