Q0964. Heeft jouw tweelingziel jou openlijk erkend?

Onbekend

Ik vraag me af hoevelen die deze site bezoeken een TZ hebben die jou erkent als tweelingziel? Gewoon open in je gezicht zeggen Ok jij bent WEL of je bent NIET mijn tz? Ik zou namelijk wensen dat mijn tz dat tegen mij zou zeggen. Maar niet het ene zeggen en het andere doen. Wat hij namelijk doet is in mijn gezicht of in het bijzijn van anderen zeggen dat wij geen speciale band hebben met elkaar, terwijl hij aan de andere kant wel hevig contact met mij zoekt op fijnstoffelijk nivo. En nee dat contact is er niet ”per ongeluk” maar heel vaak opzettelijk zo gecreeerd. Ik weet zeker dat hij ook deze site bezoekt en vragen en antwoorden poneert, die bedoeld zijn voor mij. Het enige wat ik vraag: ZEG HET DAN! want ik word er zo langzamerhand horendol van.

Antwoord 1
Waarom zet je je naam er gewoon niet dat is toch veel makkelijker.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja mijn tweelingziel erkende het meteen toen ik het vertelde.Dat voelde ik aan alles.En dan is het de kunst om hem volledig los te laten.Dat jouw twin beweert geen speciale band met jou te hebben,daarmee bedoelt hij waarschijnlijk te zeggen:”Geen speciale AARDSE band”.Want ga maar eens zeggen tegen je kornuiten:”Zij en ik hebben een speciale spirituele tweelingzielband met elkaar” dat werkt toch niet tegenover je aardse vrienden als man zijnde.Mijn tip: doe er maar niet te moeilijk over en zie elkaar het liefst helemaal niet.Over een aantal jaren komt hij het dan gewoon in je gezicht vertellen,geestelijk en spiritueel volwassener geworden.Belemmer hem alsjeblieft niet in zijn groei.
(Wieweet)

Antwoord 3
@2; zo waar Wie Weet! Dat is inderdaad het beste, om elkaar helemaal niet meer te zien denk ik wel eens. Ik zit nu zelf in een periode dat mijn TZ en ik elkaar weinig tot niet zien en ik ervaar dit voor het eerst als een ware bevrijding. Waarom? Omdat ik nu veel dichter bij mezelf kan komen, enorme sprongen maak in ontwikkeling en alles beter op een rijtje krijg. Ik voel hem des te meer nu ik hem niet zie. Dat aardse ontmoeten is eerder een rem op de ontwikkeling dan dat het eraan bijdraagt. Het draagt alleen maar bij aan ego zaken als verlangen, verliefdheid, een enorm gevoel van bij de ander willen zijn. Terwijl je de ander BENT. Hij is er gewoon al, maar dat had ik eerder niet door. Mijn TZ is nu zijn eigen leven aan het leiden en dat is goed zo. “Helaas” zullen we elkaar over 2 weken wel zien en ik meen het als ik zeg dat ik daar tegenop zie. Het zet mij voor mijn gevoel dan weer twee stappen terug waar ik er net een vooruit ben gegaan. Maar we hebben nog 28.5 jaar om te komen waar we moeten zijn, dus…
(Onbekend)

Antwoord 4
Je hoeft het ook niet te zeggen tegen jou vrienden dat je een speciale band hebt met jou tweelingziel. Je kan die man toch gewoon leuk vinden en nemen zoals ie is. Niemand zal die band voelen in jou omgeving. Alleen jou tweelingziel weet wat het is. Denk je nou echt dat jou omgeving dat door heeft als je in de buurt van jou tweelingziel bent.
(Onbekend)

Antwoord 5
@ antw 2 Wieweet: ik ben de vraagsteller….(((big hug))). 1000x dank voor je antwoord, echt een beter antw wens ik niet en krijg ik niet; ongelooflijk hoe je vaak zo in de roos kunt schieten, daar moesten ze prijzen voor uitreiken haha,en moge het universum het je vergoeden 🙂
(Onbekend)

Antwoord 6
Wat is er verkeerd om jou tweelingziel tegen te komen. In feite ben je dan gewoon bang voor je eigen gevoelens om ze te ontlopen. Je wilt jezelf niet kwetsen dus daarom blijf je in de veilige zone. Hoe kom je op die 28 jaar eigenlijk dat jullie elkaar dan weer tegen gaan komen?
(Onbekend)

Antwoord 7
@4 daar ben ik het niet mee eens. Mensen om je heen voelen en zien wel degelijk dat er tussen tz iets is. Ook al weten ze het niet te benoemen en zullen ze er misschien niet snel iets over zeggen, ze vangen die energie wel op hoor. Ook al doe je nog zo je best om normaal over te komen en vooral niks te laten merken. Mijn TZ en ik worden altijd als magneten naar elkaar toegetrokken en we staan op foto’s ook bijna altijd naast elkaar viel me laatst op.
(Onbekend)

Antwoord 8
Wat zien ze dan antwoord 7 denk je dat zelf of wordt dat bevestigd door anderen? Er is altijd wel een chemische reactie tussen mensen die verliefd zijn.
(Onbekend)

