Q0947. Denk je dat jouw zielsliefde ook op deze website komt?

Remco

Denk je dat jou tweelingziel hier ook is? Ik heb een vermoeden dat mijn tweelingziel hier ook aanwezig is en regelmatig op mij reageert en ik op haar. Hebben jullie dat ook?

Antwoord 1
Soms wel, dan zegt mijn tz iets dat ik hier heb gelezen of reageert hij op iets dat ik hier schreef. Maar eigenlijk denk ik niet dat hij hier komt. We voelen gewoon heel veel dingen van elkaar aan en dat hij dan net over iets begint dat ik hier heb geschreven, komt wel vaker voor tussen ons. Telepathie is dat. Ik zou het echter wel heel erg leuk vinden als hij hier ook kwam, dan zouden we eindelijk vrijuit kunnen praten. Het zou makkelijker zijn als iedereen hier met zijn of haar eigen naam zou tekenen, maar ik begrijp ook dat dat nogal eng is vanwege de privacy. Heet jij bijvoorbeeld echt Remco?
(Onbekend)

Antwoord 2
Daar ben ik wel benieuwd naar! Dat zou voor mij heel wat helderheid geven. Zelf had ik van de week wel het vermoeden dat me lief hier ook was, helaas was het niet het geval. Misschien wel in de toekomst, daar laat ik hem vrij in. Liefs
(Vlinder)

Antwoord 3
Ik heb dat ook…
(Onbekend)

Antwoord 4
Beste Remco denk je niet dat de meest eenvoudige manier om daar achter te komen het aan haar zelf te vragen?
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik weet zeker dat mijn tz ook op deze site komt. Ik weet vaak wat hij schrijft. En als ik soms wat schrijf, niet zo vaak dan weet hij dat het van mij is. Dat verneem ik ook wel eens aan zijn reactie, hij is best voorspelbaar. Dat vind ik wel leuk en grappig.
(Onbekend)

Antwoord 6
Haha, ik denk zelfs dat deze vraag een uitdaging is van mijn tz om mij een antwoord te onlokken!
(Onbekend)

Reactie
Ja dat is mijn echte naam meestal zet ik er onbekend bij maar nu dacht ik eens ik zet mijn naam erbij. Mischien is ze wel hier en kunnen we verder praten. Dat zou wel heel erg leuk zijn. Ja ik reageer ook weleens op iemand en dan lijkt het net dat zij die tekst heeft geschreven. Dat heb ik bij andere verhalen niet dit sprong er echt uit. Toen ik haar heb losgelaten stond er een verhaal bij de evaringsverhalen. En toen had ik sterk het vermoeden dat dat haar woorden weleens konden wezen. Ook heb ik verschillende teksten hier gelezen waarbij ik dat ook had. Ik weet hoe zij is en die tekst lijkt erg veel op op haar. Ik kan er natuurlijk ook naast zitten. Mij maakt het niet uit wie weet wie nou Remco is. Niemand kent mij of weet waar ik woon wat maakt het uit. (Onbekend)

Antwoord 6
Grappig Remco. Maar het is hier wel eens vaker voorgekomen dat men dacht zijn tz aan de andere kant van de “lijn” te hebben terwijl dat dan toch niet het geval was…veel verhalen lijken gewoon sterk op elkaar. Ik lees hier ook dingen die mijn tz geschreven had kunnen hebben maar ik ben er vrijwel zeker van dat hij sites als deze nog niet heeft ontdekt.
(Onbekend)

Antwoord 6
In het begin ong 4 maanden geleden wist ik zeker dat myn tz hier niet was op deze site. Een paar weken geleden veranderde ik v gedachten: zo dacht ik bv dat hy de auteur is v vrg 945. Als iemand die vraag opeist zal t nog altyd 50/50 zyn want ook andere vragen kunnen v zyn hand zyn. Toch ben ik niet echt teleurgesteld als hy ‘hier niet is’, dat zou echt iets voor hem zyn. Wacht ff: t kan zyn dat 1 gedichtje v zyn hand is. Lief he? Een goede nacht allemaal.
(Onbekend)

