Q0944. Wat is het bewijs dat je een zielsliefde hebt?

Onbekend

Wat is het bewijs dat je een tweelingziel hebt? Soms denk ik is het nu verbeelding of zijn het dromen. Hoewel ik zelf ook astrale ervaringen heb en nooit iets van haar gehoord heb. Denk ik i s het wel allemaal echt. Wat is het echte bewijs van jullie dat jullie denken dat het een tweelingziel is?

Antwoord 1
De energetische verbinding via de chakra´s’ 24 uur per dag
(Wieweet)

Antwoord 2
Dat heb ik ook maar ik ook maar ik heb geen aards contact met mijn tweelingziel. Hoe weet je het zo zeker dat het echt is? Heeft jou tweelingziel het bevestigd dat het waar is?
(Obekend)

Antwoord 3
Op een gegeven moment begon ik verband te leggen tussen wat ik van binnen voelde, en feitelijke situaties in aanwezigheid van mijn tz. Toen kon ik ook verklaren wat ik voelde als tz niet bij me was. Daarna begon ik ook terug te denken aan eerdere situaties in mijn leven, wat ik gevoeld en ervaren had van binnen, denk aan gevoelens van liefde en fysieke dingen in je hart. Toen ging ik begrijpen wat dat allemaal geweest is, terwijl ik tz toen nog niet kende. Ook ontmoet ik tz zeker al twintig jaar in mijn dromen. Dat gaat ook nu nog door. We kunnen daar communiceren, maar hier heel moeilijk.
(Onbekend)

Antwoord 4
Let op symbolen… tekens…. je ziet dingen die veel met je TZ te maken hebben. Liefs
(S)

Antwoord 5
Antwoord 2 dat voel je toch?Die chakraverbinding heeft hij alleen met jou en niemand anders want hij heeft maar ene….Dat is voor mij het bewijs plus een heleboel factoren die al veel eerder in je leven waren voordat je je twin hebt ontmoet.De zin om spiritueel te worden is er 1 , de studie die moet worden gedaan is een ander, het keiharde werken aan jezelf vanaf dat je je twin hebt ontmoet is een 3e,enz.daaraan hoef je echt niet meer te twijfelen.Mijn twin laat steeds in kleine brokjes informatie zien hoever hij is,dat is ook een bewijs.Wij zien elkaar ook niet.Wij zijn elkaar wel.
(Wieweet)

Antwoord 6
Wat vindt je er moeilijk aan om hier te communiceren? Is het niet gewoon acceptatie om hem te nemen zoals ie is.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik sluit mij aan bij het 3e antwoord; Je gaat op een bepaald moment begrijpen wat het verband is tussen wat je zelf voelt en feitelijke situaties in aanwezigheid van je tz. Ook voor mij en mijn tz geldt dat wij het beste en meest zuiver communiceren in dromen. Dan speelt het ego niet mee, en zijn we 100% echt. Heel bijzonder is dat. Het zijn meer astrale ontmoetingen dan dromen welbeschouwd. Ik voel soms ook de hoofdpijnen van mijn TZ, zijn moeheid, zijn kater na een avond stappen, noem maar op.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ja antwoord 7 ik vraag mij wel eens af:Ook al zitten mijn twin en ik in ons laatste leven,zouden we in het dagelijkse ooit zo’n zuivere communicatie kunnen krijgen als in onze dromen?Want die is dan inderdaad perfect.Zo voelt dat ook bij mij.
(Wieweet)

Antwoord 9
Geen enkel bewijs – nee- ik kan op geen enkel bewijs aan een ander mens, mocht hij daarom vragen, overleggen, want er is geen tastbaar bewijs. Niets tastbaars is dus te herleiden naar mijn tz (of mijn vermeende tz). Als in een hypothetisch geval hij en ik voor een ”rechter” ondervraagd zouden worden, zou hij er mee wegkomen door glashard te ontkennen dat we contact hebben, en mij zodoende voor gek laten staan. Helemaal hypothetisch is het niet eens: hij heeft het namelijk al eens gedaan en zou het zo weer doen, dat weet ik zeker. De enige andere human being die iets zou kunnen zien is een auralezer. Maar ja voor hoeveel mensen is dat wetenschappelijk?
(Marga)

Antwoord 10
Dat vindt ik ook dat je in je astrale ervaringen en dromen het puurste bent.
(Onbekend)

Antwoord 11
Ik ben van antw. 3, aan 7: Ik heb geen concrete ervaring van een gezellige chat in een droom. Soms is het tamelijk realistisch en is het een situatie uit het verleden, en ontmoet ik haar denk ik in een van haar subpersoonlijkheden. Meestal weet ik alleen maar dat we bij elkaar zijn, en iets uitwisselen. Dan blijft er soms een in gewone taal vertaald zinnetje achter bij het weer terug gaan naar het aardse vlak, wat ik pas snap als ik wakker word, maar meestal is er alleen een vredig gevoel van iets uitgepraat te hebben. We hebben ook geen lichaam dan, maar ik ervaar alleen een soort lichtlichaam. Er zijn soms ook anderen bij die helpen. Er is een enkele keer een intens gevoel van verbondenheid, soort erotisch maar dan alleen de geestelijke component, geen man-vrouw gevoel,en er komen geen lichamen aan te pas. Ik voor mij heb toch liever contact op het aardse vlak.
(Onbekend)

Antwoord 12
Aan antwoord 11 (ik ben van 7): oke, dat is duidelijk. Herkenbaar ook. Ik heb dit soort dromen en ervaringen ook en ook al heel lang. Ik merk dat de telepatische component van die dromen toeneemt. Ik droom dus vaak iets dat mijn tz in het echt meemaakt of doet. Dat vertelt hij dan later en dan val ik van mijn stoel van verbazing. Ook in een echt gesprek weet ik heel vaak wat hij gaat zeggen, of wat hij zit te denken. We zijn gewoon erg op elkaar afgestemd denk ik. Gisteren heb ik hem nog gezien (ben zo blij dat we regelmatig contact hebben!) en toen voelde ik weer die intense liefde voor hem. Dat gaat zo diep en is zo onvoorwaardelijk dat ik er sprakeloos van ben. Nog nooit zoiets meegemaakt en het is prachtig. Hij is perfect in alles, met al zijn imperfecties. En ik weet dat hij het andersom ook zo voelt.
(Onbekend)

Antwoord 13
Voor mij is dit antw eerder gegeven op vr 910 ook mijn antw: ”Er zijn er vele en voor iedereen weer verschillende, maar 1 teken is erg significant: Er hoeft niets bewezen te worden wanneer men in een tweelingziel-situatie zit. Alles wordt (door de verbinding zelf) duidelijk gemaakt. Bijvoorbeeld hoe harder men een tweelingzielrelatie ontkent, hoe harder de andere tweelingziel gaat trekken. Zoveel duidelijker dan een “gewone” verbintenis. En zoveel gaat gewoon vanzelf.
(Onbekend)

Antwoord 14
Innerlijk weten.
(TD)