Q0943. Telepathie: communicatie van ziel tot ziel?

Onbekend

Onbekend

Kunnen tweelingzielen zonder woorden met elkaar praten? Laatst heb ik iets heel bijzonders ervaren; mijn tz en ik waren beiden op een feestje en raakten met elkaar aan de praat. Er stonden nog anderen omheen die ook aan het gesprek deelnamen. Maar tussen zijn woorden door “hoorde” ik heel andere dingen, ongesproken woorden voor mij, die recht mijn hart ingingen. Alsof hij met zijn ogen hele verhalen vertelt die alleen voor mij bestemd zijn. Herkent iemand dit? Is dit nou die communicatie van ziel tot ziel?

Antwoord 1
Ja dat kan gek genoeg. Het is heel bizar en mooi tegelijkertijd. Het maakt je zweverig maar daar is niks mis mee. Twijfel niet aan je gevoel, je gevoel klopt.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja als jullie bij elkaar in de buurt zijn dan kunnen jullie elkaar horen. Want ik hoor haar ook als ik in de winkel ben als zij er is haha. Dat doe ik ook op afstand in bed en gisteren zei ik nog dat ik van haar hield. Wonder boven wonder kreeg ik ook een reactie terug. Je praat ook al telepatische met elkaar in de dromen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Als jullie als TZ zijnde elkaar horen en communiceren waarom hebben jullie dan geen aards contact??? Even ergens een hint uit gooien zodat je zeker weet dat het klopt al weet je het?
(Onbekend)

Antwoord 4
Omdat zij al voordat ze een zielsliefde kreeg een vriend had met een kind. Dat kan en wil ze niet op het spel zetten waarschijnlijk. Wij hebben al z`n 5 jaar geen aards contact. Alleen hebben wij contact in onze dromen en astrale ervaringen.
(Onbekend)

Antwoord 5
Mijn tz en ik hadden n tijdje online contact. Weet niet of hij het wel ok vindt dat ik dit vertel, haha. Maar t is toch anoniem. Dat wij telepatisch contact hebben staat voor mij vast, ook met woorden. Op afstand, want wij hebben in het ‘echt’ nu geen contact. Wat er gebeurde online: – enkele keer raadde hij mijn gedachten en schreef hij op wat ik wilde antwoorden voor ik het deed – sommige dingen had ik hem zelfs al eerder verteld (telepatisch) wat hij me ook duidelijk maakte – we praten ook telepatisch met elkaar: maar of dat alleeen van ziel tot ziel is, denk het niet.. – hij kan me ergens aanraken en dan voel ik dat en via het online contact wordt bevestigd dat hij iets ‘doet’ en hij weet dan dat het overkomt. andersom werkt het ook. – hij kan me horen, ik krijg regelmatig feedback over mijn gedachten en soms zelf over gesprekken die ik met anderen voer Hij wil hier geheimhouding over en maakt me duidelijk dat ik altijd te veel weggeef. Zoals nu waarschijnlijk, maar ik wil het graag delen. En misschien helpt het anderen, want ik heb vaak gedacht dat ik gek ben. Toch wordt telkens weer bevestigd dat ik dat NIET zo is.
(Onbekend)

Antwoord 6
Nee, jij bent absoluut niet gek hoor! laat je niks aanpraten. Die telepathie en aanrakingen ken ik ook. Het weten wat de ander denkt, het hebben van dezelfde voorkeuren en afkeren, van dezelfde muziek, zelfde levensvisie. Soms voelt het alsof ik twee levens leid; dat van mezelf en dat van hem. Ik voel ook zijn pijnen, blijdschap enzo. Als we bij elkaar zijn kan hij me soms heel lang in de ogen kijken wat hij zelf niet eens door heeft. Dat zijn heel bijzondere momenten van ziel tot ziel.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik heb ook een tijd gedacht dat ik gek werd in het verleden. Want je kan het bijna niemand vertellen wat je allemaal meemaakt. Alleen mijn ouders weten het dat ik aanleg heb om in contact te komen met overledenen. En mijn tweelingziel weet het dat het waar is. Zij heeft mij een keer benaderd via de telefoon.
(Onbekend)