Q0967. Hoe kom je erachter wat je gezamenlijke opdracht is?

Onbekend

Kun je er op een of andere manier achter komen wat je opdracht is die je samen met je twin hebt? Ik sta vrij goed in contact met mijn hogere zelf en mijn gidsen, kan ik het hen vragen? Of is dat iets waar je geen antwoord op krijgt en niet mag weten voordat het zover is?

Antwoord 1
Ja daar kom je achter,dat kan niet alleen,dat MOET zelfs,het gaat via een droom of een beeld via ESP.En al eerder,iets onbewuster,via tekens of personen op je pad.Als de tijd er rijp voor is ,niet eerder en niet later.Bij ons twee (tweelingzielen) geldt:ik krijg de boodschap en geef het door aan mijn twin.Prometheus en Epimetheus.Bij mij begon het 2006 en het (de opdracht) zal pas gebeuren rond eind 2013 op zijn vroegst.Het is eigenlijk als bij vrouwen die,een jaar voordat ze zwanger worden,een moederlijke uitstraling krijgen,dat kondigt zich dan aan en zij zijn zichzelf misschien totaal niet bewust dat ze moeder gaan worden.Het komt als een dief in de nacht en het wordt een eye-opener voor jou. Dat mag je pas weten niet als het zover is,maar in de nabije toekomst,bij ons is dat ruim 1 jaar vantevoren.Ik denk dat de reden is dat men eerst volledig zich moet richten op nog af te maken taken.En ook om niet andere plannen voor de lange termijn te maken bijv. een zwaardere hypotheek.
(Wieweet)

Antwoord 2
Wat is je diepste wens? Denk dat het tijd is om naar binnen te gaan. Luister ook naar bijzondere dromen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Bedankt antwoord 1 en 2! Ik stelde deze vraag en ben toch wel heel benieuwd wat onze opdracht dan zal zijn. Ik snap heel goed dat de tijd er rijp voor moet zijn om dit te mogen weten. Wel heb ik heel vaak heldere dromen die ik allemaal noteer, ook over mijn TZ en daaruit haal ik al wel zaken die ik vervolgens moeilijk kan plaatsen. Zijn het dingen uit het verleden of van de toekomst? Soms zijn het zelfs dingen uit het heden, het nu, dingen die dan precies gebeuren. Telepathie dus. Ik krijg momenteel heel vaak en overal de letter P te zien op nummerborden waar dan ook onze beider voorletters opstaan, en heb geen idee wat die P zou kunnen betekenen. Maar vanavond reed ik weer in de auto, zag weer talloze nummerborden met die combinatie en vroeg aan mijn gids wat het nou betekende. Meteen daarna zag ik een groot billboard met de tekst “praat liever met elkaar” (van de bond tegen het vloeken was die)met daarbij twee witte zwanen die met hun halzen ook nog een hartvorm maken… en toen moest ik inwendig wel lachen. Google maar eens op die tekst. Dit soort signalen zijn echt fantastisch vind ik. Hmm, antwoord 2, ik moet eens een innerlijke reis gaan maken naar binnen. Het beste lukt me dit als ik tussen slapen en waken in zit.
(Onbekend)

Antwoord 4
Antwoord 3 (en vraagsteller?) Ik moet er wel aan toevoegen dat ik misschien ook helderwetend ben geworden sinds de kundalini is ontwaakt bij mij,dat is gebeurd 21 juni 2008 midzomernacht,en ik ontmoette mijn twin voor het eerst bewust 28 maart 2008.Ik ben er wel een beetje van overtuigd geraakt gaandeweg in de tijd,dat die ontwaking met mijn rol als “gids” te maken heeft.
(Wieweet)

Antwoord 5
@4; ik snap wat je bedoelt Wieweet, ik ben van antwoord 3 en de vraagstelster. Ook bij mij is de kundaline energie ontwaakt, dit gebeurde in mei 2010. Ik heb vanaf dat moment ook een immense ontwikkeling doorgemaakt wat betreft helderweten en voelen. Ik sta er nog elke dag versteld van dat ik dingen doorkrijg die ik gewoon niet kon weten. Over onze gezamenlijke opdracht heb ik nog niets doorgekregen tot dusver. Maar dat komt nog wel. Het enige dat ik weet is dat ik ten opzichte van mijn TZ ook een soort leidende/gidsende rol heb, maar dat dat ooit gelijk getrokken zal worden. Die rol heb ik nu. Ook ben ik er sinds kort achter hoe een van mijn vorige levens eruit zag. Door bizarre toevalligheden. Maar toeval bestaat niet, dat wist ik allang.
(Onbekend)

Antwoord 6
antw 3. Ja, met de letter combinaties dat komt me wel bekend voor! Dankjewel, ik had ook een paar keer ‘onze’ letters en dan de letter P, nu snap ik dus waar het dus opslaat. Dan zit ik in de auto en dan komt het tevoorschijn en dan moet ik altijd wel lachen en dan kijk ik even naar boven en dan denk ik ooh lord vertel het me hihi, P misschien van Pad ofzo?? TZ en ik praten ook amper ‘echt’ met elkaar, als we elkaar zien, dan begroeten we elkaar, komt ook omdat er mensen om ons heen staan. Liefs en bedankt.
(Vlinder)

Antwoord 7
Belangrijkste les is om prioriteiten te stellen voor jezelf. Doelen nastreven. De lessen komen idd vanzelf op je pad en je krijgt vanzelf inzichten wat je lessen hier in zijn.
(Alicia S.)