Q0958. Liefde en sex op ‘het hoogste niveau’?

Remco

Hoe ervaren jullie de sex en liefde op ‘het hoogste niveau’?

Antwoord 1
Ik heb geen seks met mijn TZ, die ligt al jaren in bed met iemand anders, waar hij zich kennelijk erg close mee voelt. Ik zeg dit ironisch, omdat hij haar boven mij verkoos en ik dat in het tz-licht niet goed kan plaatsen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Hoewel ik geen lichamelijk contact heb met mijn tz heb ik dat wel met haar ontelbare keren in my mind/astraal of hoe je het noemen wilt. Dat is vele malen heftiger dan de partner met wie ik getrouwd ben. Soms vraag ik mij af of het een soort ”overspel” is, andere keren weet ik dat het onvermijdelijk is.
(Robert)

Antwoord 3
Ik heb ook meerdere zielen waar ik sex mee heb op een hoger niveau. Dat rijkt zich vanzelf aan puur voor de lust. En het gaat ook allemaal automatisch je kan er weinig tegen doen. Maar ik voel de echte liefde wel degelijk sterk aan als ik bij mijn tweelingziel ben.
(Remco)

Antwoord 4
In navolging op 1 ervaar ik helemaal geen liefde op het hoogste niveau in elk geval niet met mijn vermeende tz ,schokkend te horen dat ik dat waarschijnlijk nooit voor hem heb gevoeld, hoewel ik wel iets voelde maar dat was geen liefde. Ik hou niet van zijn persoonlijkheid heb er zelfs een hekel aan. Dus sorry maar het is zoals het is.
(M.)

Antwoord 5
Antwoord 4 Is het niet een weerspiegeling van jezelf. Tweelingzielen spiegelen elkaar. In feite heb je het over jezelf.
(Remco)

Antwoord 6
Wat vindt je niet leuk aan z`n persoonlijkheid? Is het niet verstandig om het gewoon te accepteren dan er tegen in te gaan. Want je bent eeuwig met hem verbonden. Zo doe je jezelf alleen nog meer pijn.
(Onbekend)

Antwoord 7
In verschillende uittredingen en dromen heb ik dit met mijn tz gehad. Het was hemels, niet vergelijkbaar met aardse seks.
(Onbekend)

Antwoord 8
Als u de droom in kleuren heeft beleefd duidt dit altijd op een uitreding van de ziel uit het lichaam is mijn mening.( de gemiddelde mens treedt 2 x per week uit. Dit doet de ziel om informatie op te doen, te overleggen met zijn/haar geleidegeest of engelbewaarder, andere zielen te ontmoeten , gewoon even bij te komen en energie op te doen, of andere zielen te helpen ( bijvoorbeeld bij het overgaan naar de astrale wereld ). In dat geval bent u een zielsversmelting aangegaan met een andere ziel. Dit gebeurt regelmatig in de astrale wereld en is een fantastische – extatische- ervaring. Na de versmelting laat u elkaar weer los om het leven op aarde verder in te vullen. Een dergelijke extase wordt bij terugtreding in uw lichaam door uw hersenen vertaald. Maar uw hersenen hebben deze ervaring nooit opgedaan en kunnen dit alleen maar koppelen aan de extase die u wellicht ooit hebt beleefd tijdens een seksuele ontmoeting met een ander die u liefheeft. Daarom herinnert u zich dit als een seksueel contact. Maar de werkelijkheid is meer dan waarschijnlijk dat er een zielsversmelting ( voor korte duur) heeft plaatsgehad.
(Hans Kamps)

Antwoord 9
Tjee antwoord 1, wat lullig voor je als jij je tz echt heel duidelijk hebt gemaakt dat je hem wilde en zij gaat toch met een ander! Wreed.
(Onbekend)

Antwoord 10
Heb sinds ruim een jaar astrale liefde en seks mijn mijn tz. Zo heftig, intens en bijzonder dat het bij mij zeker als overspel voelde. Daarom besloot ik weg te gaan bij mijn vrouw. Maar toen mijn lieve tz gelukkig getrouwd bleek, heb ik het toch weer even geprobeerd met mijn vrouw – ook voor onze twee prachtige dochters. Toen voelde het wel soms of we met zijn 3-n in bed waren.
(Onbekend)

Antwoord 11
Er staat een foutje in mijn antwoord, denk corrigeer hem zelf even. Kan het nog aangepast? Dit moet m worden: Tjee antwoord 1, wat lullig voor je als jij je tz echt heel duidelijk hebt gemaakt dat je hem wilde en hij gaat toch met een ander!
(Onbekend)

Antwoord 12
@ antw 5 Remco: ik ben v antw 4. Nee daar ben ik het niet mee eens. Ik zei dat ik een ”hekel” heb aan zijn persoonlijkheid, niet aan zijn ziel (blijkbaar). Dat zijn 2 verschillende dingen.
(Onbekend)

