Q0990. Samen sterk

Onbekend

Als je met elkaar verbonden bent dan vraag ik me af zal je dan extra weerstand hebben tegen ziektes. Ook ervaar ik dat ik meer energie heb. Wat ervaren jullie?

Antwoord 1
Haha, heb ik ook wel eens gedacht. Sinds de verbondenheid met tz terug is – ook van mijn kant dan, ben ik hoegenaamd niet ziek geweest. Daarvoor was ik wel vaak ziek in de winter, verkoudheden enzo….
(Onbekend)

Antwoord 2
Haha, heb ik ook wel eens gedacht. Sinds de verbondenheid met tz terug is – ook van mijn kant dan, ben ik hoegenaamd niet ziek geweest. Daarvoor was ik wel vaak ziek in de winter, verkoudheden enzo….
(Onbekend)

Antwoord 3
Dat kan, heb dezelfde ervaring. Tweelingzielen krijgen een energetische aanvulling van beide kanten. Aangezien ziektes een indirect gevolg zijn van een energetisch probleem, kan een fysiek probleem overgaan als je energetisch beter in balans komt.
(Arundash)

Antwoord 4
Ik heb nu een verkoudheid maar verder ben ik ook niet ziek geweest.Ik klop het effe af. Maar ik denk dat we elkaar gewoon versterken zodat we minder vatbaar zijn. Echter sport ik wel 3 keer in de wek en ik eet ontzettend gezond. Dat zal zeker in zijn voordeel zijn.
(Remco)