Q0999. Zal zij het ook door krijgen?

Onbekend

Sinds ik mijn tz heb ontmoet ben ik heel erg veranderd. Nu wil ik graag weten… ik ben door iets van boven te weten gekomen dat het mijn tz is maar zij weet het nog niet. Zal zij ook ooit een moment krijgen dat ze iets van boven door krijgt dat zij mijn tz is? en zo ja…waarom moet mij dat eerst overkomen en zij pas later?

Antwoord 1
Je vraag zijn exact dezelfde gedachten die ik mijzelf ook nog steeds af vraag. Waarom heb ik deze beelden wel door gekregen en weet zij nog steeds van niets. Tenminste ik ga daar nu nog steeds vanuit. Zal zij ook knettergek worden van steeds weer die kleine “boodschapjes/tekens” die ik toen ook door kreeg, waardoor je er niet meer omheen kan om er eens goed bewust over na te denken waarom dat is. Ik heb geen flauw idee als je het mij vraagt. Momenteel probeer ik afstand van haar te nemen maar zodra ik een aantal weken niet in mijn gedachten met haar bezig ben, word ik keihard op de feiten gedrukt. Haar naam of alles wat er ook maar mee te maken heeft komt op mijn weg. Het lijkt wel dat de tijd er nog niet rijp voor is om afstand te nemen. De vraag is “waarom?”. Krijg zij het nu ook door? Is er beweging? Onze zielen zitten nog steeds aan elkaar verbonden, maar hoe kun je los van elkaar komen als de ander van niets weet en zich onbewust vasthoudt aan jouw ziel? Je kunt wel proberen om los te komen in dit leven maar als de ander het onbewust niet wilt en het zelf niet door heeft. Wat doe je dan? De onvoorwaardelijke liefde blijft in stand zonder het door te hebben dat je het stuurt? Kan dat überhaupt.
(Onbekend)

Antwoord 2
Omdat de ene tweelingziel een gidsfunktie heeft voor de ander.Eerst krijg jij het estafettestokje door van jouw gids en jij vertaalt het vroeg of laat op jouw beurt weer door naar jouw twin.Mijn tip:niet te snel door willen vertellen dat zij jouw twin is,het juiste moment kondigt zich vanzelf aan.Niet te veel geldingsdrang,je hebt tijd genoeg.Jouw twin moet zelf ook even puzzelen.Ik weet niet of zij het uit zichzelf door zal krijgen,maar ze zal een sterk gevoel in die richting hebben,dat zij jouw twin is.Dat hangt van haar spirituele ontwikkeling af.Als ze het over een jaartje ofzo van jou te horen krijgt dan kan het nog evengoed een schok zijn,of een feest van herkenning.
(Wieweet)

Antwoord 3
Als jullie toch bij elkaar in de dromen komen dan weten jullie het toch allebei dat jullie zielsverwanten zijn.
(Remco)

Antwoord 4
Ik heb precies het tegenovergestelde meegemaakt, ik kreeg juist door dat tz Niet mijn tz is….ik vraag me dan ook het t.o. af nl of hij dat ook nog doorkrijgt.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik vraag me af of mijn tz door zal krijgen dat ik van mijn huidige partner af ben, ik ben nu single al sinds ruim een half jaar en hij nog steeds niet…ik ben er niet op uit zijn huwelijk te verstoren dat wil ik niet eens. In de tussentijd heb ik wel iemand ontmoet op wie ik verliefd zou kunnen raken.
(Margot)

Antwoord 6
Het maakt niet zo veel uit of ze weet dat jullie tz zijn. Voor jou betekent dat blijkbaar iets. Wat zou je willen, dat ze een relatie met je aangaat omdat ze dat weet? Dat alles dan opgelost wordt? Het gaat erom dat de tweelingzielen elkaar leren zien in de waarde die ze voor elkaar hebben. Dat ze er iets mee gaan doen dat ze die ander zijn tegengekomen. Ze zullen er ook altijd iets mee doen vanaf die ontmoeting, daar is geen ontkomen aan. Wat dat is, is voor elk stel tz anders. Je kan er zeker van zijn dat haar leven voor altijd veranderd is. Hoe ze dat gaat hanteren, is aan haar, haar pad, haar keuze. (Arundash)

