Q0993. Ik ben zo moe, komt dat door de verbinding met mijn TZ?

Onbekend

Ik schrok vanmorgen toen ik mezelf in de spiegel zag; kringen onder mijn ogen en een vermoeide blik. Ik kom niet bijgeslapen,voel me intens moe. Niet zo gek als je bedenkt dat ik de godsganse dag alleen maar in mijn hoofd bezig ben mijn mijn TZ. Ik krijg hem er niet uit. Ik probeer het wel maar het lukt niet. Wat kan ik doen om een beetje rust te vinden?

Antwoord 1
Om jou gerust te stellen hij gaat er niet meer uit nooit meer voor eeuwig en daar na. Jij bent jou enige echte ware nu al tegengekomen dan naar de overgang. Het is accepteren en loslaten dat gaat stap voor stap.En na een tijd kan je er beter mee om gaan en wordt het een deel van jou en wordt het minder en niet zo hevig. Het is erg zwaar ik weet er alles van en ik heb het overwonnen. Jij kan dat ook maar het heeft wel tijd nodig. Hoelang dat duurt is hoe goed jij er mee kan omgaan. Het enigste wat je kan doen is afleiding zoeken. Zo denk je minder aan jou tweelingziel. En om tot rust te komen kan je een finimal nemen. Nog een tip, ga vroeger slapen, elke dag is er 1 dat het minder wordt. En neem het allemaal niet te zwaar zie de humor er van in. Visualiseer het haal het beeld in jou hoofd. En doe er dan wat mee met dat beeld maak het voor jou zachter,zie het beeld verder enz.
(Remco)

Antwoord 2
Ik weet het, ik ben “veroordeeld tot levenslang”. Het loslaten gaat bij mij in golven, dan weer gaat het redelijk goed en dan weer (vaak nadat we elkaar hebben gezien) gaat het slecht. Ik moet dan elke seconde met hem herkauwen en me alles herinneren. Zodra dat tot rust komt, kom ik zelf ook tot rust. Pfff, vermoeiend. Mijn tz lijkt hier zelf geen last van te hebben.
(Onbekend)

Antwoord 3
Hoi Remco jij lijkt me al ver gevorderd in het proces. Hoe ben je dat zo doorlopen? Ik zie mijn spiegel nu al een jaar niet meer. Het gemis blijft elke dag. We zijn niets meer dan simpele collega”s geweest. Heb je ook een nare periode doorstaan ? Bijv afwijzing en trekken duwen waarheid verdraaien? Kan dat allemaal.? Het is wel vermoeiend nog steeds. Maar wordt er ook blij van want ik leer hierdoor mezelf heel goed kennen. Graag wijze raad. Groetjes
(Onbekend)

Antwoord 4
Daar weet ik alles van vraagsteller, ik ben nl ook regelmatig hondsmoe. Mijn ZL is heel goed daarin. Ik vraag me dan ook af als ik een andere ZL zou kunnen hebben (ik heb nl ergens gelezen dat ‘men’ meer dan 1 ZL kan hebben) of die net zo goed zou zijn.
(Onbekend)

Antwoord 5
Dank je wel antw 1 🙂
(Onbekend)

Antwoord 6
Hier is er nog een hoor! Ben ook erg moe. Weet niet of dat direct door de verbinding met tz komt, want van haar krijg ik juist ook veel energie en ze heeft me zoveel geleerd. Bij mij is het een opeenstapeling van veranderingen. Misschien is dat bij jou ook het geval? Onlangs heb ik mijn partner verlaten en nu heb ik kinderen bij 2 exen en een hele drukke, verantwoordelijke baan. Ik weet soms niet hoe ik het allemaal moet doen. Funest echt zo’n tz, als ik het zo opschrijf word ik eigenlijk wel boos en geef ik haar toch wel de schuld van alles. Shake hands…. en sterkte!
(Onbekend)

Antwoord 7
Ja ik ben ook moe, en denk regelmatig hoe lang ga ik het nog volhouden allemaal. Thuis slurpen gezinsleden mijn energie op en dan is er daarnaast nog het tweelingzielen gedoe. Wat ook veel energie kost wat ik eigenlijk niet wil maar ja gebeurt wel. Na een niet leuke kindertijd en jeugd, had ik eindelijk een beetje rust gevonden en dan ontmoet je je tweelingziel. Soms denk ik wel eens hadden ze niet nog een paar jaar kunnen wachten met die ontmoeting.
(Onbekend)

Antwoord 8
Vergeet niet dat je ook een transformatieproces doorloopt waar je vreselijk moe van kan worden. Dingen verwerken, dichter tot jezelf komen en natuurlijk TZ/ZV die elke dag bij je is en Ego die je op een dwaalspoor probeert te krijgen. Probeer goed uit te rusten om zo je energielevel op te vullen. Gevoel zal je op en af krijgen.
(Alicia S.)

Antwoord 9
Moe???? tsjonge… dikke wallen onder de ogen, geen energie… ja echt wel dat ik moe ben! en dus heb ik de opdracht gekregen van een vriendin om niet meer energetische begeleiding te geven aan anderen voor de komende 2 maanden. alleen maar zoals anderen het doen door luisteren, terug geven en nog meer luisteren maar niet meer energetisch bijstaan. ik moet bijtanken, herstellen na een intense periode en mag zelf verder ontwikkelen want ja… ik heb mij verscholen achter de anderen en mij ervan overtuigd dat ik echt wel de ruimte gaf aan mijzelf om te ontwikkelen. ja, ja… overtuigingskracht is sterk dan vooral als er een ZL bij betrokken is! gisteren kreeg ik van mijn zielszusje te horen dat ze een lichte tia heeft gehad gisteren… direct de confrontatie en test gekregen dus. ik heb het op de normale wijze (wat heet normaal) aangepakt, luisteren, dingen laten opschrijven voor doktersdienst, aanhoren, begrip tonen en sterkte wensen maar ook direct gezegd dat ik 2 maanden vakantie heb moeten nemen. gelukkig snapte zij dat… ik denk dat als ZL hulp zou vragen die stap moeilijker zal kunnen zijn…
(Onbekend)

Antwoord 10
Moe zeg maar gerust hondsmoe.. Ik heb mijn TZ ongeveer een anderhalf jaar geleden leren kennen. Echter wilde ik het eerste jaar niets toegeven. Heb een partner en als ik in zijn buurt kwam kreeg ik een gevoel over me heen dat ik niet bij hem in de buurt moest komen.. Heel vreemd.. Echter zie ik hem zo om de week. Toch aan de praat geraakt ruim een half jaar geleden.. Is allemaal als een sneltrein gegaan.. Mijn huwelijk was al niet veel meer dus toen ik de nodige aandacht kreeg en al die intense gevoelens zijn we verder gegaan dan eigenlijk de bedoeling was. Nu zijn we in een rustperiode. Beide waren we zo moe.. De gevoelens die zo overweldigend binnenkomen het ups en downs gevoel.. Ook moeten we beide aan onszelf werken en ik moet kijken of ons huwelijk nog iets is of.. Ja moe met zwarte kringen en nergens de puf voor hebben… Pfff..
(Onbekend)