Q0975. Contact zielsverwant

Onbekend

Twee jaar geleden mijn zielsverwant ontmoet. Hij woont twee uur rijden van mij vandaan, dus zomaar ontmoeten lukt niet. In de buurt van vrienden doet hij heel afstandelijk en als hij alleen is doet hij heel aardig, maar super verlegen. Ik heb een keer een smsje naar hem gestuurd, maar dit was niet goed bevallen. 🙁 Ik wil dolgraag met hem in contact komen om spiritueel verder te kunnen groeien. Pas geleden bij hem in de buurt uitgeweest. Het was superdruk, maar energetisch voelde het alsof hij mij ook had gezien. Helaas geen mogelijkheid gehad om een praatje te maken. (in dromen wel contact). Ik heb echt het gevoel dat mijn zielsverwant van mij wegvlucht. Ik begin eigenlijk te twijfelen of het wel zielsverwant is. Gewoon omdat hij ook wisselvallig naar mij doet. Tips?