Q0957. Stille periode?

Onbekend

Een stille periode waarin je je twin niet meer ziet,maar ook niet meer aanvoelt en al de tekens zijn verdwenen, en dit al sinds een jaar of 2?eerst werd mij gezegd dat we samen zouden zijn en wat later brak die stille periode aan, ik begrijp er niets van, tegelijkertijd viel mijn spiritualiteit ook stil, ik kon veel aanvoelen en dat is nu afgesloten heeft dit met elkaar te maken?en waarom sluiten ze dit af? Het was alsof de werled rond ons draaide en bestond om ons samen te brengen,zo voelde het als pure magie, die magie is uit mijn leven omtrokken en toen begon ik me echt zorgen te maken dat er iets met hem zou gebeurd zijn , want waarom voelt de wereld anders zo leeg ? En heb ikook vaak een akelig gevoel ,het kan ook zijn dat dit door mijn angsten komt.kan iemand me vertellen vanwaar die stilte er is of op wat dat zou kunnen wijzen?

Antwoord 1
Mmm, interessante vraag waar ik ook wel eens mee worstel. Telkens kom ik een stukje verder o.a. door deze site, dank jullie wel allemaal! Bij ons lijkt een beetje hetzelfde aan de hand. De magie tolde om ons heen (maar daar weet ik ook wel eens een beetje gek van moet ik zeggen – het ging met me aan de haal). Nu is dat minder, ben wel eens bang dat de magie weg is, maar het komt altijd weer terug. Is er in de stillere periode veel veranderd in je leven? Bij mij wel. Ik merk dat ik minder contact heb met twin als ik word afgeleid door beslommeringen of als ik gestrest ben. Aan de andere kant merk ik dat ik wel verder groei. Elke stap in de werkelijkheid richting elkaar lijkt wel een nieuwe test, met nieuwe obstakels die overwonnen moeten worden en de uitdaging om daarin toch jezelf en ontspannen te blijven. Ik zeg dit net zo goed tegen mezelf als tegen jou, vragensteller, geef niet op!
(Onbekend)

Antwoord 2
Hey, wat lief dat je antwoord, ik heb ook al stille periodes gehad waar ik uit geraakte met de tijd, maar nu is het echt wel anders, dit is al bijna 2 jaar aan de hand en uit jou bericht te lezen denk ik ook te weten waarom, ik werd er inderdaad ook gek van en ik denk eerlijk gezegd niet dat dat de bedoeling is, in tegendeel nu denk ik dat die connectie wel terugkomt als je terug op je poten staat en als je meer klaar bent om contact te hebben met je twin. Ik heb al een tijdje gemerkt van mijzelf dat ik spiritueel contact ook negeer, soms laat ik het toe maar soms kan ik me er zo slecht en angstig van voelen dat ik het afwend, misschien ook daarmee en soms denk ik dat er iets negatiever zal gebeuren, maar daar gaat mijn angst weer de kop op steken en die houd je tegen om met je twin samen te zijn!! Ik heb 2 a 3 jaar geleden te horen gekregen dat het nu nog lang zou duren dat ik hem zou zien en ik ben aan het uitzoeken wat lang betekent, ik hoop dat ik zowiezo wel we! er bij hem zal komen, ik denk dat ik de goede weg op aan het gaan ben, maar ben soms bang dat iemand mij er weer verder zal vanaf brengen. Mijn geloof dat we ooit zullen samen zijn is verdwenen na die 5 jaar uit elkaar , ik denk dat het ook beter is dat je erin vertrouwt, zo kan God je helpen en terug tekens in je leven sturen zodat je weer op het pad van je twin komt en je gelukkig kan worden, er moet uberhaupt toch een reden zijn waarom je je twin bent tegengekomen in dit leven, ik weet niet of het woord twin bestaat ik kreeg door dat hij mijn ware liefde was en voor mij is dat zowaar hetzelfde , ik weet dat hij mijn doel is en ik hoop dat we ooit in dit leven nog samen mogen zijn, en dat wens ik voor jou ook!! Ik vraag me ook af hoelang jou stille periode duurt en omschrijf ze eens, ik heb gewoon minder tot lange periodes geen tekens of aanvoelingen en heb al zeker anderhalf jaar nietmeer over hem gedroomd, ik maak me zorgen vooral omdat ik geen contact met hem heb en ik! ben hem al 5 jaar uit het oog verloren , ik heb een mirakel nodig hem terug te vinden en iedereen lacht me uit(toen ik laatst advies vroeg) , ik hoop hiermee dat de tekens terugkomen en ik hem weer aanvoel en weet dat ik hem terugzal zien, dit was het mooiste gevoel ooit en klopte telkens, het was iets vreemd, en als ik hem beter kan aanvoelen, kan ik hem misschien vragen waar hij is of wat zijn achternaam is of dergelijke 🙁
(Onbekend)

