Q0960. Vergissen?

Onbekend

Hoe sterk kun je je vergissen? Is het mogelijk dat je een sterke vebinding hebt met iemand die niet je zl is? Kun je op zielsniveau ook misbruikt worden?

Antwoord 1
Neen, ik geloof niet dat je je kunt vergissen op zielsniveau. Natuurlijk kun je een heel sterke verbinding hebben met iemand die niet je tz, denk aan een zielsverwant. Maar ik weet zeker dat je niet misbruikt kan worden (in de zin van voor het lapje gehouden worden) op zielsniveau. Ik denk namelijk niet dat iemand (lees een mens) zo ‘goed’ is dat hij kan faken dat hij je tz is. En als hij dat al zou doen, waarom zou hij of zij dat doen?
(Onbekend)

Antwoord 2
Alles gaat magnetische maar je kan wel van te voren de wens hebben van ik wil sex met mijn tweelingziel. Een gids pikt dit op en halverwege jou slaap krijg je contact. Het komt dan ook vaak met een verrassing aan bij de andere kant. Je moet niet vergeten dat jullie over vele levens al volop sex met elkaar hebben gehad. Jullie zijn niet voor niks elkaars wederhelft. Dus eigenlijk is dat zo gek nog niet.
(Onbekend)

Antwoord 3
Er zijn mensen die zich kunnen vergissen, maar na vele jaren, intens weten, weet je het wel, of je gevoel echt is of niet. Er zijn verhalen dat er bindingen zijn op zielsniveau, door bv misbruik van bv. bepaalde paranormale of voodoo-achtige handelingen. Dat is geen manier om iemand aan je te binden en zal op den duur terug keren naar diegene die er misbruik van gemaakt heeft. Geen aanrader dus! Nooit doen ook. Of het bestaat daar van heb ik geen weet, heb dit enkel van het lezen van boeken en verhalen. Maar het lijkt me zeer onverstandig om daar gebruik van te maken. Ik denk ook niet dat er misbruik van gemaakt kan worden, omdat het altijd nog je eigen wil is die meespeelt in het geheel. Misschien hebben andere mensen andere ervaringen hiermee, ik ben benieuwd.
(Onbekend)

Antwoord 4
Je kunt een sterke verbinding hebben met iemand die jij in een vorig leven misbruikt hebt,of die jou misbruikt heeft.Daar heb je dan een karmische verbinding mee,in dit leven.En dan kan m.i. er niet meer misbruik zijn want jullie ontmoeten elkaar weer om dat karma op te lossen.Hoe groter het misbruik toen,hoe zorgzamer de verhouding nu.Dat is mijn ervaring meerdere keren geweest in dit leven.En dat waren sterke verbintenissen,geen zielsliefdes.Ja, vergissen kan dus wel,in de horoscoop kan het dan zijn: een langdurige Neptunus-Venus oppositie,Neptunus transiteert dan tegenover jouw geboorte-Venus en loopt hij weer verder weg,dan komt er meestal duidelijkheid,of kan men beter koersen
(Wieweet)

Antwoord 5
Mijn ervaring is dat je telepathisch contact kunt hebben met mensen met wie je een band hebt. Mensen met sterke vermogens kunnen zich misschien wel in verbinding stellen met anderen die ze minder goed kennen. Ook denk ik hoe sterker de band (zoals tussen zielsliefdes), hoe sterker het contact. Misbruik tussen zielsliefdes, haha, een soort voodoo ofzo. Dat is wel mogelijk denk ik: zwarte magie. Weet niet of zwarte magie tussen zielsliefdes werkt, het zou niet moeten mogen!
(Onbekend)

Antwoord 6
Dat vraag ik mezelf ok af? Vergissing? Misbruik? Maar wat brengt mijn eigen gevoel dan? Daar kan ik toch niet aan twijfelen? Dan ontken ik mezelf?
(Onbekend)

Antwoord 7
Heb je dat meegemaakt dan dat je misbruikt bent in jou dromen?
(Onbekend)