Q0962. Wie blokkeert wie?

Onbekend

Ik heb flink in een dip gezeten omdat tz ineens een punt achter onze relatie zette. Ik werd aan de kant gezet voor een andere liefde.Ik zag overal tekens en hoorde liedjes die op ons sloegen en zelfs in een droom contact gehad. Nu 1 jaar verder heb ik een relatie met een ander deze haalt bij lange na niet wat ik met tz had maar het is goed.Nu voelt het alsof ik geen contact met tz heb en zwakt alles af tekens enzo… Sluit ik mij hiervoor af of is het juist mijn tz die alles blokkeert? Ben benieuwd naar jullie antwoord

b
Ik denk dat je je meer moet openstellen voor jou tweelingziel. Ik heb dat ook gehad een tijd lang had ik contact met mijn tweelingziel. Toen kreeg ik van mijn gids tips wat ik moest doen en dat ik haar moest loslaten. Dan komen jullie waarschijnlijk weer bij elkaar. Als de 1 niet goed mee werkt wordt het ook geblokkeert op den duur. Die persoon is dan te kritische,te bang, of de persoon wilt gewoon niet. Eigenlijk vreemd want jullie zijn elkaars wederhelft.
(Remco)

Antwoord 2
Hey, Als mijn TZ afstand van mij heeft genomen, hoor ik ook speciale liedjes. Aan de liedjes kan ik uit op merken hoe lang de tijd van periode duurt en hoe ver hij in zijn proces zit. Meer om mij gerust te stellen en dat er van bovenuit gewerkt wordt aan ons samenzijn. Bijvoorbeeld: Can’t hurry love van Phil Collins wist ik dat het tijdje ging duren voordat ik terug contact zou krijgen. Ik hoor altijd Broken Wings van Mr. Mister als hij terug contact met mij opneemt. Of Say you Will van Foreigner. Hopelijk krijg ik snel “Notting is gonna stop us now” te horen 😉
(Alicia S.)

Antwoord 3
Ik denk geen van beide,geen afsluiting en geen blokkade.Het is een natuurlijke gang van zaken.Er zijn vele mogelijkheden tussen tweelingzielen,vele gradaties van contact.
(Wieweet)

Antwoord 4
Ik hoor en ervaar ook liedjes van paul weller you do something for me deep inside. En ik kom in contact met beroemde zielen waar zij fan van is.
(Remco)

Antwoord 5
Ik dacht het steeds al, dit kan geen toeval zijn. Ik hoor ook steeds liedjes, liedjes die voor ons een speciale betekenis hebben ( spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets)maar die ook gaan over loslaten (letting her go) en onmogelijke liefdes( we found love in a hopeless place)
(Onbekend)