Q0946. Zielsliefde en privacy?

Onbekend

Ik had een droom waarin mijn tweelingziel zat bij een grote bank waar ze werkt. Nu vraag ik me af hoever zal dat wel niet gaan. Zal ze alles van mij te weet komen, en ik van haar, tot onze bankgegevens aan toe? Ik vindt dit nogal privé. Hoever gaat dat bij jullie?

Antwoord 1
Wellicht schokkend om te horen voor je vraagsteller, maar tussen tz bestaat geen enkele vorm van privacy is mijn mening. Alles maar dan ook alles weten ze van elkaar. Op onbewust niveau welteverstaan, en daar kan lang niet iedereen op elk moment zomaar bij, dus misschien is dat een geruststelling. Privezaken zijn ook maar aardse begrippen. Op zielsniveau hoef je je nergens voor te schamen tegenover je twin want hij of zij kent jou als geen ander en zal je nooit ergens om veroordelen, alleen maar onvoorwaardelijk van je houden. Zo is het tussen mijn tz en mij in elk geval wel. Ik heb in het verleden wel eens wat minder fraaie dingen gedaan met betrekking tot hem, en hij weet het. Maar toch houdt hij nog steeds van me.
(Onbekend)

Antwoord 2
Als je je tweelingziel kent,heb je toch al geen privacy meer ;)Ik zou me daar geen drukte over maken,tweelingzielen beduvelen elkaar NOOIT.
(Wieweet)

Antwoord 3
Precies antwoord 2. Je tz weet alles maar dan ook alles van je, zonder daar iets voor te hoeven doen. Het is een puur innerlijk weten, en vice versa. Dat betekent ook dat je nooit echt voor verrassingen komt te staan want je kent die ander als jezelf. Mijn tz is vaak met dezelfde dingen bezig als ik. Een keer had ik een geheim voor hem, en de eerstvolgende keer dat ik hem zag begon hij er over. Toen wist ik dat ik nooit meer alleen zou zijn, hij weet alles van me.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb al jaren een zielsliefde en zij weet al heel veel dingen van mij en ik van haar. En ik hou ook van haar en ik vertrouw haar dat zij niks naar buiten brengt. Als een tweelingziel op een gegeven moment alles gaat weten dan kom je op een gegeven moment ook uit op het financiele gebied uit. Als dat zo is dan weet mijn tweelingziel opeens dat ik rijk of arm ben. Heb jij daar problemen mee?
(Onbekend)

Antwoord 5
Nee geen enkel probleem, zielsliefde is zielsliefde, rijk of arm, het draait om de liefde toch???? tenminste dat is mijn mening. Liefs
(S.)

Antwoord 8
Vandaag heb ik mijn tz gezien en gesproken en werd nogmaals bevestigd dat er totaal geen privacy bestaat tussen tz. Ik wist precies wat hij de afgelopen week had gedaan(!) en wat hij dacht toen ik bij hem aan tafel zat. En dat was heel wat anders dan waar we het over hadden… Ik heb daarnaast ook nog heldervoelende capaciteiten en weet hoe bepaalde dingen in zijn leven gaan lopen. Ik belast hem daar niet mee, omdat hij zijn eigen pad moet bewandelen. Maar soms moet ik op mijn tong bijten om niets te zeggen en hem voor “fouten” te behoeden. Ik voel heel sterk dat het niet aan mij is om hem voor alles te beschermen, wel om hem in zijn ontwikkeling te helpen. En dat doe ik dus door hem gewoon te laten begaan.
(Onbekend)

Antwoord 9
Goh, dit opent mijn ogen.. Ik weet dat hij mijn tweelingziel is, hij ontkent het, ondanks dat hij zegt me te kunnen voelen. Maar ondertussen neemt hij al twee jaar precies op cruciale momenten contact met me op.. Ik heb me altijd afgevraagd hoe dit nou kan.. Elke keer weer..té toevallig om toeval te zijn. Maar inderdaad, hij weet het.. Een voorbeeld: Ik was getrouwd, hij hield afstand. We hadden al maanden geen contact meer. Op de avond dat mijn ex-man en ik besloten om uit elkaar te gaan, 2 uur later kreeg ik een sms van hem, hoe het met me ging.
(Onbekend)