Antwoord 3
Hoi, de stille periode duurt nu enkele weken. Het is niet helemaal stil maar rustiger, we hebben nog steeds astraal contact en er zijn ook nog steeds tekens, maar minder. Ik denk in deze fase dat we meer zelf moeten doen. Anderzijds kan het te maken hebben met een verkeerde keuze die ik gemaakt hebt. Dit begin ik net te leren. Om te luisteren naar mijn innerlijke stem, tekens en signalen van mijn lichaam (zoals hartwarmte en hartpijn). Dit vergt veel moed. Als je je doffer gaat voelen en het contact wordt minder, kan het zijn dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Probeer erachter te komen wat het probleem is (kan van alles zijn: je werk, woonomgeving, vrienden, familie, partner als je die nog hebt). Wat kost energie en waar word je moe van? Los het vervolgens op. Weet je hoe ik na jaren mijn tz weer tegenkwam (ik wist toen nog niet dat wij tz-n waren, maar vond dit wel een ongelofelijk toeval en dat heeft me aan het denken gezet). Heb hem overigens vrolijk goeiemorgen gezwaaid en ben snel verder gezweefd. Wat ik aan het doen was op dat moment is: mijn gedachten trainen in geluk. Dat lukte ook nog. Daar keek ik wel van op (heb het helaas niet kunnen reproduceren). Ik was zo gelukkig, gewoon omdat ik dat zelf wilde, heel bijzonder, ik zweefde. En wie zie ik daar vanuit mijn ooghoeken op straat? Precies! En ik wist zijn achternaam ook niet… is ook helemaal niet relevant trouwens.
(Onbekend)

Antwoord 4
3; ik bevind mij in een zelfde periode. Ik ben zelf gebonden, en nu zit mijn twin ook weer in een prille relatie. Dat gaat af en aan bij hem. Hij is erg op zoek en voelt dat de tijd begint te dringen qua leeftijd om een vrouw te vinden en eventueel kinderen te krijgen, dat zegt hij zelf zo. Hij verliest zich dan helemaal in zo’n dame voor korte tijd en dan ineens is de rek eruit en is het over. Keer op keer. En al die keren is er tussen ons dus een radiostilte. Vanuit beide kanten. Ik laat hem met rust om zijn eigen ding te doen en hij mij omdat hij in beslag genomen wordt door de liefde. Er is echter iets geks; ik weet dat hij elke vrouw onbewust met mij vergelijkt en dat ze het allemaal van me verliezen (nee, dit bedoel ik niet arrogant!)omdat ik zijn tz ben. Zelf weet hij dit niet bewust en het frustreert hem enorm dat hij steeds maar niet de ware vindt. Ik denk dat hij op een gegeven moment tegen beter weten in met iemand zal doorgaan en misschien wel kinderen zal krijgen, misschien ook verder weg verhuizen. En weet je, dat vind ik allemaal best. Raar he? Ik voel gewoon dat hij zijn pad moet gaan en daardoor dichter bij me zal komen. Uiteindelijk, want het is een lange weg. Ik ben al een stukje meer ontwaakt dan hij en overzie dit soort dingen nu. Hij zit nog in de sluimerfase en zal worden wakker geschud in de komende decennia. Ik sta erbij en kijk ernaar. Wil niets doen al zou ik dat mogen. Nee, dat is niet aan mij. Het universum weet donders goed waar het mee bezig is, en dat is een perfect plan. Ik voel me intens gelukkig al heb ik daar op het eerste gezicht weinig reden toe (tz met nieuwe liefde en toekomstplannen). Gelukkig voor hem, en ook voor mezelf, want dit is een belangrijke stap richting elkaar. Het is eigenlijk een loslaten pur sang. En juist nu, tijdens dat loslaten dat nooit eerder zo compleet was als nu, komt hij intenser in mijn dromen dan ooit, voel ik de connectie astraal en telepathisch. Het is zo mooi om te mogen voelen. Dat wens ik iedereen hier toe.
(Onbekend)

