Q0956. Terugzien?

Onbekend

Ik ben al 5 jaar uit relatie met mijn twin en ik heb hem al 3 jaar niet meer gezien, ik word er echt gek van.mijn leven is goed vooruitgegaan, ik ben terug aant studeren en heb het gevoel dat ik de draad terug aan het oppakken ben vanwaar ik hem heb laten vallen. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik het leven terug in handen heb, wat meer angst meebrengt voor de onvoorzienbare omstandigheden die dit zouden kunnen kapotmaken, daaraan denken maakt me ziek en ik probeer er dus tegen te vechten. Mijn vermoeden in mijn leven was dat ik hem pas zou terugzien als minder afhankelijk van hem zou zijn en mijn leven zou herpakken, dit is beetje bij beetje goed aan het lukken en nu vraag ik me toch nog altijd af, wanneer volgt het terugzien, dit is bij iedereen verschillend maar is er een manier waarop we dit te weten kunnen komen? Ik had vroeger ongeveer 2 maanden op voorhand een voorgevoel en dat werd sterker naar het moment toe, ook had ik veel tekens, die zijn nu gestopt, ik zit in mijn stille periode… Mijn vraag is hoe voelen jullie dat jullie je twin gaan terugzien en terug samen gaan zijn? hoe kan ik hem weer aantrekken, ik wil hem echt zien , weten dat alles goed met hem gaat!

Antwoord 1
Ik voel dat niet,ik handel met voorkennis.Jouw vermoeden in je leven was dat je hem pas zou terugzien als je minder afhankelijk van hem zou zijn.Hoe juist is dat vermoeden dan?Alleen vermoedens en gevoelens zijn niet genoeg,je moet voorkennis hebben vind ik.En een driedubbele overgave,liefde alleen is niet genoeg.Er moet een gezamenlijke taak zijn,welke is dat?Ook daar moet je voorkennis over hebben,tweelingzielen komen enkel en alleen samen om werk van service te doen vind ik.En als ze (voor dit leven) geen karma meer hebben met derden,is dat bij jullie beiden ook opgelost?Ook daar moet je kennis over hebben.Nog werk aan de winkel?
(Wieweet)

Antwoord 2
Als je mediteert dan voel je jou tweelingziel vanzelf want hij of zij zit in jou gevoel. Je hoeft alleen erg sterk aan hem of haar te denken. Of je vraagt aan jou gids ik wil contact met mijn tweelingziel.
(Onbekend)

Antwoord 3
Tja een gezamelijk doel; dat weet ik niet, dat vind ik ook moeilijk om aan te voelen, ik voel wel een grote voorbestemdheid voor hem en inderdaad een gevoel dat we samen moeten zijn voor iets, maar inderdaad hoe juist is dat gevoel, ik wou dat ik het kon weten en voorkennis… tja hoe verkrijg je of voel je dat? en antwoord 2: ik weet dat mediteren helpt maar de laatste tijd is mijn aanvoelingen en mijn spiritualiteit ver te zoeken en het lijkt me wel of ze me afsluiten voor iets, of dat ik me uit angst afsluit, ik weet niet wat ik moet doen om geen angst meer te hebben en terug onze mooie connectie zuiver te kunnen voelen. En bij nummer 1 dat je het niet op voorhand aanvoelt vind ik wel wat raar, maar is bij iedereen anders denk ik, ik ben ooit iemand tegengekomen die hetzelfde ervaarde als ik, die ook zijn twin verloren was en die het dan 2 maand voordien kon voelen dat hij haar ging zien, dezelfde periode voordien raar, ik weet niet hoe dit komt maar er zijn er nog dus
(Onbekend)

Antwoord 4
Hoi Wieweet, hoe kom je aan die voorkennis? Dat zou iedereen op deze site vast willen weten. En mag dat überhaupt? Ben benieuwd naar jullie gezamenlijke taak (heeft dat met Borneo te maken)? Karma? Ze zeggen wel eens dat karma in deze nieuwe tijd supersnel opgelost kan worden of er zelfs niet meer toe doet. Vind ik wel fijner idee om te geloven, in mijn vorige levens was ik niet zo’n watje als ik nu ben…
(Onbekend)

Antwoord 5
Ja antwoord 4 dat weet ik ook niet.Ik krijg meer informatie door naarmate de voorbestemming dichterbij komt.Eerst beelden uit ons verleden (“aristokat” en “zwerfkat” resp. chirurgijn/zakkenvuller en zeilmeisje/arme sloeber) en als je daar aan gewend bent,dan volgen beelden over de toekomst (droombeelden,geen ESP) en zet je die beelden (sinds vorig jaar 1 juli bij mij) in chronologische volgorde dan is het onafwendbaar onze nabije toekomst.Ik merk wel dat ik sinds die toekomstbeelden heeeeel erg uitkijk om geen karma meer te maken,ga bijna nooit meer uit en draai zoveel mogelijk kraantjes dicht en bereid me voor op de toekomst.Er komt nog 1 afrekening met het verleden en dat wordt nieuws.Er wordt een taboe doorbroken,ik kan daar ook niks aan doen.Die gebeurtenis raakt dan mijn twin zo diep,dat hij volledig het roer omgooit en volkomen van doelstelling verandert,volgens onze voorbestemming gaat handelen dus.Ja die taak heeft met Nederlands-Indie te maken,ik denk zelf ! aan Borneo,mijn twin en ik hebben in dienst van de VOC in apen gehandeld,van apenroof naar apenzorg dus (van VOC naar….JOC!),zo wordt de rekening vereffend,mijn oudoom heeft daar gevochten,was een persoonlijke vriend van Generaal Spoor en Prins Bernhard en ik ken mijn (inmiddels overleden) oudoom ook van een knokploeg/verzetsgroep uit de 2e W.O. waar ik als koerierster voor werkte (mijn vorige korte leventje),er zijn dus veel meer aanwijzingen dan tussen mijn twin en ik,het gaat op hoog niveau.
(Wieweet)

Antwoord 6
Mensen helpen dat is mijn taak wat haar taak is weet ik niet.
(Onbekend)