Q0973. Ondankbaarheid

Onbekend

Zijn er tweelingzielen die een tweelingziel hebben waarbij het gewoon niet lukt bij de andere tweelingziel. Omdat het nooit goed is wat ie doet omdat hij of zij gewoon te moeilijk is of te kritische. En omdat de tweelingziel gewoon niet wilt omdat de tweelingziel gewoon niet tevreden is met de tweelingziel die ie gekregen heeft van bovenaf.

Antwoord 1
Lachen was de 1e reactie toen ik de vraag las en dat is niet spottend bedoeld maar ligt aan mijn gevoel voor humor. Het klinkt alsof je dat zelf hebt meegemaakt en diep teleurgesteld bent?
(Onbekend)

Antwoord 2
Beste arme vraagsteller: wat precies ”lukt niet”? En wat zou je dan graag zien ”dat wel lukt”?
(Onbekend)

Antwoord 3
Zou het nog met afstoten en aantrekken te maken hebben? Dat als je denkt dat je bijna bij elkaar komt, alles even extra onder de loep gaat nemen? Haha, ik herken wel iets in deze vraag, kritisch ja bent ik ook en tz dus ws ook. Wat ik ook merk dat we allebei erg gevoelig zijn en soms bij het kleinste puntje van kritiek beledigd zijn. En/of een restje angst om geconfronteerd te worden met eigen donkere kant of overtuigingen die misschien niet helemaal kloppen? Gaat over oordelen. Kan ook met aardse verwachtingen te maken hebben. Sommige mensen zeggen: bij een tz-relatie is het belangrijk alle verwachtingen los te laten en het zich te laten ontwikkelen. Ben benieuwd naar de andere antwoorden!
(Onbekend)

Antwoord 4
Waarom ondankbaar zijn? Onvoorwaardelijke liefde krijgt men niet zomaar, er moet een zwaar proces gevolgd worden. Ieder leer proces is anders, door het verleden wat hij/zij heeft meegemaakt. De 1 moet nu meer verwerken dan de ander. BEIDEN helften moeten door het zware proces. Dit zegt meer iets over jou proces. Proces gaat altijd vooruit, soms met babystapjes, andere keer met grote passen. Je eigen sterkte bepaalt de sterkte van de duur van je proces. Een mens kan enkel verwerken wat het lichaam aan kan. Hoe sterker je wordt, hoe meer je kan verwerken, hoe sneller je vooruit komt. Acceptatie is een belangrijke les.
(Alicia S.)

Antwoord 5
Misschien omdat ze je niet vertrouwt vraagsteller? Kun je haar redenen geven je wel te vertrouwen. Waarom vind je het ondankbaar en waarvoor zou ze dankbaar moeten zijn? Veel persoonlijke vragen zijn dit, bedankt als je ze beantwoord.
(Onbekend)

Antwoord 6
Antw 1 ja ik moest daar ook om lachen. Hoe kun in hemelsnaam ontevreden zijn over je TZ? Het is je andere helft! Je weerspiegeling. Dit bedoel ik niet negatief, maar ik vind het nogal vreemd. Is niet je Ego aan het werk? Ik zelf ben heel dankbaar, Heb me twin lief, onvoorwaardelijk ja ook met zn schaduwkanten. wantja die zitten ook in mij. Ik ben dankbaar dat ik hier zoveel van mag leren en mag groeien en bloeien Alica S ik heb ook veel aan jou reacties, bedankt. Liefs en succes.
(Vlinder)

Antwoord 7
Misschien is ze wel heel dankbaar maar durft ze het niet altijd kenbaar te maken vanwege onzekerheid of het bekende omslaan van het gevoel.
(Onbekend)

Antwoord 8
Je zou jezelf moeten afvragen is en aardse partner wel te vertrouwen. Dan kan je alleen maar gissen naar antwoorden. Een zielsliefde voel je aan en je kan haar gedachtes lezen. Het vertrouwen is dan toch veel groter.
(Onbekend)

Antwoord 9
Ze hoeft niet dankbaar te zijn ze heeft er niet om gevraagt. Het is de tweelingziel overkomen dus de keuze is aan de tweelingziel ben ik er blij mee of niet.
(Onbekend)