Q0987. Dezelfde soort stem

Onbekend

Hebben jij en je tz dezelfde soort stem? Wat mij trof lang voordat ik wist dat mijn tz mijn tz is, is dat hij dezelfde soort stem heeft als ik, ongeveer dezelfde intonatie, hetzelfde geluid, ongeveer hetzelfde accent zelfs, terwijl we niet uit dezelfde regio komen, het is haast net alsof ik mijzelf hoor, zo onwerkelijk! Herkenbaar?

Antwoord 1
Daar heb ik nooit op gelet eigenlijk dat zou best goed kunnen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dezelfde intonatie, ja dat herken ik. Ook gebruiken we veel dezelfde uitdrukkingen/woorden.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ja bij ons een duidelijke harde stem,niet altijd hard,maar 1 die duidelijk maakt dat die niet over zich heen laat lopen haha,en een duidelijke manier van uitdrukken ook nog.Geen zware stem.En allebei een sterke keelchakra denk ik.
(Wieweet)