Q1000. Veranderd

Onbekend

Met de wetenschap dat ik een tweelingziel heb en dat er meer tussen hemel en aarde is ben ik totaal veranderd in mijn denken en doen. Met een big smile loop ik door het leven. Ik heb wel een hele grondige schoonmaak meegemaakt van het proces. Maar waar ik nu ben voel ik alleen maar liefde stromen van mijn tweelingziel. Ik hoop dat zij zich nu ook vrij en gelukkig mag voelen. Ik heb dat toch allemaal te danken aan mijn tweelingziel, dat zij mij heeft aangevuld. En wat er allemaal nog gaat komen voor ons dat zijn allemaal verrassingen van bovenaf.

Antwoord 1
Ja en er is nog geen overkoepelende definitie van he. Tweelingzielgeluk? kan geen prozac tegenop. Ik merk dat ik maar door-en door-en doorgroei en ja, ik groei hier ooit een keer uit, hoe informatief een forum ook is. Ik heb altijd gezegd tegen mezelf “ik ga door tot vraag 1000” en die is nu haha. Wat snel. Kan wel eeuwig doorgaan maar voor mij is alles omtrent tz’en (waar het mij in eerste instantie om te doen is,dit forumbezoek) al eens aan bod geweest. Misschien moet het vragenstelsel maar eens omgedraaid, dus vraag 1 bovenaan,enz. en de nieuwste vraag helemaal beneden,als je al het vorige doorgeworsteld hebt lol. Ik hoop een ieder te informeren over ons samenzijn en voorbestemming, eind van het jaar…..?
(Wieweet)

Antwoord 2
Gefeliciteerd! Je bent de 1000e vraagsteller. Ja, ik herken het wat je schrijft. Met een glimlach door het leven gaan, je gelukkig voelen, dankbaar ook, en een diepe liefde voor die ander. Het is diep ingrijpend en inderdaad een sterk reinigingsproces van de ziel. Je verandert er compleet door. Het is niet zo dat alles vanaf het moment dat je weet wie je tz is, van een leien dakje gaat, maar je voelt waarom je leeft, dat het leven een doel heeft en dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
(Onbekend)

Antwoord 3
De duizendste inzending in deze rubriek en wat een mooie! Fijn dat je dit punt hebt bereikt, het is dus mogelijk is. Daar zijn misschien heel wat vragen en antwoorden aan vooraf gegaan of niet? Als jij die liefde van haar voelt, kan het niet anders dan dat zij gelukkig is.
(Onbekend)

Antwoord 4
antw 1: Lol, klopt, gooi prozac en andere uppers maar weg,hihihi leuk! vraagsteller (hoewel volgens mij is dit geen vraag, maar goed) ik voel met je mee , big smile.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik ben de vraagsteller Bedankt voor de leuke reactie`s welke prijs heb ik nu gewonnen? Of krijg ik een goddelijk kado?
(Remco)