Q0952. Hoelang moet je ‘wachten’?

Onbekend

Hoe lang wacht jij op je tweelingziel? message: Hoelang moet je ”wachten” op je tweelingziel? Als je weet dat iemand je tweelingziel is, hoe lang duurt het voor je contact krijgt of is het ook misschien nooit? Als de ander het niet begrijpt.

Antwoord 1
Ik heb helaas geen idee. Ik vraag me dat ook af. Er zijn wel mensen die het wel weten door een hogere spirituele ontwikkeling? Ik heb wel een vermoeden wanneer het de tijd is maar of dat ook echt uitkomt geen idee. Volgens mij weet “wie weet” die hier ook vaak schrijft wel van zichzelf wanneer het contact komt. Kan jij ons nog tips geven??? Bedankt!
(Onbekend)

Antwoord 2
Niet lang als jij contact opneemt met jouw tweelingziel kan het snel gaan.
(Remco)

Antwoord 3
Wachten doe ik niet. Want het is wachten op iets wat misschien helemaal niet komt inderdaad. Omdat de kans groot was dat hij de dingen anders zag en zich misschien wel distantieerde van het begrip ‘tweelingzielen’, ben ik een groot voorstander van de eigen verantwoordelijkheid geworden. Het is volslagen zinloos om te verwachten dat de ander van jouw gevoelens weet, als je het hem/haar niet verteld hebt. Ga dus nooit ‘wachten’ maar zorg voor duidelijkheid. Wat mij daar eerder van weerhouden heeft, is de angst voor afwijzing. Ook al voelde ik de afwijzing wel aankomen. We weten nu van elkaar waar we staan en kunnen elkaar nog altijd prima onder ogen komen. Het deed even pijn, maar ik heb nu meer rust, omdat ik niets meer van hem verwacht. Ik ben juist veel blijer geworden met wat er wel is. Kortom: wacht niet, want dan doe je jezelf te kort.
(Bloem)

Antwoord 4
Antwoord 1 ik weet het wel ongeveer (vijf jaar) maar mijn twin weet het niet.Het lijkt zo , als ik dit schrijf,alsof ik de loop van onze relatie wil bepalen,maar dat is het niet,sinds 1 juli vorig jaar weet ik het gewoon.Hij weet het nu ook,heeft alles hier gelezen en was daar boos over,en ik werd radeloos.Maar ‘s avonds maakte hij heel diep contact,alsof hij onder mijn huid wou kruipen,heel serieus contact.En nu is het gewoon aftellen.Eerst word ik tijdelijk arbeidsongschikt en daarna komt’ie wel,voor onze laatste zielsopdracht,die duurt ongeveer 14 jaar en dan daarna gaan we samen weg van deze wereld.Tips heb ik niet,de laatste keer dat we hier samen waren,dat was 1959-1967,bijna 8 jaar en 1967 is ook betrekkelijk kortgeleden.
(Wieweet)

Antwoord 5
Remco..of niet? Misschien wil die ander het niet, misschien is diegene bezet? Hoe weet je of het goed zal gaan? ok gevoel zegt dat, maar realiteit, is it a dream? Or real?
(Onbekend)

Antwoord 6
@antwoord 4; Wieweet, wat interessant zeg! Mag ik vragen hoe jij al die jaartallen precies weet? Hoe heb je dat doorgekregen? Ik krijg zelf namelijk ook getallen door die aangeven hoeveel jaar er nog te gaan is tot een hereniging, maar ik weet niet wanneer wij samen eerder op aarde waren. Krijg je dan tekens die dat aangeven, of dromen? Vorig jaar kreeg ik een teken dat het nog 29,5 jaar zou duren en pas geleden weer een maar nu was het 28,5 jaar, dat klopt dus exact. Dit teken kwam in letters en cijfers.
(Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 6 Zowel tekens als dromen,via mijn gids (overleden zoon).De data weet ik want we zijn samen gereincarneerd dus uit eigen ervaring.De 14 jaren zijn de Saturnus-cycli (ongeveer 7 jaar en veelvouden),gebeurtenissen in mijn leven spelen zich af in Saturnus-cycli.Ruim 29 jaar bij jou,dat is een Saturnus cyclus,daar wel eens aangedacht?Saturnus die ouwe reus wiens omlooptijd 29 jaar,166 dagen,23 uur,16 minuten en 30 seconden is en dan weer precies op zijn punt staat in jouw geboortehoroscoop. Stel dat mijn twin weigert dan krijgt hij over 14 jaar een erg moeilijke tijd,rond zijn 50e jaar (51 jaar?), dan begint bovendien zijn essentiepunt te werken,en die is in Vissen,opoffering en spiritualiteit.Zo kan je de dingen combineren en op een gegeven moment hoor je de alarmbelletjes wel rinkelen haha.Ik vind het uitzonderlijk dat je al zo lang vantevoren jullie toekomst mag weten,dat heeft misschien weer met karmische redenen te maken…?
(Wieweet)

Antwoord 8
@Wieweet, ik was degene die dat vroeg hoe jij aan al die voorkennis komt en die zei dat het tussen mijn tz en mij nog 28,5 jaar zal duren voordat we samen komen… Wauw, bedankt voor je antwoord. Ik ben zelf helemaal niet thuis in Saturnus cycli, vind het wel heel interessant. Ik wist dus ook niet dat 29 jaar zijn precieze omloop tijd was….krijg er tersotnd rillingen van, wel positieve hoor. Of het met karmische redenen te maken heeft dat ik zover van tevoren mocht weten hoelang het nog duurt weet ik niet. Dat zou best kunnen. Ik kreeg het gewoon door, vorig jaar voor het eerst en pas geleden weer, en nu was er dus een jaar vanaf, wat ook klopt want we zijn een jaar verder. 28,5 jaar klinkt heel lang zeggen velen hier, maar ik voel duidelijk dat die tijd nog hard nodig is voor mijn tz en ook voor mij. Want het is hard om te zeggen, maar in die tijd zullen mijn kinderen van nu tot volwassenen zijn opgegroeid, zullen veel mensen die keihard over onze relatie zouden vallen, er niet meer zijn, en zal ik vrij zijn mijn eigen weg te gaan. Meer weet ik er nog niet van. Wat het doel is van onze hereniging weet ik evenmin. Ik zal dat nog wel doorkrijgen. Inmiddels word ik steeds behendiger in het begrijpen van tekens en verbanden leggen. Van astrologie heb ik echter weinig kennis. Kunnen geboortedata ook iets zeggen of is dat maar gewoon iets aards zoals een verjaardag? ! Hij is een aarde teken en ik een vuurteken.
(Onbekend)