Q0976. Wat zijn de gelukkigste momenten met jouw tweelingziel?

Onbekend

Wat zijn de gelukkigste momenten met jouw tweelingziel? Wat ervaar je als je aan hem of haar denkt? Wat is het cijfer dat jouw tweelingziel krijgt?

Antwoord 1
Goeie vraag: de gelukkigste momenten…zijn voor mij op dit moment toch als ik niet aan mijn tz denk. Dan heb ik gewoon even rust en kan ik mijn gedachten ook eens op iets anders richten. Ik vind het moeilijk een cijfer te geven omdat ik niet precies weet welke kwaliteit zou ik in cijfers moeten uitdrukken? Als het is om uit te drukken iemand met wie ik een aardse relatie zou willen aangaan is mijn huidige cijfer een 1. Als vriend scoort hij een 5. Als collega, buurman e.d. een 7. Als orator/dichter een 8,5 en als laatste scoort hij als mijn tweelingziel een 10, gewoon omdat hij daarvoor niks speciaals voor hoeft te doen, hij is het blijkbaar gewoon, ik kan niemand anders kwalificeren als mijn tz dus krijgt mijn huidige tz, hij dus, een 10.
(Onbekend)

Antwoord 2
Cijfers vind ik echt onzin.
(Onbekend)

Antwoord 3
O, ik had vanmorgen nog een heel gelukkig moment met tz toen ik in bad ging. Dat was astraal. De ‘echte’ contacten met tz zijn wisselend, voel me nogal eens onderworpen aan tests. Zeker niet altijd pure liefde, maar die moment zijn er wel, dan voel ik me het gelukkigst.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik voel me soms zo gelukkig met tz dat ik het gevoel heb dat ik het niet aankan. Ik kan me compleet voelen en helemaal mezelf, dat is het fijnste gevoel dat ik ken. Soms dan zie ik hem voor me, gewoon zijn gezicht, dan ben ik plotseling zo ontroerd.
(Onbekend)

Antwoord 5
Dat zijn de momenten dat we even met zijn tweeën zijn, waar we ook zijn en wat we ook doen. Dat voelt zo goed, net als of de tijd even stil staat. Je voelt je heel. Niemand om ons heen is dan belangrijk en we voelen dan de rust in onszelf.
(Onbekend)