Antwoord 5
In navolging op mijn laatste reactie doe ik nu een aanvulling. Mijn tz is inmiddels met een vrouw samen die hij heeft leren kennen via een datingsite. Mijn gevoel lijkt te kloppen; met haar zou het wel eens serieuzer kunnen worden dan alles dat hij daarvoor heeft gehad. Hij voelt de tijd dringen en zij wil ook nogal hard van stapel lopen. Ik voorzie dat hij zich in een huwelijk met kinderen gaat storten. Prima, dat heb ik ook gedaan. Maar het was mijn levensdoel in dit leven om (eindelijk) kinderen te krijgen. En bij hem ligt dit even wat anders. Hij gaat trouwen en aan kinderen beginnen omdat hij denkt dat de hele wereld dat van hem verwacht, omdat het “normaal” is. En daar kan hij wel eens gigantisch op zijn bek gaan. Want let wel; er is geen vrijheidslievender, en vrijgevochtener persoon dan mijn tz. Maar er is niets dat ik kan en mag doen. Hooguit kan ik het eens voorzichtig aankaarten, maar zelfs dat weet ik nog niet. Het enige dat ik wel weet is dat deze relat! ie hem uiteindelijk bij mij zal brengen. Hij zal een hoop problemen en moeilijkheden tegen gaan komen waarbij ik hem zal gaan helpen en bijstaan. Het is voor mij best moeilijk om dit allemaal te weten (ik ben helderwetend en heldervoelend) maar ik kan niet anders dan alles in de handen van het universum laten en vertrouwen te hebben in de goede afloop. Ik voel heel sterk dat dat is wat ik moet doen. Zodra ik een update heb, zal ik het wel komen melden.
(Onbekend)

Reactie
Ik ben de vragenstelster en ik kijk regelmatig mijn vragen na, en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind dat je jouw verhalen hierboven beschrijft, ik vind het indrukwekkend dat je het zo kan loslaten, daar ondervind ikzelf problemen mee,ik vind dat je goed met de situatie omgaat en je kracht neemt in het geloven in de betere toekomst,dat bewonder ik wel, ik ben zelf ook heldervoelend en voel echt mee met jou en je verhaal , ik zou het heel leuk vinden moest je me op de hoogte houden en ook zou ik graag eens weten hoe je jouw levensdoel kon aanvoelen?Ik heb soms mijn negativiteit dat me onderdrukt, soms denk ik wel dat ik niet bedoeld ben om gelukkig te zijn, het maakt me bang, ik wil graag gelukkig zijn in dit leven.. Ik ben mijn twin kwijtgeraakt en zou zo graag weten of ik hem ooit nog zou terugvinden, er is wel iets in mij dat mij drijft , moeilijk uit te leggen.Als je iemand wilt om je hart bij te luchten of om ervaringen te delen, sta ik zeker paraat! (Onbekend)

