Q0959. Hoe lang blijft die connectie in stand?

Onbekend

De Hel van de Zielsconnectie. In 2008 heb ik mijn zielsverwant ontmoet. Zij was vrijgezel, maar ik zat nog in een relatie. Sinds vorig jaar heeft zij het contact verbroken, omdat ik nog in een relatie zat. Zij trok dat niet meer, zei ze. Tijdens de relatie hadden we de welbekende paranormale connectie. Die connectie is er nog steeds! Telkens als zij intiem met een andere man is, voel ik dat. Soms krijg ik er zelfs beelden bij. Hoe lang blijft die connectie in stand? Toch niet voor de rest van mijn leven mag ik hopen?

Antwoord 1
Ja,daar mag je wel op rekenen is mijn mening.Zielen herkennen elkaar aan hun energie.Dat gaat ook eeuwig door.De ene ziel kan de andere herkennen hier op aarde terwijl er misschien wel 400 aardse jaren tussen gezeten hebben sinds de vorige ontmoeting,maakt niet uit,ze herkennen elkaar moeiteloos,zelfs je tweelingziel herkent degene die jij 400 jaar geleden dan hebt meegemaakt.Omdat je twin hetzelfde is als jij snap je?Nou heb je je tweelingziel ontmoet en jullie als personen gaan niet versmelten,nee dat doet de ziel,en die houdt daar nooit meer mee op,met die connectie.Persoonlijk kan je daar flink last van hebben.Maar er is hoop:ten eerste gaat zij ook alles van jou voelen dus dat is wederkerig.En dat wordt een VEILIG gevoel op den duur.En je blauwdruk maakt dat je er tegen kan.Maar dat heeft allemaal veel tijd nodig,zielen hebben alle tijd van de wereld he.Tijdloos moeten we worden,dat is het beste,sterkte.
(Wieweet)

Antwoord 2
Mijn gevoel is nu, hoe dichter je bij jezelf staat en hoe verder in je ontwikkeling, hoe sterker de connectie met je tz. Denk dat het ook te maken heeft met hoe open je voor die connectie staat. Hoe vind jij dat eigenlijk om zo’n connectie te hebben terwijl je in een relatie zit met iemand anders?
(Onbekend)

Antwoord 3
Voor altijd blijven jullie bij elkaar is mijn mening. Hebben jullie geen zielsversmelting gehad wij wel. Jullie zijn samen 1 voor altijd verbonden met elkaar.
(Remco)

Antwoord 4
Zoals antwoord 2 heel benieuwd hoe dat ervaren wordt: een verbinding met je zl terwijl je in een relatie zit. Hoe voelt dat? Hoe ga je daarmee om? Hoe moeilijk of hoe gemakkelijk is dat? Ga je dan geheel voorbij aan die connectie?
(Onbekend)

Antwoord 5
Je bent er mooi klaar mee, met zo’n eeuwigdurende connectie. Een hel als de wederhelft geen contact wil!
(Onbekend)

Reactie
Ik ben de auteur van de vraag. Dit stuk had een andere titel, namelijk: ‘De Hel van de Zielsconnectie’. Het is mij een raadsel waarom dit is veranderd. Mijn titel dekt de essentie van mijn vraag. Want de connectie is er nog steeds en het voelt buitengewoon onaangenaam. Ik wil er vanaf. Eerst wil ik duidelijk maken dat mijn ex niet mijn Tweelingziel is, maar mijn zielsverwant. We hebben allebei nog een hoop te leren. De fysieke relatie heeft 2 jaar geduurd en daarna nog een jaar contact, zonder fysieke interactie. We hebben allebei een pijnlijke groeiproces gehad, die nog steeds voortduurt. Ik heb veel geleerd en leer nog steeds. Om de vraag van antwoord 2 te beantwoorden. Namelijk; ‘Hoe vind jij dat eigenlijk om zo’n connectie te hebben terwijl je in een relatie zit met iemand anders?’ Het voelde onwezenlijk. Het was vreugde en verdriet ineen. Ik ervoer het als een depersonalisatie. Een gevangene tussen 2 dimensies. Een enorme aantrekkingskracht naar mijn zielsverwant en een rationele verbinding met mijn toenmalige vriendin. Het was continue kortsluiting in mijn hoofd. Angsten, twijfels en onzekerheid waren toen de hoofdlijnen in mijn bestaan. Nu is er pijn, verdriet, gemis en verlangen. Maar het ergste is dat de paranormale connectie er nog steeds is. Daar wil ik heel graag vanaf. Het is voorbij en ik wil mijn leven resetten. De vraag van antwoord 3: ‘Hebben jullie geen zielsversmelting gehad?’ Ik heb op internet gelezen over de kenmerken van zielsversmelting en volgens mij heeft dat wel degelijk plaatsgevonden. (Onbekend)

