Q0948. Weer bij elkaar?

Always

Weer bij elkaar? Heb met mijn zielsliefde zo’n 9 jaar geleden een relatie gekregen. Na 7 jaar heb ik er een eind aan moeten maken omdat zij twijfels had en hunkerde naar vrijheid. Er was nog een periode van ongeveer 2 jaar van aantrekken en loslaten want nu een definitievere vorm heeft gekregen. Wij schelen 21 jaar en zij zit in een levensfase waar dit ook bij past. Voel haar nog steeds constant bij me en voel ook hoe haar gemoedstoestand is. Voel ook dat dit nu momenteel beter voor haar is maar eveneens dat wij over 2 jaar weer bij elkaar komen. Ga op dit gevoel af en mijn vraag is dan ook zijn er hier meerdere zielsliefdes weer bij elkaar gekomen? Lees namelijk bijna alleen maar gebroken harten en dat de tijd het zal leren maar ben nog geen happy endings tegen gekomen. Mochten die er wel zijn ben ik benieuwd wat jullie idee was dat jullie weer bij elkaar mochten komen en na hoeveel tussentijd.

Antwoord 1
Hier nog geen happy ending, maar we zijn er wel zeker naar op weg. Ik weet dat het nog 28 jaar gaat duren en dan komen tz en ik bij elkaar. Ik ben helderziend en heldervoelend en zodoende heb ik dit doorgekregen. Het lijkt lang, maar tijd is maar heel relatief, het is iets aards waar het universum weinig boodschap aan heeft. Ik heb geduld en ben gelukkig met hoe het loopt. Mijn streven is om van elke nieuwe dag een gelukkige te maken en om goed te doen voor anderen en mezelf, te leven vanuit mijn hart en liefde, en sinds ik dat doe voel ik mij on top of the world; rijk en dankbaar.
(Onbekend)

Antwoord 2
@1: 28 jaar vindt je dat zelf niet te lang?
(Onbekend)

Antwoord 2
@2: Nee, dat vind ik helemaal niet te lang. En ik zal je uitleggen waarom. Zowel ik als mijn tz hebben nog zaken af te maken en tijd nodig om ons verder te ontwikkelen spiritueel. Hij meer dan ik overigens. Ik ben een heel stuk verder zowel op spiritueel gebied als met andere dingen in het leven. Dit bedoel ik niet arrogant of vervelend, maar het is een simpel feit. 28 jaar is niet zo lang als je ziet wat er nog allemaal moet gebeuren. Hij gaat nog een partner vinden en krijgt waarschijnlijk een of meerdere kinderen. Door die relaties groeit hij en zal hij steeds meer inzicht krijgen dat ik het ben naar wie hij op zoek is. Het contact tussen ons zal door zijn veranderende leven ook intenser worden. Het is allemaal heel erg duidelijk, nu al. Er tekenen zich talloze tekens af die dit doorgeven. Alleen ziet hij dat niet. En ik moet eerlijk zeggen dat ik nu ook nog geen relatie met hem zou willen omdat hij niet spiritueel ontwaakt is. Dat zou enorm botsen en veel verdriet opleveren. Nee, het kost de tijd die het kost en ik heb een heel gelukkig leven. Het is niet altijd makkelijk om dingen over de toekomst te weten (ik ben heldervoelend en helderziend) maar het laat me wel beter begrijpen waarom dingen gebeuren EN dat er geen toeval bestaat. Zelfs al zou ik geduld moeten hebben tot een volgend leven, dan heb ik daar vrede mee. Je kunt toch niets versnellen of forceren, dat gaat gewoon niet. Ik heb mijn TZ dan ook los gelaten en concentreer me op mijn eigen leven waarin ik een goed mens wil zijn met veel liefde voor iedereen om me heen. Dat is mijn doel, en mijn inzicht in de zielsliefde helpt hierbij. Het heeft een ander mens van mij gemaakt, en dat is al een mooi resultaat op zich.
(Onbekend)