Antwoord 7
Hoe weet je zo zeker dat jij het als eerste hebt door gekregen? Heb je er met haar over gepraat?
(Onbekend)

Antwoord 8
Als ze echt jouw tz is, dan weet zij het diep van binnen wel. In het onbewuste. En dan zal het in de loop der tijd naar boven komen. Dat kan jaren duren, en dat gaat dan door middel van allerlei tekens en “toevalligheden” op haar pad. Zo is het tenminste bij mij en mijn tz. Ik was de eerste van ons beiden die het wist en hij is nog bezig met ontwaken zoals ik het noem. Dat betekent dat hij zijn leven leeft maar dat beweegt heel langzaam in mijn richting. Voor mensen die het niet weten is het vrijwel onzichtbaar, zo subtiel gaat dat. Maar ik zie het heel duidelijk. Er is ook een ongelofelijke aantrekkingskracht tussen ons als we elkaar zien. We spreken heel vaak dezelfde woorden op hetzelfde moment en ik droom heel veel over hem. Mag ik vragen hoe jij doorkreeg dat zij je tz is?
(Onbekend)

Antwoord 9
Lieve Wieweet van antw. 2; ik heb altijd zoveel aan jouw wijsheden (want dat zijn het!), dank je wel. Zoals jij het zegt zo voelt het voor mij ook precies. Ik ben ook degene die van mijn gids het “stokje” in handen kreeg en ben mij er zeer van bewust dat ik daar heel zorgvuldig dien om te gaan. Mijn twin is nog (lang) niet zover dat ik hem de onverbloemde waarheid kan vertellen, maar ondertussen is er wel een hele mooie en gestage ontwikkeling van zijn proces en ook van het mijne want dat staat nooit los van elkaar. In mijn geval weet ik dat het nog ongeveer 28 jaar zal duren voordat wij bij elkaar komen. En die tijd is nog hard nodig ook. Hij staat op het punt om een serieuze wending aan zijn leven te geven want hij wil trouwen en kinderen krijgen. Ik voel zoveel liefde voor hem, ben blij voor hem als dit is wat hij het liefste wil, alleen ben ik daar niet zo zeker van. Maar het is zijn proces. Ik mag hem hooguit zeggen dat hij het goed moet overwegen, meer niet. H! et gaat zoals het moet gaan, ik heb een rotsvast vertrouwen in ons universum.
(Onbekend)

Antwoord 10
Vanaf het eerste moment dat je TZ of ZV ontmoet is er een gevoel van herkenning als zij in elkaars ogen kijken. De ander weet het ook vaak, maar kan de link nog niet echt maken. Voor sommige kan dit onbekende gevoel “angstig” overkomen en lopen er voor weg. Omdat jij “het” weet, betekent dat je spiritueel verder bent. Het ligt ook aan het (partner) verleden hoe snel de term “tweelingzielen” wordt opgepakt. Let op: JE KAN VOOR EEN ANDER NIET BEPALEN DAT ZIJ JOU TZ/ZV IS. Dat moet de ander voelen, kun jij niet opleggen.
(Alicia S.)

Antwoord 11
@ antwoord 4: Is dit niet je ego die je van de wijs probeert te brengen dat het je TZ niet is @ antwoord 5: TZ kan aanvoelen dat je van je huidige partner af bent. Het zal voor jou TZ dan ook gemakkelijker zijn om jou kant op te komen.
(Alicia S.)

