Q0977. Zielsliefde keert je de rug toe?

Onbekend

Waarom triggert je zl bewust van alles naar boven, om vervolgens de rug naar je toe te keren en te verdwijnen in de armen van een ander?

Antwoord 1
Helaas kan ik niet in de mind & heart van je tz kijken. Wat jij wel kunt doen is het haar/hem gewoon vragen, echt dat lijkt me het beste.
(M.)

Antwoord 2
Mag ik vragen wat je bedoelt met ”van alles naar boven te triggeren”? En waarom denk je dat je tz dat bewust doet? Bedankt
(Onbekend)

Antwoord 3
Heel herkenbaar..Mij is hetzelfde overkomen. De andere dame, kan ik nog mee leven. Zijn les. Maar mij de rug toekeren op een pijnlijke manier vind ik moeilijk. Was herkennen, erkennen, en nu ontkennen. Begrijp er werkelijk niets van.Heeft gebracht dat ik wankel en mijn innerlijk weten niet meer vertrouwde, en dat is mijn navigatie..Sterkte, hoop dat je mag gaan begrijpen waarom dit zo is gelopen.
(Onbekend)

Antwoord 4
Omdat je zou leren kijken naar wat die naar boven bracht. Naar jezelf dus ipv naar hem.
(Onbekend)

Antwoord 5
Als een TZ je de rug toekeert, zoals ik dat doe bij mijn TZ dan is dat niet om de ander een hak te zetten, maar om jezelf meer ruimte tot leven te geven. Het is dus een bewuste actie vanuit de ander om je tot groei aan te zetten in je eigen leven. Zolang jezelf door deze acties een oordeel blijft vergen over de ander, omdat jij vind dat het anders moet. Dan ben jij nog te veel met je Ego in de weer. Leren loslaten van een tweelingziel is de grootste groei die je door kan maken. Op dat moment zal je Ego verdwijnen en of de ander dan terugkomt of niet is geen issue meer.
(Onbekend)