Q0954. Waar heb je een hekel aan?

Onbekend

Wat vindt je minder aan jou tweelingziel of is alles perfect? Kijk je nu anders naar een tweelingziel dan in het begin? Of heb je nog steeds een hekel aan hem of haar.

Antwoord 1
Ik heb nergens een hekel aan wat mijn tz betreft. Hij is perfect hoewel hij dat heus niet is, snap je? Niemand is perfect. Maar iedereen is goed zoals hij is. Mijn tz heeft heus wel karaktertrekjes die ik minder leuk vind maar ik ben me er bewust van dat die ook in mij zitten, anders zouden ze me niet irriteren….spiegelen spiegelen…
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb geen hekel aan mijn tz, zullen er mensen zijn die dat wel hebben.. hoe kan je een hekel hebben aan je twin. Ik krijg wel eens het gevoel dat mijn tz verhaaltjes bedenkt, misschien zodat ik niet door heb dat het van tz is. Ik krijg ook net iets te vaak vreemde mails. Misschien klopt het niet, maar ik heb wel zo’n gevoel. Ik vind het niet erg, misschien zou ik dat zelf ook wel doen als ik een mailadres had.
(Onbekend)

Antwoord 3
Heb helemaal geen hekel aan mijn tweelingziel, integendeel. Waar ik een hekel aan heb is de onzekerheid. Dat ik niet weet wat ik ‘moet’ doen om bij elkaar te komen. Alles wijst erop – ook mijn innerlijke stem – dat ik juist niets moet doen of zo min mogelijk. Hoe kan ik dat verenigen met het dagelijks leven waarin ik juist veel dingen te doen en regelen zijn? Ook heb ik moeite om deze bijzondere liefde en ons bijzondere doel voor ogen te houden als ik mij dagelijks leven leef nu. Het staat zover af van overtuigingen waarmee ik ben opgegroeid en die de meeste mensen om me heen nog hebben. Wie weet lijkt daar minder moeite mee te hebben, hoe dat? Waar ik wel moeite mee heb als het om hem gaat is dat ik het gevoel heb dat hij me niet altijd begrijpt. Hij besteedt veel tijd aan mij. Meer dan andersom. Dat komt ook omdat ik o.a. een klein kind heb door wie ik altijd ben afgeleid. En als het niet zo is heb ik altijd wel iets te doen of pak ik even mijn rust. Ik maak soms ook tijd om ‘bij hem’ te zijn en hem liefde te geven, maar het lijkt wel of hij dat niet altijd oppikt. Hoe dan ook, ik houd zoveel van hem en dat zeg ik ook wel eens…
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik kijk nu wel anders naar mijn tz dan in het begin. Ik idealiseer hem minder, maar houdt zeker niet minder van hem. Volgens mij kan tz niets doen, waardoor ik niet meer van hem zou houden. Wel ben ik soms boos op hem en dat komt door de vorm van ons contact, wat stiekem is en waardoor ik niet altijd weet wat nu waar is en wat niet. Lastig is dat tz-liefde ook heel pijnlijk kan zijn omdat alle ‘shit’ naar boven komt. Wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat het je eigen ‘shit’ is. Begrijpelijk als iemand dat projecteert op zijn of haar tz (maar niet erg volwassen natuurlijk). Komt vast vaak voor… Heb ook wel gehoord dat er daardoor rare dingen gebeuren, zoals stalking ed.
(Onbekend)

Antwoord 5
Hahahaha!leuke vraag. Eens kijken waar heb ik een hekel aan oh wat leuk nu kan ik me lekker uitleven hihihi, komt ie: wat ik NIET leuk vind is…… 1. hij eist me teveel op, is jaloers als ik een goed contact heb met een ander vooral met een andere man; 2.alles moet volgens Zijn regels gaan; 3. hij vraagt zich niet af hoe Ik me voel verplaatst zich slecht in mijn situatie 4. dekt zich teveel in, is Niet eerlijk en open 5. kan soms erg bot doen. Dit heb ik mn tz al eens voorgehouden. Hopelijk leest hij het nu ook weer ter herinnering. In een volgend commentaar zal ik zn goede kwaliteiten opnoemen.
(Onbekend)

Antwoord 6
Nou, ik heb geen hekel aan hem, nooit gehad. Maar het is wel irritant dat hij tegen zo’n beetje iedereen aardig doet, behalve tegen mij. Hoe stommer iemand is, hoe beter hij die persoon behandelt, haha. Beetje de omgekeerde wereld.
(Onbekend)

Antwoord 7
In een eerder antw had ik de mindere dingen van mijn tz in een lijst opgenoemd en beloofd ook met een lijstje met positieve dingen te komen. Komt ie…,,komt ie…,,hmm (toch moeilijker dan ik dacht). Nee hoor er zijn best +puntjes: 1.hij is uitermate standvastig in zaken waarin hij dat wil zijn 2.loyaal (in zaken waarin hij dat wil zijn) 3.heeft iets beschermends over zich,komt op voor de zwakkeren (die hij als zwak beschouwt) 4. werkt hard 5. zorgzaam 6. mooie ogen en dito haircut Voorlopig is dat het wel.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ja, ik kijk anders naar mijn tz dan in het begin. In eerste instantie dacht ik dat het om een ‘gewone’ verliefdheid ging. Omdat ik niet het type ben die zomaar verliefd wordt, en dit erg heftig was, heb ik me erg tegen dit gevoel verzet. Nadat ik ontdekt had dat het echt iets bijzonders was, heb ik me eraan over kunnen/durven geven. Nu mag ik alle gevoelens toelaten van mezelf, en ervan genieten. Te laat! Nooit heb ik een hekel gehad aan mijn zl, wel aan de heftige gevoelens die naar mijn idee niet bij mij hoorden. Hij is zoals hij is, en dat is goed!
(Onbekend)