Antwoord 12
Antw 11 Alica: ongelooflijk zoals je me altijd zo goed door lijkt te hebben terwijl je me helemaal niet kent; goed geschoten alweer. Mijn dank is zeer groot, respect! 🙂
(Onbekend)

Antwoord 13
Antw 9….vind jij het belangrijk dat je de regie hebt, correct me if i’m wrong maar zo klinkt t, als ik me vergis dan excuses hierbij, maar als t klopt hoe weet je dan nu al terwijl je nog niet begreep waarom je tz het later ”doorkreeg” dan jou, dat zij (je twin) over 28 jaar zover is?
(Onbekend)

Antwoord 14
Antw 6 en antw 10: WoW!. Antw 6: hele goede vraag, wat hij/zij zou willen. Antw 10: zo goed dat je belicht dat een ander niet voor de ander (zelfs niet je bloedeigen TZ zou ik haast zeggen) kan bepalen dat hij/zij je tz is.Bedankt beiden.
(Onbekend)

Antwoord 15
Ik ben de vraagsteller.antwoord 8.hoe heb ik het door gekregen?ik heb 2 jaar geleden 2 maanden in een klein dorpje in oostenrijk gewerkt en vanaf dag 1 gebeurde elke dag wel iets met mij. Heel veel bizarre toevalligheden, ik kreeg een soort kracht energie, ontmoette mensen die ik niet kende maar ze kende mij wel en zeiden alleen maar positieve dingen over de toekomst over mij. Het was een soort magie en ik ontmoette mijn tz.vanaf dag 1 was ik stapel op haar.na die 2 maanden ben ik veel op internet gaan lezen.want ik wist echt niet wat mij was overkomen.1 jaar later heb ik weer in dat dorpje gewerkt en kwam haar weer tegen.en ik weet zeker dat onze zielen zijn samen gesmolten.maar ik vind het zo jammer dat ik dat alleen weet en zij niet.wieweet…. ik heb het haar wel verteld pas na een jaar.ik weet zeker dat zij mij ook leuk vond en ik denk dat zij ook wel iets speciaals voelde.dan is het toch beter dat zij het ook weet?
(Onbekend)

Antwoord 16
Vraagsteller ik sluit me helemaal aan bij antw 7: Hoe weet je zo zeker dat je tz dat later dan jij heeft doorgekregen en niet tegelijkertijd , wat voor de hand liggend is? Wat denk je: zal zij eerder iets van Jou aannemen of van iets van Boven? Zelf geloof ik niet dat de een de gids is van de ander, want waarom zou de een wel een ‘gids’ hebben en de ander niet? Er is namelijk gelijkwaardigheid in een tz-relatie. Er is geen man/vrouw -relatie weet je nog? nee de tweelingzielen gaan volkomen gelijk op. Wel kan het zo zijn dat de een al eerder dacht aan het Begrip ”tweelingziel” omdat ie daar toevallig al eens eerder over gelezen heeft. Maar dat betekent niet dat de ander, zij dus, niet van Boven heeft meegekregen dat jullie iets speciaals hebben. Alles op zijn tijd, want stel dat zij eerder met het begrip TZ in aanraking zou komen terwijl ze in een omgeving zit die dat niet accepteert en eerder afkeurt of uit het hoofd zou praten, dan ben je nog verder dan je zou ! moeten zijn. Dus neen, in een tz-relatie is er niemand die voor de ander gids/baas speelt. Je moet ervan uitgaan dat beiden dingen doorkrijgen, op zijn tijd. En omdat jullie beiden verschillende persoonlijkheden zijn, gaan jullie er op een eigen wijze mee om. Succes!
(Onbekend)

Antwoord 17
Vraagsteller, aan mijn vorige antw zou ik nog willen toevoegen: iets ”weten” stelt op zich niet veel voor,maar pas als er iets mee DOET , dan heeft het WETEN pas waarde. Zo niet dan kan je net zo goed niet weten wat je weet, omdat je er toch (nog) niks mee doet.
(Onbekend)

