Q0982. Vrienden en vriendinnen van de tweelingziel

Onbekend

Ik merk zelf als ik vriendinnen tegenkom van mijn tweelingziel. Dat ze op de 1 of andere manier iets weten van mij of contact onderhouden met de tweelingziel. Ook merk ik dat er een paar bij lopen die een afkeer hebben van mij. Niet dat ik er bepaald mee zit maar het is wel vervelend. Hoe gaan jullie daar mee om?

Antwoord 1
Dat is moeilijk maar weet je dat wel zeker dat die vrienden/vriendinnen contact hebben met je tz? Misschien beeld je je het in.
(M.)

Antwoord 2
Ik begrijp helemaal niets van de vraagstelling sorry maar kun je uitleggen wat je precies bedoelt met je vraag, wat is het probleem eigenlijk?
(Onbekend)

Antwoord 3
Een soortgelijke vraag heeft tz mij ook eens gesteld. Op mij kwam het over dat hij voornamelijk bezorgd was om zn eigen hachje vond ik teleurstellend, ook omdat ik me afvroeg of hij me die vrienden niet gunde; vond t eigenlijk ook kinderachtig en dan denk ik ‘heb ik dat’.
(M.)

Antwoord 4
Misschien beeld ik het mij wel in dat kan ook nog.
(Onbekend)

Antwoord 5
Dat is zeker waar! Omgeving kan de sterke band aanvoelen en is hier jaloers op. Exen zien zeker deze sterke band. Jou taak dat jullie niks van de omgeving aantrekken en in jullie eigen geluk geloven. Gaat voorbij, zolang jij er niet teveel aandacht aan schenkt.
(Onbekend)

Antwoord 6
Hoe merk je dan dat ze ‘afkeer van je hebben’, is het zo erg?
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik zal het je sterker vertellen: zodra de exen van mijn tz mij leerden kennen was hun relatie zo goed als voorbij. Het duurde dan niet lang of het was uit. Dat dit met mij te maken had weet ik heel zeker, ik voel dat aan. Zij voelden mij als een bedreiging en mijn tz straalt aan alle kanten uit dat hij eigenlijk mij wil (maar ik heb een relatie). Nu heeft hij weer een vriendin en haar heb ik nog niet ontmoet. Hopelijk voor haar stelt hij dat nog even uit. Ik vind het vervelend voor die meisjes maar ik kan er ook niets aan doen dat het is zoals het is.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik merk ook dat paar ex colleges afkeer hebben van majn ZL.Vertouwen in de kracht van ZL.Mijn contact met hun is ok voorbij
(RJ)