Antwoord 9
Hoe stout hij ook was…ik heb nooit een hekel aan hem gehad. Wat men van hem vond deed ook niet terzake. Dat hij een ander nam, maakte me ook niets uit ik wist dat het niets kon worden, ik heb ze laten begaan.Kende beiden nml. Onrecht kon ik niet tegen maar heb ik ook gezegd. Nee ik kan die man niet haten, nooit. I hope.
(Onbekend)

Antwoord 10
Lieve antwoord 3 (wat klinkt dat raar lol):Ik neem aan dat je op mij doelt (Wieweet),jouw vraag is plausibel maar dat heeft m.i.met trouw te maken EN of je een vast horoscoopteken bent dan wel vaste tekens om je heen hebt dagelijks.Vrijwel onmiddellijk nadat ik op mezelf ging wonen 30 jaar geleden,ben ik al 180 graden omgedraaid t.o.v. mijn opvoeding,lang voordat ik mijn twin ontmoette 4 jaar geleden.Ik ben altijd op mijzelf gebleven dus ook niet sterk beinvloed.Maar geen zog. “lone wolf”,wel 14 jaar alleenstaande moeder.Ik ben wel een vast teken (Waterman) maar lucht en beweeglijke Ascendant (Maagd).Ik ben niet trouw aan een ander,dat scheelt ook,en alleen trouw aan mezelf en mijn tweelingziel,dat is mijn blauwdruk.En die ligt vast haha.
(Wieweet)

Antwoord 11
Ik kan ook geen negatieve dingen bedenken over mijn tz. Die zullen er vast wel zijn, want niemand is perfect. Maar ik vind hem tot dusver gewoon erg lief, hij straalt een enorme rust uit, wat mij erg aantrekt. En niet heel belangrijk maar toch ook niet onbelangrijk hij ziet er goed uit.
(Onbekend)

Antwoord 12
Nee een hekel aan haar heb ik ook niet. Iedereen heeft bepaalde goede en slechte eigenschappen. Vroeger liep ze erg vaak weg in mijn dromen haha. Door de jaren heen is dat veranderd en daar ben ik erg blij mee. Het heeft veel tijd gekost dat wel. Het is trouwens ook een eigenscahp van mij dat ik iemand echt goed wil leren kennen. En mischien is het wel een spiegeling geweest van mijn eigen gedrag.
(Remco)

Antwoord 13
“hekel hebben” is misschien sterk uitgedrukt, maar ik kan niet zeggen dat ik van mijn tz hou als persoon, ik hou niet van zijn persoonlijkheid. ik voel wel iets en waarschijnlijk is dat t voelen van de zielen.
(Onbekend)

Antwoord 14
Multi-interpretabiliteit: om redenen die mij niet bekend zijn, formuleert mijn tz zijn woorden multi-interpretabel. Je kunt er dus altijd wat mee en toch ook weer niet! Voor hem is dit een manier om antwoord te geven zonder (meestal niet of zo min mogelijk) te liegen en zonder ook duidelijk de waarheid te spreken. Alhoewel hij zichzelf volgens mij heel duidelijk vindt .. apart. Hij kan wel zijn gevoelens laten spreken, maar die gaan soms alle kanten op. In ieder geval laat hij nooit het achterste van zijn tong zien. Vaag verhaal dit? Jazeker!
(Onbekend)

Antwoord 15
@14; dan moet je er maar eens wat alcohol ingieten, eens kijken of zijn antwoorden dan nog zo multi interpretabel zijn. Mijn ervaring met mijn tz is dat hij ook altijd zich overal uit weet te praten en nooit ondubbelzinnig zegt wat hij denkt. BEHALVE als hij een beetje gedronken heeft. Dan vallen zijn grenzen weg en krijg ik opeens de ware TZ te zien en te horen. Dan kan het hem niet meer schelen wat anderen van hem denken en durft hij kwetsbaar te zijn.
(Onbekend)

Antwoord 16
Antw 14 haha zo herkenbaar, dit geldt ook voor mijn tz. Antw 15 goede tip!
(Onbekend)

Antwoord 17
Er zijn eigenschappen die bij mijn zielsliefde horen waarvan ik letterlijk walg,zo erg dat ik er ziek van kan worden. toen ik hem leerde kennen had hij een bepaalde kilte in zich, die vond ik afstotelijk, verschrikkelijk (die heeft ie grotendeels weggewerkt) maar er was ook direct de volslagen andere kant een onbegrijpelijke ongelofelijk sterke liefdeskracht, adembenemend, alle grenzen overschrijdend.
(Onbekend)