Q0971. Pijnlijke ontdekking

Onbekend

Heeft iemand wel eens ervaren dat zijn of haar tz een kant heeft waar je je niet in kan vinden,(sexueel gezien) wat alle weerstand oproept omdat het voor jou niets met liefdevol en onvoorwaardelijke liefde te maken heeft, maar met macht?

Antwoord 1
Vraagsteller, geloof jij in een hogere macht?
(Onbekend)

Antwoord 2
Nou, ja dat herken ik wel een beetje. Mijn TZ heeft meerdere trekjes waar ik me helemaal niets bij kan voorstellen omdat ik zo niet in elkaar zit. Hij is bijvoorbeeld opportunistisch, altijd voor wat hoort wat. Altijd kijken hoe hij zelf ergens voordeel kan uitslepen. Op sexueel gebied is hij nogal losbandig. Ik denk dat hij met zeker 150 vrouwen het bed gedeeld heeft. Op zich niet erg, maar zijn houding is er er een van “wat maakt het uit, ik heb een leuke tijd gehad”, terwijl veel van die vrouwen er meer van verwachtten. Ik heb er moeite mee maar het is zijn leven en zijn lessen. Ben alleen blij dat ik zo niet ben. Wij zjn echte tegenpolen in alles. Ik ben al mijn halve leven met dezelfde partner samen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Waarom denk je dat het te maken heeft met macht? Zijn het niet alleen jou eigen gedachtes dat je zo denkt. Vindt je het niet een beetje vreemd om zo over jou tweelingziel te oordelen. Tenslotte heb jij zelf nog altijd de keuze om er in mee te gaan of niet. Je leest ook weleens de man is de gever en de vrouw is de ontvanger. Lees de spirtuele teksten op het internet maar. Daar kan je het allemaal terug vinden.
(Onbekend)

Antwoord 4
Heb jij duidelijk je grenzen aangegeven? Jullie moeten samen tot een balans komen. Is dat met jou of met anderen? Als dat zo is, dan dient hier nog een les in geleerd te worden. Onzekerheid speelt een grote rol hierin. Door onzekerheid kan men hele gekke dingen gaan uithalen om terug hun “eigen ik” te ontdekken. Dit heeft verder niks met jou (wederhelft) te maken, hoe moeilijk dat ook is. Je kan enkel je eigen grenzen aangeven. Kwade woorden zijn niet gemeend, omdat het enkel een excuus is om af te stoten. Het is “slechts” een uitvlucht tot jou wederhelft aan toe is om de relatie met jou aan te gaan. Mijn wederhelft heeft op sites gezeten voor intimiteit en is nog naar zichzelf op zoek. Moeilijk voor mij omdat ik alles aanvoel wat hij uitspookt. Mijn TZ heeft ervaring opgedaan waar ik niet zo blij mee ben. Het voordeel wat ik er uithaal is dat hij zijn fantasie heeft uitgewerkt en tijdens onze toekomstige relatie hij niet meer op zoek zal gaan. Iedere stap is een leerproces, hoe moeilijk deze ook kan zijn.
(Alicia S.)

Antwoord 5
Hoe ben je tot die ontdekking gekomen?
(Onbekend)

Antwoord 6
Dank jullie voor de antwoorden: Geloof ik in hogere macht? Geloof in mezelf in de puurste vorm, duistere vormen zullen daar geen vat op hebben. En nee ik oordeel niet over mijn tweelingziel, sterker nog, de onvoorwaardelijke liefde is er gewoon. Heb geen lichamelijk contact met hem, weet wel dat deze kant aanwezig is. Voelt als macht en mijn gevoel is een “innerljk weten”Net als het tz gevoel.? Net zo als de diepe verbintenis..
(Onbekend)

Antwoord 7
Het zal iets zijn dat nog uitgewerkt moet worden tussen jullie twee. Vraag of hij/zij ook zonder kan en geef je eigen wensen/grenzen hierin aan.
(Onbekend)

Antwoord 8
Zij beinvloed mij ook wel degelijk als ze in mijn gedachtes en beelden komt. Zoals in bepaalde situatie`s kan het prettig zijn maar ook onprettig. Als ik een sollicitatie of in een restaurant zit te eten bv. Laats voelde ik mijzelf niet goed tijdens de slaap kreeg ik een paniek aanval. Toen kwam mijn tweelingziel door en ervaarde ik een enorme zorgelijke rust. Er zitten inderdaad 2 kanten aan hoe je macht op iemand kan hebben.
(Remco)

Antwoord 9
Aan vr 8 Remco: je zegt iets over paniekaanval, dat vind ik interessant omdat ik dat eerder op deze site ben tegengekomen en omdat ik zelf nadat ik mijn tz heb ontmoet ook een periode had waarin ik ineens last kreeg van paniekaanvallen, terwijl ik ze voorheen nooit had. Mijn vraag is of de tz ermee te maken heeft met die aanvallen, en hoe dan? Ik heb ze met medicijnen weten te onderdrukken en daarna met kruidendruppels. Nu heb ik er zo goed als geen last meer van maar ik durf bv geen auto meer te rijden omdat die paniekaanval begonnen is terwijl ik auto reed. Heel vervelend. Bedankt vast.
(M.)