Q0968. Verschillende tekens?

Onbekend

In 2008 heb ik mijn tz ontmoet en heb ik hem weer los moeten laten. Sindsdien kom ik vrijwel dagelijks zijn naam tegen en sterker tijdens overgangperiodes. Bijvoorbeeld als ik een belangrijke levensbeslissing neem. Ook zijn er bizar toevallige connecties tussen onze levens. Maar…… Sinds een tijd kom ik ook dagelijks de naam tegen van een man die ik vroeger leuk vond. Ik snap er niks van, wat wordt er bedoeld. Ik vraag het universum om antwoord maar ben er nog niet uit. Ik sta op het punt om via een spermadonorbank te proberen zwanger te worden. Zou het universum adviseren die andere man als donor te vragen. Snap er niks van. Heeft iemand ook weleens een andere naam naast tz gezien als teken?

Antwoord 1
Misschien is het zaad van die andere man die niet je tz is beter of sterker/gezonder.
(Onbekend)

Antwoord 2
Heb ik ook n tijdje gehad. Vlak op de hoek, ergens waar ik elke week heen ging, was er een bloemenwinkel met naam van tz. Later zakte tz wat naar de achtergrond en voelde ik me aangetrokken tot iemand anders (was louter lust, heel anders dan met tz, want dat speelt bij ons niet zo – hoop wel dat dat goed gaat komen). Wat denk je komt er een nieuw cafe in de straat met de naam van die andere man. Dacht dat mijn wensen zich op de een of andere manier zo manifesteerden. Dus dat het aan mij lag en wat ik wenste in plaats van dat tz iets bijzonders was, maar ja dat is ruim 15 jaar geleden en nu zit ik hier te vraag-en-antwoorden op deze site, dus dat zegt genoeg. Luister naar je gevoel!
(Onbekend)

Antwoord 3
Waarom heb je je TZ weer los moeten laten?
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik ben de vraagsteller. Goed om te horen, antw 2, dat jij dit ook hebt gehad. Ik ben nu idd ook bang dat de tz tekens door mijn eigen wens veroorzaakt worden en dat ik ook de naam van de andere man vaak zie omdat ik aan die naam denk. Dus dat er helemaal geen tz is maar een soort gedachtenkracht. Zo te lezen ben jij weer gerustgesteld? Misschien betekent het dat die andere man aan mij denkt? Ik wil iig niks met hem.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik zie steeds een beeld van mijn tweelingziel als ik op de racefiets of de mountainbike zit haha. Het is er gewoon en je doet er niks tegen. Niet dat ik dat erg vindt want het geeft een gelukzalig gevoel. Het zal moeilijk zijn om alles van je af te zetten want je bent versmolten met jou tweelingziel. Ik zou zeggen schrijf God een brief dat je een andere tweelingziel wilt hebben.
(Remco)

Antwoord 6
Twijfel jij nog ergens aan je liefde voor je TZ? Wil jij enkel zwanger zijn omdat je dat voor je gevoel moet (niet verkeerd bedoeld)? Ego is een vervelend iets en controleert continu of wij nog steeds voor onze TZ gaan. We komen allemaal mensen op ons pad tegen die ons dichter bij ons doel brengen of hier van proberen te krijgen (ego). Het gaat om prioriteiten stellen voor jezelf. Ieder proces is anders en jij dient goed naar je hart te luisteren wat de boodschap hierin is. Mijn voorbeeld: Ik word dit jaar 31 en ik wil dolgraag kinderen. Ik heb ook gedacht om een donor te zoeken tot ik eindelijk tot besef kwam dat ik enkel van mijn TZ (een) kind(eren) zou willen. Je kan altijd vragen of hij donor zou willen zijn. Ik hoop dat jij ook duidelijkheid krijgt over je situatie. Ben benieuwd naar je antwoord.
(Alicia S.)