Antwoord 6
Lieve onbekende van de reactie op mijn update; dank je wel voor je lieve woorden en aanbod. Ik vind het zeker fijn om er met iemand over te praten. Te meer omdat ik dat in real life niet kan. Ik heb niemand om me heen die ik dit durf te vertellen, behalve dan mijn tz maar daar is het nog veel te vroeg voor. Hoe ik weet wat mijn “blauwdruk” of levensopdracht was? Ik ben heldervoelend en helderwetend sinds de geboorte van mijn oudste kind en ik kreeg op een bepaald moment heel sterk door dat ik in dit leven ben om kinderen te krijgen. Dat moest, was een enorme oerdrang en ik heb dan ook vrij jong kinderen gekregen. Nu dat is gebeurd, is die hele drang ook weg en ben ik helemaal veranderd. Ik ben natuurlijk moeder met mijn hele hart, vind het erg leuk en mooi. Maar daarnaast ben ik ook heel erg mezelf gaan ontdekken. Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil en dat ik er mag zijn. Ik ben spiritueel enorm vooruit gegaan. In mijn vorige levens lukte het om verschillende redenen niet om moeder te worden. Ik ben in mijn voorlaatste leven al met 23 jaar gestorven en heb toen 1 jaar iets met mijn tz gehad. In het vorige leven was er iets met oorlog (WO1 denk ik). Ook toen ben ik niet oud geworden. Het heeft me allemaal gebracht waar ik nu ben; hier en nu en mijn tz is ook in dit leven. Hij is maar enkele jaren jonger dan ik en woont niet ver bij me vandaan. Ik kan hem nu loslaten, maar dat heeft me jaren gekost. Eerst ging ik gebukt onder een enorm schuldgevoel t.o.v. mijn man. Ik had tenslotte hevige gevoelens voor een ander. Gaandeweg besefte ik dat dit niet zomaar een verliefdheidje was. Het werd niet minder namelijk, maar alleen maar meer. Nooit heb ik iets met mijn tz gehad, we zijn altijd op gepaste afstand gebleven. Maar ik weet dat hij het ook weet, en dat hij hetzelfde voor mij voelt. Nu zitten we in de fase dat hij veel werk gaat verzetten en soms heb ik het er heus wel moeilijk mee hoor, om hem samen met haar te zien. Maar meteen weet ik dan ook weer dat ook zij niet tussen ons kan komen. En dan kan ik weer door. Mag ik vragen hoe je jouw tz bent kwijtgeraakt? Voel je ook dingen aan over hem en over de toekomst? Je moet niet denken dat je niet gelukkig gaat worden, want gedachten hebben een sterke kracht. Denk dat jij alle recht hebt om gelukkig te zijn, en je zult het worden. Echt. En als je tz bij je hoort, dan komen jullie echt samen, als de tijd er klaar voor is. Dat is een rotsvast vertrouwen dat ik heb, en dat mag iedereen hebben!
(Onbekend)

