Q0972. Waarom nu pas belangstelling?

Onbekend

Ik vraag me af waarom mijn tz nu veel meer belangstelling voor mij schijnt te hebben dan enkele jaren terug. Deze vraag kan in feite alleen tz beantwoorden, maar alle tips zijn welkom.

b
Bewustwording
(Wieweet)

Antwoord 2
Eerst moet er angsten opgelost worden, inzichten verkregen worden, bewuster gaan worden. Gevoelens moeten ook geplaatst worden en dat kost ook tijd. Het is een goed teken wanneer je TZ meer contact zoekt.
(Alicia S.)

Antwoord 3
Misschien omdat je tz of jezelf in een relatie zit of zat, omdat het toen nog niet duidelijk was voor je tz wat er aan de hand is en hij of zij het probeerde te vergeten en er nu inmiddels achter is dat dat nooit meer gaat, vergeten. Omdat dat toen de herkenning er van de kant van je tz er nog niet was en die nu wel gekomen is..Maar als iemand geen belangstelling toont zegt dat toch niet dat er ook geen belangstelling is..
(Onbekend)

Antwoord 4
Misschien dat jullie nu alle 2 heel zijn en alles veel makkelijker gaat dan voorheen.
(Remco)

Antwoord 5
Ik ben de vraagsteller en ik moet eerlijk bekennen als ik terugkijk dan heeft mn tz altijd wel op de eoa manier laten blijken dat ik toch wel heel speciaal voor hem was. Zo heb ik dat althans aangevoeld. Ik heb me sinds ik hem ontmoet heb nooit ook maar 1 seconde verlaten/eenzaam gevoeld. Het gevoel ook dat hij me ”ontdekt” heeft, hij, en niemand anders. Misschien is het zelfs wel zo dat ik altijd degene ben geweest die alles heeft tegengehouden…Daar heb ik geen spijt van hoewel mn gevoel vaak wel het tegenovergestelde zegt, maar mijn verstand wint t dan toch weer en alles op zijn tijd.
(Onbekend)