Q0974. Wat denk jij, kunnen tweelingzielen bij elkaar komen?

Onbekend

Wat zal er gebeuren als jullie bij elkaar komen in een aardse relatie? Waar ben je bang voor? Waar loop je tegenaan? Wat zullen anderen ervan denken?

b
Ik denk dat het bij ons alles in een rap tempo gaat, in een stroom versnelling, daar ben ik voor mezelf nog wel eens bang voor. Zelf heb ik dat wel eens meegemaakt, dat ik mn TZ een paar keer zag, en toen ging het zo snel, met gevoelens enz dat ik savonds heel moe was. Maar ik denk toch wel dat het een rustpunt word, zovan ik ben op mn plek. Dat heeft gewoon tijd nodig. voor beiden. Tsja wat anderen ervan zeggen? Daar maak ik me niet zo druk om, als ze ons bij elkaar zien, dan stralen we toch zoveel licht uit hahah daar kan niemand omheen, het belangrijkste is voor wie leef je, voor jezelf of voor anderen? 😉 Succes Liefs.
(Vlinder)

Antwoord 2
Op zich ben ik absoluut niet bang om in een aardse relatie met mijn tz te komen. Nee want ik denk dat dat uiteindelijk wel zal gaan gebeuren. Waar ik wel ”bang” voor ben is dat dat voortijdig zou gaan gebeuren. En dan bedoel ik ”bang” in de zin van dat ik dat daarom hoe dan ook wil vermijden, omdat als je iets gaat ondernemen waar de tijd nog niet rijp voor is, grote kans is dat dat gaat mislukken, omdat er teveel Krachten zijn die het daarmee niet eens zijn of het niet ondersteunen. En dat zou eeuwig zonde zijn. Daarom zou ik liever geduldig willen afwachten tot de tijd daar is, en ik heb nu niet het gevoel dat dat op dit moment het geval is, waar ik helemaal en totaal niet bang voor ben is wat andere mensen zullen gaan denken van mijn keuze. Waarom zou ik? Nee ik zie niet in waarom ik daar bang voor zou moeten zijn, het is mijn persoonlijke keuze, die ze al dan niet mogen accepteren. Ik vraag of ik eis zeker niet dat anderen (familie, vrienden) mijn keuze zullen accepteren.
(M.)

Antwoord 3
Ik heb er geen enkele verwachting van. We hebben een karmische taak en we gooien alle fratsen en tierlantijnen overboord. Anderen zullen het niet begrijpen, ze zullen er vrede mee moeten hebben en bedenken, dat we het aan onszelf te danken hebben dat we samen moeten werken, dingen moeten overdoen.
(Wieweet)

Antwoord 4
Tweelingzielen ZULLEN naar mijn idee bij elkaar komen. Dat is onafwendbaar. Maar pas wanneer beide helften volledig heel zijn en alles hebben doorgewerkt wat ze door te werken hadden. En dat kan vele levens duren. Vaak gaan twee helften niet gelijk op en is de een al eerder klaar voor hereniging dan de ander.
(Onbekend)

Antwoord 5
Waar ik tegen aan loop? Tegen tweelingziel zelf. Ik wil helemaal geen aardse relatie met tz. Ik heb nl al een bevredigende aardse relatie.
(Onbekend)

Antwoord 6
Denk dat het in een aardse relatie heel belangrijk is om eerlijk te zijn naar jezelf en je moet alles in jezelf willen zien, ook je donkere kanten (angsten en boosheid). Er zal heel veel liefde zijn, maar ook misschien confrontaties. Ik denk dat het de kunst is om heel liefdevol met jezelf en je tz om te gaan als je elkaar in zo’n confrontatie tegenkomt. Zolang je nog heel bang bent voor wat anderen ervan denken, ben je misschien niet klaar voor zo’n relatie…
(Onbekend)