Antwoord 9
Daar ben ik het mee eens antwoord 7. Ik heb zelf ook een keer een vrouw gezien die volgens mij iets aan ons zag toen tz en ik vlak bij elkaar waren. Vaker is dat niet gebeurt omdat tz en ik nooit bij elkaar zijn. Ik vraag me wel af wat ze toen aan ons kon zien.. Mensen die je heel goed kennen kunnen het wel merken, ze voelen dat aan of merken het idd aan je gedrag. Als ik heel sterk aan tz denk heb ik het idee dat mijn partner dit voelt. Het wordt voor mij steeds lastiger om er mee om te gaan, en ik heb nog steeds niks verteld, zoek nog steeds naar een goede manier. Maar misschien hoef ik ook wel niks meer uit te leggen dat hij alles al weet/aanvoelt.
(Onbekend)

Antwoord 10
Waarschijnlijk de spanning als je bij jou tweelingziel in de buurt bent. Dat ervaar ik namelijk zelf ook dat mijn houding en mijn geest op dat moment totaal veranderd. Er gebeurt dan iets tussen ons het lijkt dan dat de tijd stil staat. En alles op zijn plek valt erg bijzonder allemaal. Waarom denk je dat jou vreemd iets merkt? Hij kan ook denken dat jij steeds in gedachte bent.
(Remco)

Antwoord 11
@8: nou, dat zeggen mensen niet tegen je, maar je ziet ze kijken op een heel vreemde manier, alsof ze twee aliens zien. Ik zie het aan hen dat zij iets zien zeg maar. @9; Herkenbaar. Ja, mensen die jou goed kennen merken zeker wat en soms meer dan je lief is he? Ook ik heb niemand op de hoogte gesteld van mijn gevoelens voor TZ, en dat zal ik ook niet doen voorlopig. De enige die het hoeft te weten is TZ zelf, en ook daarvoor is het nog niet de tijd. Maar mijn partner heeft ook echt wel door dat er tussen ons iets heel geks aan de hand is. TZ en ik hebben een ijzersterke telepathische band en we zeggen heel vaak hetzelfde op hetzelfde moment. Ook droom ik vaak over iets dat hij gaat doen of net heeft gedaan en dat vertel ik mijn man wel. Later horen we dan dat het precies klopt. Ook zal hij de energie tussen ons wel aanvoelen. Hij heeft er weleens opmerkingen over gemaakt in de zin van “zou je niet willen dat ik meer op TZ leek?” en dergelijke, maar weet niet hoe het zit. Hij gelooft sowieso helemaal niets wat enigszins spiritueel is en zou het TZ idee heel hard uitlachen. Er zijn meerdere mensen die het aanvoelen maar er niets over zeggen, want ze kunnen de vinger er niet op leggen. Laat ze maar lekker. Ik weet hoe het zit, en dat ik nog nooit iets verkeerd heb gedaan. Ik heb alleen aan mijzelf verantwoording af te leggen en aan mijn TZ.
(Onbekend)

Antwoord 12
Bij mij was de bliksem ingeslagen en legde dat uit tegen een vriendin. Die had het meteen over soulmates. Ik had er wel eens over gehoord, maar niet gedacht dat het echt bestond. De eerste relatie met mijn TZ wisten wij dat wij soulmates van elkaar waren en spraken dat vaak uit in brieven e.d Na het afstootproces was dit allemaal onzin etc. (hoef vast niet meer uit te leggen ;-)) Dan twee jaar later kwamen wij elkaar weer tegen en vertelde hij in een dronken bij dat hij mij elke dag had aangevoeld wanneer wij geen contact hadden. Hoevaak dat hij mij wel niet had opgezocht via internet om er achter te komen hoe het met mij zou zijn. TZ kwam terug ter sprake en we kregen terug een relatie. Vervolgens tijdens het afstootproces zoekt hij iedere mogelijke manier om vandaan mij te blijven. Tweelingzielen / Soulmates is onzin en ik KAN zijn soulmate niet zijn (bla bla). Mijn punt: je wederhelft kan niet blijven weglopen, het einddoel ben JIJ. Als het ontkent is, is dat enkel angst. Diep van binnen weten zij dat jij hun andere helft bent en daar zullen zij vaak aan worden herinnert.
(Alicia S.)

Antwoord 13
Mijn vrienden vragen zich denk ik ook wel af waarom ze steeds in mijn dromen terecht komen. Ze zeggen het niet maar ze praten er denk ik wel over. Ik heb al mijn vrienden in mijn dromen gehad sommige wel erg vaak. Niemand weet het van mij alleen mijn ouders en mijn tweelingziel. Ik vindt dat niet zo erg hoor als ze het in de gaten hebben. Ze weten toch niet wat het is maar vroeg of laat krijgen ook zij er mee te maken.
(Remco)

Antwoord 14
Ik ben van antwoord 9; Dat hij denkt dat ik alleen in gedachten ben gaat hier niet op, daar kent hij me te lang en te goed voor. Ja zo zit ik ook, zou hij het wel geloven, het klinkt allemaal ongeloofwaardig, al zijn er ook wel dingen die niet toevallig kunnen zijn. Hij respecteert dat ik wel geloof ik het spirituele, maar zelf kan hij zich daar echt niet in vinden. Maar hij is wel gevoelig voor kleine signalen, hij voelt dingen wel gauw aan, heeft vaak voorgevoelens. Ik ben bang dat hij het verkeerd begrijpt als ik iets zeg, en niet zal snappen dat ik dit ook niet gewild heb en er niks aan kan doen. Maar ja we zullen zien.
(Onbekend)