Q0991. Schoon genoeg van die abnormaalheid

Onbekend

Schoon genoeg van die abnormaalheid. Mijn TZ beantwoord niet mijn e-mails. Hoe normaal is dat? Volgens hem is er geen aardse relatie alleen een tz-relatie en moeten we ook in andere termen denken dan in relatietermen.Ja maak dat de kat maar wijs want als ik een relatie zou willen met iemand anders, moet je dan kijken hoe snel hij erbij is om dat tegen te houden. Contradictie in de hoogste graad, zo niet in een zeer hoge graad.Ik ben bovendien veel te nuchter voor deze….materie (laat ik het netjes houden) maar ben erin meegegaan uit nieuwsgierigheid. Het is nu welletjes zo.

Antwoord 1
Misschien komen de emails aan bij jou tweelingziel. Mijn tweelingziel wilde jaren terug ook geen contact met mij. Mischien komt dat nog een keer dat zou leuk zijn.
(Remco)

Antwoord 2
Tja, wat zal ik zeggen? Waarom hij je emails niet beantwoord weet ik niet natuurlijk, maar dat je bij een tz relatie in andere termen moet denken, dat is wel deels waar. Ik spreek even voor mijzelf als ik zeg dat tussen mijn tz en mij op dit moment in ons leven geen aardse relatie mogelijk is. Maar er is wel degelijk een spirituele relatie gaande tussen ons. Misschien bedoelt jouw tz dat? En dat hij er als de kippen bij is als jij iets met een ander wilt beginnen, ja, dat is zijn angst. Angst om jou te verliezen aan een ander. Ik ben dat stadium gepasseerd maar heb daar ook wel last van gehad. Nu kan ik hem gewoon zijn gang laten gaan en zie ik in dat elke vrouw hem weer iets nieuws leert dat hem uiteindelijk dichterbij mij brengt. Maar leuk is het zeker niet altijd. Op mijn zwakke momenten steekt jaloezie wel eens de kop op, en benijd ik zijn vriendinnen. Maar snel daarna realiseer ik me altijd weer dat zij niet hebben wat ik met hem heb, en dat dat nooit voorbij gaat. Hoe rijk kun je zijn?
(Onbekend)

Antwoord 3
Mmm, weet je wel zeker of de mails aankomen bij je tz? Wie weet wordt je mail wel gehackt ofzo.
(Onbekend)

Antwoord 4
Of antw 2 hij (mijn tz) wil de dingen perse op zijn manier doen; terwijl hij heel goed weet dat ik er behoefte aan heb om niet alleen maar in ”het hoofd zitten”, al was het maar gewoon bevestigen op een aardse manier; als hij haar zelfs daarin niet tegemoet komt is het logisch dat zij dat aardse ergens anders zoekt.
(Onbekend)

Antwoord 5
Antw 2 wie zegt dat je je tz niet al verloren hebt aan een ander? je kan meerdere tz’s hebben las ik ergens, zo niet heb je wel degelijk meerdere zielsverwanten/soulmates. Wie zegt dat jouw tz niet al contact heeft daarmee en daarin meer bevrediging en rust vindt?
(Onbekend)

Antwoord 6
Wat ben ik toch dankbaar voor deze site want wat een herkenning. Mijn twin wil aan de ene kant dat ik kan ‘bewijzen’ dat ik hem los kan laten ofzo, want hij is veel verder (super vaag en dan krijg ik ook geen antwoorden) en soms denk ik wel eens dat ie aan de andere kant het liefste een ring om mijn vinger zou schuiven (en daar ook bevestiging van wil hebben). Graag, maar dan denk ik wat wil je nou? Make up your mind dear. Zodat ik er ook genoeg van heb en hem even in zijn sop gaar wil laten koken bij wijze van spreken … Vragenstelster, gewoon lekker laten gaan zou ik zeggen. Draai je om en volg je eigen weg. Jouw weg zal de zijne wel weer kruisen tzt.
(Onbekend)