Antwoord 13
@ antw 6: dus als ik zijn persoonlijkheid accepteer heb ik geen pijn meer? Dat is precies de status quo: ik accepteer zeer zeker de persoonlijkheid van mijn tz, maar ik voel er alleen geen liefde voor, zou dat dan moeten? ik denk niet dat dwang goed is; net zomin als de ene tz dwingen samen te gaan met de ander. En die ”eeuwige verbintenis”, lol, het staat er alsof je ”eeuwige verdoemenis” zegt, hahaha! Sorry grapje. Maar het komt heus wel allemaal goed. Antw 11: ..hihihihi..:D
(Onbekend)

Antwoord 14
Antw 6: alsof mijn TZ wel van mij houdt, ik dacht t niet: Mijn TZ ontkent namelijk in alle toonaarden dat ik besta, in de ”echte” wereld dwz tegenover andere mensen in het bijzijn van anderen. Aan de andere kant trekt hij als een gek aan me en probeert voortdurend contact met me te maken, in de fijnstoffelijke wereld wel te verstaan.In de echte wereld heeft hij me regelmatig voor gek laten staan. Kun je voor zo iemand liefde voelen? Ik niet.
(Onbekend)

Antwoord 15
Antwoord 12 Hoe is zijn persoonlijkheid dan dat je er een hekel aan hebt? Hij laat zijn gedrag dan toch ook merken als ie in jou dromen is. Want daar komt het ook aan bod waarschijnlijk.
(Remco)

Antwoord 16
Antw 15 Remco: hoi bedankt voor je toelichting, ik ben v antw 12. Gek genoeg droom ik maar uiterst zelden over mijn tz, misschien 2x per jaar. Als t meer is kan ik mij daar nooit meer iets over herinneren. Maar ik moet zeggen dat ik niet goed ben in dromen herinneren. Ik geloof niet dat het nare dromen waren als hij erin voorkwam, ook niet spannend of zo, eigenlijk heel neutraal. Zou dat ook iets betekenen? Verder kan ik niet zeggen dat mijn tz een supernare persoonlijkheid heeft nee. Alleen ben ik misschien wat kritisch over bepaalde trekjes, plus het is natuurlijk subjectief. .
(Onbekend)

Antwoord 17
Nee antwoord 13 dat hoeft natuurlijk niet. Ik voel ook nog geen liefde voor haar. Mischien komt dat nog maar als zij niet wilt houdt het natuurlijk op. Maar ja we zijn wel altijd en voor eeuwig verbonden met elkaar. Hoe ga jij daar mee om?
(Onbekend)

Antwoord 18
Antw 17 Hoe ik ”ermee” omga? Je bedoelt wrs met het feit dat tweelingzielen voor ”eeuwig” met elkaar verbonden zullen zijn. Eerlijk gezegd is mijn mening op dit moment zo dat dat in elk geval helemaal niet zo zeker hoeft te zijn. Ik ben van nature een heel nuchtere persoonlijkheid. Verder weet ik niet eens 100% zeker dat degene met wie ik in contact sta ook werkelijk mijn tz is. Kijk ik ben supergevoelig en het kan best zijn dat ik daarom ongewild opensta voor mensen die verzot zijn op freewheelen in de mystiek van de fijnstoffelijkheid. Misschien is het alleen maar iemand die om de e.o.a. reden geobsedeerd is door mij. Dit vind ik niet prettig. Nu laat ik het achter mij liggen. Zolang er niks tastbaars is en geen bewijs laat ik het voor wat het is en ga ik gewoon door met mn leventje. Als mijn ”tz” ook geen liefde zou voelen voor mij, is dat alleen maar welkom, een verademing. Misschien was er een tijd dat ik daar anders over dacht. Nu echter zou ik superblij! zijn als dat zo is. Wat de toekomst brengt zien we vanzelf wel en zal mede afhangen van de keuzes die we maken.
(Onbekend)

Antwoord 19
Ik heb het zelf zo meegemaakt op de 1 of andere dag werd ik opeens paranormaal. En kon ik in contact komen astraal met overleden. Ik heb al erg veel readings gedaan astraal in mijn omgeving. Dat moeten mensen gewoon weten denk ik maar ze brengen het niet naar buiten en dat is begrijpelijk. Toen kwam ik een meisje zij had ook een vriend verloren. Ik heb haar verschillende persoonlijke readings gegeven. Toen kreeg ik opeens te horen van mijn Gids van dat is jou tweelingziel. Ik vroeg aan haar wil je een spirituele relatie met mij. En ze stemde in dat wilde ze wel later kregen we samen een zielsversmelting. Op de dag van vandaag hebben we nog steeds contact en ik voel haar nog steeds erg sterk.
(Onbekend)

Antwoord 20
Ook ik heb mijn tweelingziel ontmoet en wij hebben sinds 3,5 jaar een relatie. De intensiteit is enorm. Op zowel mentaal als fysiek niveau. Als wij elkaar aankijken tijdens het bedrijven van de liefde, dan worden we 1 en verzuipen we zowat in elkaar. We vrijen dagelijks en het is altijd geweldig. We voelen elkaar, dus dubbel intens.
(Onbekend)