Antwoord 5
Slechte omstandigheden,hij kwam naar hier om te werken,we hadden een korte maar heel intense relatie samen,en toen kwamen er misverstanden vooral door slechte mensen en taalgebrek denk ik, en dan is hij terug moeten gaan en verloor ik nog eens zijn gsm, ach ik ben al sinds kind af heldervoelend en voelde dat ik mijn ware zou tegenkomen als ik 12 was en dit gebeurde ook, eigenlijk 7jaar later, daarna als hij wegging zeiden ze dat ik hem een tijdje niet meer zou zien en ik was heel verdrietig maar zag hem dan anderhalf jaar later terug, die ontmoeting had ik al een heel paar maanden voorgevoeld, er waren altijd heel veel mensen bij betrokken, het is alsof we deel uitmaken van iets groot, en ik heb sinds ik hem kwijt ben geraakt het gevoel dat ik hem moet vinden,een drijfkracht,waarom?dat weet ik echt niet, de laatste tijd vind ik het echter moeilijk om spiritueel contact te hebben met hem,volgens mij moet hij leren. Ik kan nu moeilijk aanvoelen of ik hem nog zal zien,ergens voel ik toch van wel, och kon ik er maar ergens een tijd op plakken,een stem zei na ons laatste ontmoeting dat ik nu nog lang kon wachten voor ik hem zou zien,en kijk het is al 3jaar geleden,ik heb hel en duivel even meegemaakt voor hem, ik heb op straat geslapen,misbruikt geweest,bestolen,ik heb hem keer op keer gezocht in zijn land zonder resultaat, iedereen maakt me uit,lacht me uit en breekt me af, behalve mijn beste vriend! Ik heb het al veel willen opgeven maar dat doe ik niet, ik heb nu net een heel mooi artikel geschreven,zie vraag 1026 en ondanks het gemene antwoord vertrouw ik in onze liefde en hierboven, wij verdienen het! En ik vind jou dapper en ik voel bij jou ook meteen dat het om je twin gaat,ik denk dat je dat kan aanvoelen bij elkaar. Ik geloof dat iedereen zijn doel heeft , maar het belangrijkste dat anderen je niet van je weg halen naar je doel! Ik vind het ook leuk dat je dingen kunt voelen over andere levens, het enigste wat ik weet is dat ik ooit in Luik heb gewoond en niet zo lang geleden! De rest vind ik heel moeilijk! Ben jij nooit bang dat je geen kans zult krijgen met je twin in dit leven? Heel veel liefs
(Onbekend)

Antwoord 6
Ja, soms ben ik daar wel even bang voor, maar realiseer mij eigenlijk meteen daarna dat die angst wordt ingegeven door het ego en niet door de ziel. Mijn tz en ik zulLen niet eerder dan over ongeveer 28 jaar bijelkaar komen en dat is heel lang. Het grijpt me soms naar de keel als ik bedenk hoe lang dat nog duurt en hoe oud we dan zullen zijn ( beiden in de 60), maar het is niet anders. Die tijd tot dan heeft vooral hij erg nodig om nog te groeien en ik om dingen af te maken waar ik aan begonnen ben. Het is zo gek, maar ik heb al enkele keren een teken gehad dat we zeker zullen herenigen. Mijn tz zei vorig jaar letterlijk dat wij in het volgend leven samen moeten zijn! Ik kon mijn oren niet geloven, hij zei het en meteen daarna gign hij weg. Mij achterlatend in diepe blijdschap. Voor mij een teken dat hij hetzelfde voelt. Hij heeft ook ooit ten overstaan van anderen gezegd dat hij en ik elkaar begrijpen. Dat was ook een grote erkenning die hij me toen gaf. Ik voel vaak wat hij voelt, onder het masker dat hij draagt, en andersom voelt hij mij ook. Voor elkaar zijn wij open boeken. Dat geeft soms rare toestanden, zoals vorige week; hij kwam net terug uit Parijs en vroeg of ik de muur ” ik hou van jou” ken. Toen hij die vier woorden sprak, keken we elkaar aan en ik weet dat ze voor mij bedoeld waren. Het was een heel vreemd en ook mooi gevoel. Hij schrok er zelf van… Als ik jouw verhaal lees, denk ik dat het helemaal niet zo onmogelijk is om je tz te vinden. Het is waar wat je zegt, mensen zijn het verleerd om magisch te denken, ze zien meer niet dan wel. Alles kan in het leven, wonderen bestaan, echt. En als hij jouw tz is en jullie samen moetne komen, dan gebeurt dat. Als jij heel diep van binnen voelt dat dit is wat je moet gaan doen, dan klopt dat en moet je ervoor gaan. Intuitie heet dat, en daar zouden meer mensen naar moeten luisteren! Ik voel bij jou dat het om je twin gaat, net als jij dat bij mij voelt. Ik hoop weer van je te horen, fijn om van gedachten te kunnen wisselen!
(Onbekend)