Antwoord 7
Mijn twin was voor het eerst op deze site eind december 2011 en heeft alles gelezen waar Wieweet onder stond,ik voelde het gewoon,hij zal nooit reageren op deze site, dat is zijn bedoeling en zijn taak niet. Hij heeft mij in acht foto’s de afgelopen vijf jaar zijn ontwikkeling (naast een paar -literatuur-studies) laten zien,op diverse openbare websites, en dat is goed zo.
(Wieweet)

Antwoord 8
Ja inderdaad de verhalen lijken sterk op elkaar dat wel. Maar ik heb een beeld van haar karakter hoe ik denk hoe ze is, en die tekst bij de ervaringsverhalen komt erg veel overheen hoe zij is denk ik. Ik las het verhaal en ik had meteen een beeld van haar in mijn hoofd heel vreemd. Maar mischien zit ik er naast dat kan ook nog. Als je in google intypt tweelingzielen dan zijn er verschillende sites waar ik actief ben. Zo ben ik ook een tijd actief geweest bij droomvrienden en nu hier.
(Remco)

Antwoord 9
Mijn TZ houdt zich niet bezig met dat soort zaken, dus ook niet met deze site. It’s lonely at the top …
(Onbekend)

Antwoord 10
@8 Remco, nog even een paar vragen dan aan jou. Ken je je TZ wel of niet persoonlijk (want je zegt “ik denk dat ze zo is qua karakter/of iets in die strekking)en zien jullie elkaar wel eens? Droomvrienden ken ik, daar schreef ik ook ooit mee. Ik zit zelf nog op een andere buitenlandse site waar heel waardevolle info op staat. Het heet Spiritualforums.com en heeft veel verschillende pijlers waaronder ook soulmates and twinsouls.
(Onbekend)

Antwoord 11
Waarom denk je dat iemand zich niet bezig houdt met wat ie ervaart? Ik denk dat iedereen op een gegeven moment wel naar antwoorden gaat zoeken.
(Remco)

Antwoord 12
antw. 9, het kan daar wel lonely zijn maar er komen wel zo’n 20.000 mensen hier op deze site per dag toch? als je veel kennis hebt kun je daar af en toe wat van delen, dat kan mensen verder helpen…
(Onbekend)

Antwoord 13
Ik ben v antw 6 en misschien klonk het er doorheen alsof mijn tz zich ”te goed” zou voelen om hier te zijn, nou niets is minder waar; in tegendeel hij heeft mij zelfs hier naartoe geleid; eerlijk waar via mijn leesmap, ik was net van plan die ongelezen weer a.d. voordeur te hangen,totdat ”iets” me zei dat ik toch maar snel even die bladen door moest bladeren. Wat ik deed en ziedaar ik vond een artikel dat uiteindelijk naar deze site leidde.Met veel resultaat want ik heb zoveel meer inzicht gekregen en had echt niet zonder gekund. Dank je wel lieve TZ met een kus van je TZ
(Onbekend)

Antwoord 14
Leuke vraag dit! De site wordt ongetwijfeld door heel veel mensen bezocht. Maar ik had zelf nooit gedacht dat mijn tz hier zou zijn. Tot ik een keer iets plaatste, toen kwam ik erachter dat hij wel minstens 8 gedichten heeft geschreven voor mij. En er zijn nog 2 gedichten waarvan ik vermoed dat die van hem zijn, dat weet ik niet zeker…
(Onbekend)

Antwoord 15
Antwoord 11 en 12, ik ben van antwoord 9. Ik bedoelde het niet zo zwaar, dat ‘lonely aan de top’, dat schreef ik alleen omdat ik niet omga met mijn tweelingziel. Natuurlijk is het hartstikke fijn dat zoveel mensen op deze site hier hun ervaringen uitwisselen en elkaar daarmee helpen. En wat mijn tweelingziel betreft: ik denk echt dat hij zich niet bezighoudt met tweelingzielliefde, misschien kent hij het begrip niet eens. Want hij onderdrukt al zijn gevoelens naar mij toe. De laatste tijd iets minder, maar hij houdt zich er in elk geval niet actief mee bezig, dat weet ik bijna zeker.
(Onbekend)