Antwoord 6
Mijn TZ heeft heel sterke gevoelens voor mij. Ik weet dat hij ook weet dat wij tweelingzielen zijn. Ik weet dit door uitspraken, veelzeggende blikken, en het aanvoelen van energie van hem, maar ook doordat ik hem tegenkom in dromen waarin hij dit duidelijk maakt. Ik ben zelf gebonden en hij heeft af en aan relaties met andere vrouwen. Op dit moment heeft hij een beginnende relatie. Hij is altijd erg openhartig over zijn liefdesleven als mijn man en ik bij hem komen of hij bij ons. Vertelt over zijn twijfels, gevoelens etc. Maar altijd als hij dat doet, kijkt hij mij aan met een blik die meer dan duizend woorden zegt. Ik weet gewoon dat ik zijn droomvrouw ben, en hij is mijn droomman. Maar het kan niet. Niet nu. Ooit zei hij letterlijk dat wij in ons volgende leven samen moeten zijn. Dat bewijst voor mij dat hij het weet. Maar ook hij wil en moet verder met zijn leven aangezien hij nu met mij niets kan beginnen. En dus date hij met verschillende vrouwen. Soms denkt hij het gevonden te hebben maar dan na enkele maanden komt hij er steevast op terug en zegt dan dat ze het niet was, dat hij nooit verliefd wordt en liever vrij is. Zo zal het gaan totdat wij wel voor elkaar kunnen kiezen.
(Onbekend)

Antwoord 7
Aan antwoord 3; tussen ons heeft ook die versmelting plaatsgevonden. Het was op 17 juli 2011 op een moment tussen slapen en waken in. Ik werd half wakker en bevond mij in een roze licht samen met mijn zielsliefde en onze hoofden vloeiden samen. Het gevoel was onbeschrijflijk. Zo mooi. Ook heb ik een droom gehad waarin hij mij de zielsliefde verklaarde en een waarin ik dit aan hem deed… In antwoord op de vraag: als je de verbinding met een tz bedoelt, die raak je nooit meer kwijt nee. Maar je hebt het over een zielsverwant, hetgeen toch wat anders inhoudt. Die kun je wel kwijtraken denk ik, als je klaar bent met elkaar.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ik vermoed dat er veel angst meespeelt in het geheel. Angst om je zo sterk verbonden te voelen met iemand, kan ook wel eens niet prettig aanvoelen. Men rent er voor weg, vind zijn weg op een andere manier, en denkt dan dat, dat het beste was, omdat het meer rust zal geven in de ziel van die tz. Tweelingzielen zijn intens verbonden in die zin dat je erg overgeleverd bent aan die sterke gevoelens van liefde en niet iedereen zit daar op te wachten, zeker niet in deze tijd. Men wil zelfstandig zijn en niet afhankelijk zijn van een ander. En nu zijn tweelingzielen niet afhankelijk van elkaar maar is de impact wel een beetje van dezelfde strekking. Ik zou het meer zien als een nog niet klaar zijn voor die ”heftige” relatie. Nu zijn er ook mensen die te pas en te onpas beweren dat ze hun tweelingziel kennen. En denken ze dat iedereen op den duur hun ware is.
(Onbekend)

Antwoord 9
@ vragensteller (en de rest): wat zijn de kenmerken van een zielsversmelting?
(Onbekend)

Antwoord 10
Zoals antwoord 2 & 4, ben ik ook erg benieuwd hoe dat ervaren wordt: een aardse relatie en een zielsconnectie.
(Onbekend)

Antwoord 11
Mijn tweelingziel en ik zijn een echte tweeling geweest korte tijd in de baarmoeder,en daarna bleef hij aanwezig zeven jaar lang,niet beseffend dat hij was overleden.We hebben elkaar allang weer ontmoet (hij is in 1974 bij een andere familie gereincarneerd) ,en ik denk toch vaak : hoe zou het zijn geweest als we echt broer en zus waren geweest?Zou hij dan gestorven zijn op 7-jarige leeftijd en hebben ze daarboven mijn moeder en de rest van de familie dat leed hebben willen besparen?Zover gaat die (biologische) connectie door,die vergeet je je hele leven niet.Geen hel overigens zoals bij jou.Ik denk dat je er langzaamaan uitgroeit.Je zegt immers dat je nog steeds in ontwikkeling en groei bent.Waarom zou je er niet uitgroeien dan?
(Wieweet)

Antwoord 12
De verbinding zal blijven bestaan en op afstand blijf je je TZ aanvoelen. Al is de sterkte verschillend. Mag het een geluk voor jou zijn als ik vertel dat wanneer jij je TZ tijdens “de daad” aanvoelt, dat jij in gedachten bent! Mijn TZ voel ik ook aan (en zie zelfs nog de beelden in mijn droom). Mijn TZ dacht tijdens en daarna naar mij. Denk maar aan die blokkade waar iedereen het overheeft. Wanneer jij je TZ voelt, dan denkt je TZ sterk aan jou.
(Alicia S.)