Q0966. Trillingen en sensaties in mijn lichaam

Onbekend

Als ik dit krijg dan kom ik weer in contact met mijn tweelingziel. Ik had ze net weer dus er zal vanacht wel weer een ontmoeting komen. Het is lang geleden dat ik ze heb gehad trouwens. Wie heeft dat ook?

Antwoord 1
Die trillingen en sensaties in je lichaam, is dat iets wat jijzelf bewust opwekt omdat jij bewust met je tz in contact wil komen die nacht? Heb jullie dat contact gehad die bewuste nacht? Zo ja hoe weet je dat zeker?
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja dat heb ik ook. Vooral als ik ‘s avonds in bed lig. Maar ook als ik verdrietig ben over de hele situatie. Contact in dromen en zo zou ik graag willen maar heb ik niet of ben ik me niet van bewust. Tips hoe ik dat wel kan krijgen..?
(Onbekend)

Antwoord 3
Dat komt onverwachts opzetten die sensaties. Ik heb dat ook bij mijn hoofd dan voel ik iets in mijn hoofd dat er een openheid ontstaat. En diezelfde nachts gebeurt er dan weer iets.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ja herken dat, maar niet zozeer voor de nacht. Momenten dat hij waarschijnlijk intens aan mij denkt (zo vertaal ik het tenminste….). Ook de momenten voordat hij een smsje stuurt bijv. kan ik die sensaties ervaren.
(Onbekend)

Antwoord 5
Contact in dromen heb ik in het afgelopen jaar enkele keren gehad: hele helende, onschuldige ervaringen. De laatste tijd niet meer. Tips? Ja, misschien kun je voor je gaat slapen vragen of je over je tz mag dromen. Om bijvoorbeeld antwoord te krijgen op een bepaalde vraag waar je mee worstelt. Ik krijg in dromen ook wel eens adviezen van derden over hoe met tz om te gaan (waarom dat nodig is zal ik verder niet over uitweiden). Ik volg deze adviezen altijd op. Soms voelt het alsof hij echt naast me geslapen heeft en dat is weer heel anders dan een droom. Ook hebben we overdag wel eens contact en dan praten we. Sommige woorden komen letterlijk door – hij laat me dat weten op geheime manieren. Ik wek het contact ook wel eens bewust zelf op, maar dan komt ie vaak evengoed bij me!
(Onbekend)

Antwoord 6
Aan antw 3: wat spannend. Wat gebeurt er die nacht precies als ik vragen mag? Hoe kom jij aan die gewaarwordingen.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ja, dat herken ik. Soms enorm heftig en aanhoudend, dan kom ik hem vaak weer even tegen. Nadat hij een vaste relatie heeft gekregen, ben ik hem een poosje echt energetisch kwijt geweest. Nu is het heel wisselend, soms een periode niet, en dan plotseling weer wel. Denk dat dat met zijn relatie te maken heeft?
(Onbekend)

Antwoord 8
Ja, dat je iemand energetisch even kwijt bent heeft te maken met het feit dat diegene al zijn energie nu even in zijn nieuwe relatie stopt. Ik voel het ook bij mijn TZ. Maakt niet uit, in dromen komt hij evengoed gewoon langs en is er die onverbrekelijke band. In het echt laat ik hem zijn ding doen en komt hij maar als hij zin heeft. Het is goed zoals het is.
(Onbekend)

Antwoord 9
Als ik die sensatie`s heb in mijn hoofd of lichaam voel. Dan krijg ik meestal contact met een overledene. Die overledene wilt dan contact met een dierbare hier op de aarde. Ook kan ik contact krijgen met mijn tweelingziel. Je kan ook astrale erotiek beleven op het aller hoogste niveau. Op de 1 of andere dag had ik daar de aanleg voor.
(Onbekend)

Antwoord 10
Trillingen, geur, gemoedsveranderingen, etc. is het teken dat je TZ heel sterk aan je denkt en je eigenlijk mist. Wanneer je dicht in de buurt bent van je TZ zal ook de trilling sterker zijn (ligt eraan hoe ver je in proces bent). Voel je energestisch niks, wilt niet zeggen dat je TZ niet aan je denkt. Zij is dan druk met het eigen proces bezig en komt vanzelf weer terug in gedachten. Je kan je niet volledig energetisch afsluiten voor je TZ. Je kan enkel afleiding zoeken in bv werk of hobby.
(Alicia S.)

Antwoord 11
Daar je gelijk in antwoord 10. Zodra ik thuis kom van mijn werk een niks doe voel ik haar weer. Maar ik voel haar wel als ik op de racefiets of de mountainbike zit. En ook tijdens het gitaar spelen komt ze er door heen. En dat voelt er goed moet ik je zeggen. Zal zij die trillingen ook voelen van mijn gitaarspel haha.
(Remco)