Q0988. Dromen over mijn beste vriendin

Onbekend

Hoi, ik ben 20 en ik blijf dromen over mijn beste vriendin met wie ik ongeveer 3 maanden geleden ruzie heb gemaakt. Het is definjitief dat ze niks met mij te maken wil hebben omdat ik ongeveer een jaar lang loog tegen haar. Ik gaf haar de indruk dat ik haar niet nodig had en kwetste haar expres. Ik wou haar gewoon buitensluiten omdat ze dat wel bij mij deed ik voelde me altijd alleen en heb veel problemen thuis. Ik ben vaak mishandeld geweest door mijn ouders en mocht niet veel doen. Nu de vraag is ik blijf over haar dromen dat we het goedmaken in ons dromen en dat we ook leuke dingen doen. Dingen dat we altijd wilden doen. Ik weet echt niet wat ik moet doen. ik wil haar zo graag terug. ik weet dat ik haar echt veel pijn heb gedaan maar mijn thuis situatie heeft me echt wel gek gemaakt. Ik zie nu al ongeveer bijna 3 maanden een psychologe ik doe mijn best om een betere persoon te worden maar ik voel me echt kut en ongelukkig ik mis haar echt. Maar ze heeft het wel ! aan iedereen verteld van mijn vriendinnen wat ik heb gedaan en van hen hoor ik ook niks meer. Nu ben ik echt helemaal alleen en heb geen idee wat ik moet doen. Ik wou liever liegen dan mezelf terug fysiek pijn doen want dat deed ik wel paar jaren geleden kan je me aub hiermee helpen ?

Antwoord 1
Ja, en wat heeft dit met tweelingzielen te maken? Alstublieft niet dit forum vervuilen met andere zaken dan zielsliefde. Ik bedoel het niet vervelend, maar daar zijn andere fora voor.
(Onbekend)

Antwoord 2
Vraagsteller wat wil je eigenlijk precies, kun je dat uitleggen?
(Onbekend)

Antwoord 3
Ant.1: vind niet aardig wat je daar zegt. Je tz is je spiegel, die jou terug laat gaan naar je diepere ik….. Vragensteller, werk hard aan jezelf en mogelijk dat je haar een brief kan sturen met je gevoelens daarin.
(M.)