Q0986. De stoornissen overnemen van je tweelingziel

Onbekend

Sinds kort ben ik erachter dat ik waarschijnlijk de psychische stoornissen van mijn tweelingziel niet echt overneem maar daar wel mee geconfronteerd wordt. Dat wil ik niet, wie zou dat wel willen? Dus probeer ik mezelf ervan af te sluiten. Herkenbaar of niet en hoe wordt ermee omgegaan?

Antwoord 1
Best egoïstisch om zo te denken je wordt er vanzelf mee geconfronteerd want het is jou tweelingziel.Jou tweelingziel zal ook geconfronteerd worden met jou slechte eigenschappen. Je kan er niet mee omgaan maar je zal het moeten accepteren? Welke stoornis heeft ie eigenlijk?
(Onbekend)

Antwoord 2
Vervelend dat je kwaaltjes kan overnemen van je TZ. Zo heeft mijn TZ tourette en heb ik daar ook wel eens last van. Dat is weer een extra bevestiging voor mij dat mijn TZ aan mij denkt. Doordat jij bekritiseerd wordt, weet jij hoe je TZ zich voelt. Je krijgt meer inzichten hoe je TZ zich voelt en jij wordt sterker hoe jij het beste met je TZ moet omgaan. Niet blokkeren, zo duurt het enkel langer.
(Alicia S.)

Antwoord 3
Als je het blokkeert komt het 10 keer zo hard terug. Succes
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik ben vraagsteller Antw 2 :dank je wel Alicia voor je openhartigheid aan je antw heb ik veel; lijkt me heel moeilijk waar jij mee geconfronteerd wordt, veel sterkte. Antw 1: je hebt gelijk het klinkt egoistisch en dat is het ook. Ikzelf zal ook enigszins gestoord zijn. Ik weet niet precies wat mijn tz heeft maar ik denk in het spectrum van autisme ergens. Hij kan daar natuurlijk helemaal niks aan doen. Hij kan het wel heel goed verbergen dmv zijn intellect, best knap. Maar toch is het er wel en ik weet niet of hij behandeld wordt dmv medicatie of therapie. Zelf heb ik veel baat bij Bachbloesem, mag missch geen reclame maken maar hij heeft echt tegen allerlei soorten kwalen een middel voor.
(Onbekend)

Antwoord 5
Volgens mij zijn we allemaal een beetje gestoord met dit tweelingzielen gedoe haha. Stel jou tweelingziel is licht autistische zou je daar mee kunnen leven. Toevallig dat deze vragen aan bod komen want ik heb zelf pdd-noss. Maar ik denk niet dat een tweelingziel dat kan overnemen.
(Onbekend)

Antwoord 6
Wat is een stoornis?Of is het een tool,een stuk gereedschap voor dit leven om de ziel te laten leren?
(Wieweet)

Antwoord 7
Een beperking is het maar het heeft niks te maken met tweelingzielen.
(Onbekend)

Antwoord 8
ik heb inmiddels mijn tweelingzielenzus ontmoet en mijn zielsliefde en van beide krijg ik hoofdpijnklachten binnen, stress klachten. sterker ik ben bij de cardioloog geweest vorig jaar omdat mijn hart op tilt sloeg. uitslag; totaal gezond hart. achteraf leer ik dat stress de overhand had bij tz-zus en ja dat bezorgde hartkloppingen van hier tot tokio bij haar. sterker; vorig jaar rond dit tijdstip (april/mei) heb ik 1 maand in een kliniek gezeten. zat er geestelijk en lichamelijk helemaal doorheen. Levensmoe maar niet suicidaal. Wilde onder een rots wegkruipen en de wereld aan mij voorbij laten gaan. het blijkt achteraf dat zowel mijn tz-zus als zielsliefde in diezelfde periode ook helemaal er doorheen zaten. ons contacten waren nog niet aanwezig op dat moment en pas achteraf ben ik hier achter gekomen. het mooie is dat we ook ongeveer gelijktijdig weer uit het dal zijn gekropen. dus kun je dingen overnemen? ja zeker! kun jij je er voor afsluiten? absoluut! ik leer ! het nu en soms krijg ik nog de volle lading binnen maar voor nu; time-out voor mij en laat ik alleen de emoties toe die ik nodig heb en die alleen van mij zijn! het is echt te leren!
(Onbekend)

Antwoord 9
@antw. 1: Ik ben het niet met je eens wat je schrijft. Onlangs heb ik gesproken met mijn tz over zijn stress, hoofdpijn en rugklachten die ik van hem voel. Hij die door het bos de bomen niet meer ziet. Allemaal aspecten die helemaal niet zo tof zijn om te voelen. Andersom voelt hij van mij de harmonie, voor hem een houvast om niet te vallen. Als hij zo doorgaat is het voor mij ook geen houden aan, want dan ga ik er ook onderdoor. Dus wat is egoïsme. Al eerder ben ik op deze manier mijn baan kwijt geraakt waar ook mijn kind van afhankelijk is.
(Corelijn)