Q0997. Ik heb contact nodig met mijn tweelingziel

Remco

Ik wordt zelf ook een beetje moe na al die jaren dat ik maar geen aards contact krijg met mijn tweelingziel. In onze dromen gaat het nu allemaal goed maar ik denk elke dag aan haar. En het gevoel wordt steeds sterker om bij haar te willen zijn.

Antwoord 1
Hoi Remco, als ik zo je vragen en antwoorden lees, denk ik dat verdien jij ook een beetje contact met je tz. Is er niets dat je kunt doen? Een keer met haar praten bijv. Of ben je bang dat je haar dan juist van je afduwt? En als je echt een relatie met haar wilt, zul je zwaarder materieel in moeten zetten, maar wat dat is … Hoe dan ook, doe wat je doet vanuit liefde: wie wil er nu geen liefde ontvangen? Kan helaas weinig voor je betekenen, behalve je veel sterkte, succes en liefde wensen!
(Onbekend)

Antwoord 2
Lieve vraagsteller, ik weet wat je voelt – en daarom ben ik op dit moment misschien niet de beste raadgever. Wat ik wel kan is je heel veel sterkte heel veel succes en heel veel liefde wensen en wie weet als de tijd daarvoor rijp is dat je zult slagen
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb jaren geleden al een afwijzing gekregen tot mail contact. Toen wilde ze niks met mij te maken hebben en moest ik maar mijn eigen leven leiden zei ze. Zij heeft nu een relatie en een kindje. Ik wil haar ook niet tot last zijn en haar relatie in gevaar brengen. Nee ik durf haar nu geen brief meer te schrijven. Ze heeft mij wel een keer opgebeld om te zeggen dat het waar is. En dat ze terug ging bellen maar dat is nu wel 3 jaar geleden ofzo haha. In onze dromen gaat alles goed en is het gezellig. We kunnen toch ook een keer gezellig met elkaar praten of mailen ofzo. Mischien mail ik al met haar hier dat zou ook kunnen.
(Remco)

Antwoord 4
Antwoord 1: verdien jij dat zelf dan niet contact met je tweelingziel? In mijn persoonlijke geval vind ik namelijk ook niet dat mijn tweelingz. dat verdient. Er moet nog heel wat bijgesteld worden aan zijn gedrag. Hij zit op diverse datingsites, heeft ook regelmatig dates met vrouwen, naar het zich laat aanzien minstens 1x per week. Alsof hij iets moet bewijzen, hij heeft een enorm ego, moe word ik ervan.
(M.)

Antwoord 5
Antw 1: ”zwaarder materieel”.. Hmmmm …Klinkt interessant. Heb jij dat ook ingezet om iets te forceren of zo? Het geheim vd smit wil je natuurlijk niet met ons delen 🙂
(Onbekend)

Antwoord 6
Dat materieel snap ik niet zo. Ik heb gebruik gemaakt van oude indianenwijsheid om het contact met mijn tz te versterken. Ik kan niet al te veel prijsgeven, maar het heeft te maken met rookoffers, zoenoffers en reizen op de wind. Als ik een tip mag geven: laat je haar zolang mogelijk worden, dan kun je beter spirituele informatie uit de kosmos opvangen. Moet wel zeggen: nu ik haar veroverd heb, weet ik eigenlijk niet goed wat ik ermee moet doen.
(Onbekend)

Antwoord 7
Als je meer aan haar gaat denken, hoe meer zij ook aan jou zal denken. Als je geen zin hebt om telefoon op te nemen etc, vraag dan energetisch of ze je wilt ontmoeten. Vraag haar in dromen dat je haar wilt zien op die dag en plek rond een bepaalde tijd. Je kan ook ergens gaan zitten binnen een kilometer van je TZ en vragen of zij er naar toe komt door sterk aan haar te denken. Je kan niet afdwingen, je krijgt contact wanneer het geschikte moment er is. Het bestaat dat het de eerste keren niet werkt (gewenning van gevoel), maar het zal gaan werken. Geef niet op.
(Alicia S.)

Antwoord 8
Haha, antwoord 4 ik denk dat wij (tz en ik dan) het beide verdienen en we weten nu ook ongeveer hoe we het kunnen aanpakken. Dat verschilt ws voor ieder tz-stel op een gegeven moment krijg je dat door van boven. Wat ik ook doorkreeg was: luister alleen naar je eigen innerlijke stem en je tweelingziel. Niet naar een paragnost gaan oid. wat ik overigens wel gedaan heb omdat ik wanhopig op zoek was naar verklaringen, maar dat had ik beter niet kunnen doen (slecht advies). En antwoord 5: wat dat materieel is weet ik niet. Weet alleen dat mijn tz wel het een en ander heeft gedaan. Heeft soms wel eens iets weg van psychologische oorlogsvoering (waar hij overigens een bloedhekel aan heeft) en die geheimen deelt hij zelfs niet met mij.
(Onbekend)

Antwoord 9
@6: wat grappig, ik ben sinds enkele jaren bezig mijn haar heel erg lang te laten groeien, vind ik mooi. En inderdaad ervaar ik een toenemende gevoeligheid voor informatie van gene zijde. Ik ben een beetje bekend met sjamanisme en zal eens kijken of ik iets kan met wat je zegt; reizen op de wind en zoenoffers.
(Onbekend)