Antwoord 18
@13, help me even want nu ben ik in de war (dat krijg je met al die anonieme reacties…) Je vraagt hoe hij kan weten dat hij en zijn tz pas over 28 jaar samen komen. En volgens mij ben je hier in de war met mij, want ik ben degene die dit heeft doorgekregen, en ik ben niet de vraagstelster. Ik ken mijn tz al 18 jaar, en ik mocht weten dat wij over 28 jaar zullen herenigen. Wij zijn dan beiden in de zestig. Ja, ik weet het dat duurt nog eindeloos lang. Maar die tijd is hard nodig om beiden zover te groeien dat het zal werken. Ik ben al een aardig eind op weg, en hij heeft een iets langere weg te gaan. In de tussentijd zien we elkaar wel als vrienden en wordt er toch aan onze band gewerkt van bovenaf. Ik merk het ook steeds als ik geestelijk wat afstand neem, dan belt hij me of neemt anderszins contact op. We zijn erg op elkaar gesteld en leren elkaar steeds beter kennen. Ik ben er heilig van overtuigd dat beiden helften het weten, onbewust, en dat beiden het zich bewust zullen worden, maar zelden op dezelfde tijd. Dat heeft te maken met elk je eigen proces doorlopen.
(Onbekend)

Antwoord 19
Hoi antw 18: oops sorry vergissing; beschouw het als nooit aan jou gericht. :). Hierbij ook mijn verontschuldigingen aan anderen die verkeerd geadresseerd zijn.
(Onbekend)

Antwoord 20
Antwoord 17.wat moet ik doen dan.volgens mij doe ik er alles aan.ik werk nu op een cruiseboot.en dat heb ik via tekens door gekregen dat ik dat moet gaan doen.ik volg gewoon mijn pad.voor mijn gevoel moet ik nog veel leren.sinds mijn ontmoeting gaat bij mij alles vanzelf.ik heb heel veel geluk met dingen.ik heb zo een idee dat alles op zijn plaats valt.en ik hoop op een goede afloop.ik heb haar ook genoeg mails gestuurd.en ze heeft mij alleen terug gestuurd.dat zij mij alleen maar een leuke jongen vind.meer niet.volgens mij heb ik dan wel genoeg gedaan.of niet
(Onbekend)

Antwoord 21
Antw 20: zo dus bij jou ging ‘alles vanzelf’? Wat moet dat geweldig zijn! Want to know a secret? –> Bij mij ging alles allesbehalve vanzelf! Sinds ik mijn tz heb ontmoet is mijn leven voor een groot deel een grote HORRORshow geweest, vooral vlak daarna. Ik kreeg psychische gezondheidsklachten (waarvan ik toen niet wist waar ze vandaan kwamen maar nu wel), zodat ik mijn baan moest opzeggen. Ik probeerde naar het buitenland te gaan, om mijn tz te ontvluchten begrijp ik nu, maar toen wist ik dat nog niet, met alle rompslomp en alle gevolgen van dien. Ik moest vertrekken bij de vereniging waar ik al jaren bij zat.En zo verder. Geweldig he? Maar niet heus. En kreeg ik toen ondersteuning van mijn tz die lekker in een relatie onder de pannen was, die in mijn buurt woonde dus die wist wat ik doormaakte ? Neen! Hij heeft mij op geen enkele manier ondersteund. Nee dank je de koekoek geef mijn portie maar aan Fikkie maar ik hoef geen ‘romantische’ relatie met mijn tz. Ik geloof er niet in dat wij bij elkaar moeten komen. Zodra er een iets geleerd heeft is de noodzaak voorbij om nog verbinding met elkaar te hebben. Jij klinkt nog erg jong en ik denk dat jij ook nog een lange weg hebt te gaan. Volwassen worden bijvoorbeeld?
(Onbekend)

Antwoord 22
@21; je klinkt erg verbitterd, weet je dat? Wat jammer dat je je zo voelt. Want je mag dankbaar zijn dat je zielsliefde hebt leren kennen en mag groeien. Het is mijns inziens een van de mooiste dingen die je als mens kunnen overkomen, zolang je maar meegaat met de stroom en bij jezelf blijft. Vertrouwen lieve vrouw, dat is wat je nodig hebt en wat ik je toewens.
(Onbekend)