Q0963. Heeft iemand ook last van deze blokkades?

Onbekend

HoiHoi, Momenteel heb ik drie maanden geen contact met mijn TZ. Ene keer hield hij van mij, dan weer niet. Ik heb gezegd dat hij maar terug moest komen als hij zeker wist wat hij wilde. Mijn tz was op zoek naar een andere vrouw met zijn ego gevoel. Toen hij mij miste, zocht hij weer terug contact. En wanneer het weer supergoed ging moest hij mij weer afstoten. Nu ben ik aan het afwachten dat hij steeds meer aan mij herinnert wordt als hij contact heeft met een andere vrouw. Ik hoop dat mijn TZ dan zo ver is in zijn proces dat zijn blokkade werkt. Ik loop al drie jaar een met een blokkade rond dat ik mij niet kan geven aan een andere man. Als ik nog maar een andere man een knuffel geef, komt mijn TZ naar boven en krijg ik een gevoel van vreemdgaan. Heeft iemand ook last van deze blokkades? Zou mijn TZ ook last krijgen van deze blokkade als hij ver genoeg is?

Antwoord 1
Ik heb dat trouwens ook gehad toen ik haar vast hield. Wat zegt jou vriend ervan of weet ie het niet? Ja inderdaad het is erg moeilijk ik weet er alles van. Wat helpt is de afleiding te zoeken of gewoon contact te leggen met jou tweelingziel.
(Onbekend)

Antwoord 2
Heel herkenbaar, heb tijden gehad dat ik dacht en nu wil ik een ander, ik wil dit niet meer ervaren. Maar zodra ik er maar aan dacht om,…dan zag ik hem voor me, niet zomaar maar echt in je voorhoofd-chakra! Iemand kuste mij ooit en het was alsof hij (tz) ineens voor me stond, op energetisch niveau en overal om ons heen was, alsof het niet mocht. Nu wilde ik die ander ook totaal niet kussen maar, het was zo bizar vreemd. Soms denk ik dat ik hem maar eens moet gaan opzoeken, wie weet is die onzin dan voorbij. Of niet natuurlijk, weet ook niet of ik dat wil maar gewoon verlost zijn van lijkt me prettig. Hij laat zich niet meer zien nml, zal wel niet met mij bezig zijn.
(Onbekend)

Antwoord 3
Dit zijn geen blokkades volgens mij,maar gewoon je blauwdruk. Wat is het probleem? Je hoeft je toch niet te geven aan een andere man?
(Wieweet)

Antwoord 4
Misschien wil je tz die blokkades helemaal niet. Daarom denk ik dat je je tz daarin los moet laten, hoe meer je hem aan je wilt binden hoe meer hij zich van jou los zal maken.
(Onbekend)

Antwoord 5
Dat hebben ik en mijn tweelingziel nog nooit gedaan. Ik denk dat er dan heel veel duidelijk wordt wat we voor elkaar voelen. Al gaan we maar vriendschappelijk met elkaar om.
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik herken mij wel deels in je vraag. Als TZ mij mist wil hij me zien, maar als hij met andere vrouwen bezig is laat hij opeens niet van zich horen en is de aardse verbinding “dood”. In dromen komt hij dan juist extra krachtig door. Ik weet dat hij van elke vrouw iets leert wat hem verder brengt in zijn ontwikkeling tot hereniging met mij en daarom ben ik hen er dankbaar voor. Alles is voorbestemd wat dat betreft (blauwdruk) en ik heb er vrede mee dat het zo loopt. Wat wel opvallend is, is dat wanneer hij me na een tijd afwezigheid weer even gezien heeft, er kort daarop meer ontmoetingen volgen (op zijn initiatief) omdat hij me dan weer moet zien. Dat is dan sterker dan hijzelf. Tot het ego het weer overneemt. Ja, van dat ego is hij nog lang niet af.
(Onbekend)