Q1001. Contact

Vlinder

Ik dacht altijd, als mijn TZ contact met me wil enz dan belt hij wel, dan weet ie me te vinden. Nu kwam ik er gister achter via sms dat hij mijn nr niet eens had, had er ook geen afz achter gezet. Ik heb in het begin om zijn nummer gevraagd toen wist ik nog niet over TZ enz. Tussen ons is er al veel gebeurd en als we elkaar zien dan begroeten we elkaar. Ik laat hem vrij, volg mijn pad en leer mijn lessen, maar hier snap ik helemaal niks meer van.

Antwoord 1
Door omstandigheden ben ik ook het nummer van mijn tz kwijt. Jou vraag heeft me geinspireerd dat nr weer te achterhalen. Ik ga hem dan zeker bellen! In het verleden hebben we ook al hele positieve bel- en sms ervaringen gehad. Dus waarom niet? Dankje…
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat is een lastige. Ik zou haast zeggen, zet je nr hier neer voor het geval hij ”langskomt” hier, maar dat gaat weer te ver denk ik. Tja verder weet ik het ook niet, maar je komt vast wel op een idee, veel succes alvast.
(Onbekend)

Antwoord 3
Als je TZ je nummer nog niet had, dan was dit nog niet het geschikte moment om contact op te nemen. TZ’s komen elkaar vanzelf tegen of horen van elkaar wanneer de tijd rijp is. Voor mij heeft het een jaar geduurd wanneer ik het e-mail adres van mijn TZ had gevonden. Zelfs gezocht op hyves toentertijd, bleek dat hij net zijn profiel had verwijderd. De tijd was toen nog niet rijp genoeg. Vaak ontstaat er eerst is prachtigs tussen TZ’s alvorens het afstootproces komt kijken. Kijk ff naar andere vragen wat de rest zoal mee heeft gemaakt.
(Alicia S.)