Q0942. Wat maakt jouw zielsliefde zo bijzonder?

Onbekend

Wat vindt jij bijzonder en wat trekt jou het meest aan in jou tweelingziel? Ik heb haar stap voor stap spirtueel zien groeien door de jaren heen tot een zelfverzekerde spirtuele vrouw die nu alle touwtjes zelf in de hand heeft. Ook heb ik haar laten inzien dat je altijd verbonden kunt zijn met een dierbare als met jou tweelingziel door middel van persoonlijke astrale readings.

Antwoord 1
Wat ik zo bijzonder vind en t meest aantrekt in mijn 2lingziel is een hele goede vraag. Op dit moment is mijn antwoord: zijn blauwe ogen. Dat klinkt waarschijnlijk erg oppervlakkig maar het is echt waar. Verder ben ik benieuwd naar hoe je hebt ”laten inzien dat je altijd verbonden kunt zijn met een dierbare als met jou tweelingziel doormiddel van persoonlijke astrale readings”. Hoe je dat gedaan hebt. Wel grappig eens een ”male” 2lingziel hier aan het woord te zien. De meesten zijn volgens mij namelijk female. Bedankt.
(Onbekend)

Antwoord 2
Alles, echt alles, trekt mij aan in mijn tz. Er is niets aan hem dat ik minder vind, hij is mijn andere helft met al zijn plus en minpunten, zover je dat zo kunt noemen. Wat mijn hart altijd wel erg verwarmt is zijn lieve gedrag naar mij toe; heel zorgzaam en lief. Thee voor me maken, vragen of ik een vest wil tegen de kou, me even op de arm kloppen als we elkaar begroeten, mij om raad vragen en nooit een verkeerd woord naar mij toe. Mijn hele hart houd van deze man, ik vind hem uiterlijk en innerlijk de allermooiste man in het hele universum.
(Onbekend)

Antwoord 3
Dat is interessant wat u hier noemt ”dat je contact kunt hebben met zowel een dierbare als met je tz dmv persoonlijke astrale readings”. Is dat werkelijk zo? Dat betekent dus dat je in feite met iedereen een diep contact kunt hebben en voelen en niet alleen met je tz. Dit vind ik best schokkend nieuws, als het waar is. Maar mijn persoonlijke antwoord op uw 1e vraag ”wat ik zo bijzonder vind aan mijn tz” (althans waarvan ik t vermoeden heb dat hij dat is): de astrale seks of teleseks, hoe je t noemen wilt. Klinkt banaal maar zo is t omdat t voor mij een indicatie is van de diepte van de verhouding.
(Onbekend)

Antwoord 4
Mooie woorden antwoord 2! Zo voel en ervaar ik het ook, dankjewel! Krijg het er helemaal warm van, tril ook van binnen alsof hij aan me denkt. Ik heb mij lief ook nog nooit op een verkeerd woord betrap tegen mij, nog nooit. Alles aan hem vind ik ook mooi en bijzonder. Lieve groet
(Vlinder)

Antwoord 5
Antwoord 1 Op een dag kwam er een gouden bol op mij af toen ik wakker lag. Die bol opende iets in mijn hoofd een soort spirtueel slot zo leek het. Sinds die tijd heb ik contact met overledenen en geef ik aan verschillende mensen astrale readings in mijn omgeving. 1 Meisjes heb ik wel 50 of meer persoonlijke astrale readings gegeven. Ik vindt haar lichaam erg aantrekkelijk en ze heeft hele mooie blonde haren als een engel.
(Onbekend)

Antwoord 6
De onvoorwaardelijke liefde die ik voor mijn twin voel, dat ze mij lichamelijk geneest en heel snel mij van pijn en andere lichamelijke ongemakken afhelpt en nog steeds na bijna drie jaar, met het grootste gemak haar weer kunnen traceren waar ze werkt en woont, na 28 jaar en ze woont nogal ver van mij vandaan, zo’n 90 kilometer. Ze is de mooiste en liefste vrouw die ik ooit heb ontmoet. Alles vind ik leuk aan haar en ze verveeld mij nooit. Ze raakt het diepste van mijn ziel en daarom ben ik als mens heel snel aan het veranderen in de positieve zin van het woord. Ik mis haar heel erg en ik wil heel graag haar weer zien en spreken. Dat ze geen fysiek contact met mij wil doet mij veel verdriet, maar ik voel dat ik haar weer zal spreken en dat we beide fijn vinden dat er weer fysiek contact is tussen ons.
(Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 3 Meestal werkt het bij mij zo dat de overledenen contact met mij zoeken. Via mij krijgt de desbetreffende persoon een persoonlijke reading in het astrale met de overledende erbij. De bedoeling is dan ook dat ze de dierbare willen troosten en willen laten weten dat alles goed is. En dat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze elkaar nooit meer zullen zien.Als de overledene ziet dat de dierbare hem mist dan krijg ik contact. Zodoende kunnen ze altijd contact zoeken en hoeven ze elkaar nooit te missen.
(Onbekend)

Antwoord 8
Dag Vlinder, dank je voor je compliment, ik was van antwoord 2. Ja, die onvoorwaardelijke liefde is iets prachtigs. Mijn tz is het mooiste mens in het hele universum, er kan niemand bij hem in de buurt komen, hij is allesomvattend.Soms vraag ik me af hoe hij dit zelf voelt. Ik krijg moelijk hoogte van hem wat betreft zijn gevoelens, maar ik voel wel een heleboel via hem, en krijg vele door over hoe hij in onze “relatie” staat. Ken jij je tz persoonlijk?
(Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 6: ik heb dat ook ervaren, zowel een chronische- als een acute (zeer pijnlijke) ‘aandoening’ verdwenen opeens, zomaar, op onverklaarbare wijze. Is dit inherent aan tweelingzielliefde? Is dat wederzijdds? Herkennen meer ZL dit?
(Onbekend)

Antwoord 10
Antwoord 9: ja, dat is zeker inherent aan de zielsliefde, die zuivert je in rap tempo als je eenmaal in het proces zit. Ik voel me ook veel gezonder en sterker dan ooit tevoren. Ben ook niet meer zo vatbaar voor verkoudheden en griep. Alsof alles meer stroomt en in balans is!
(Onbekend)

Antwoord 11
Antw 8 Graag gedaan. Ja, ik ken me TZ persoonlijk, we zijn vrienden. Als we elkaar tegen komen, wat opzich niet veel voorkomt, begroet ik hem altijd en hij is dan altijd heel vriendelijk en lief tegen mij. Kan me ook erg vinden in je antwoorden, zo is het bij ons ook namelijk 😉 Dankjewel, liefs
(Vlinder)

Antwoord 12
Reactie op antw. 9 Ik weet 100% zeker dat mijn tz mij geneest. Na de tweede ontmoeting zag ik haar na ongeveer 9 maanden in een droom in een jurk die ze altijd droeg en in een paar tellen was mijn ernstige keelpijn verdwenen en de pijn bleef ook weg. Ik had zoiets nog nooit in mijn leven meegemaakt. En na drie jaar, op ongeveer een week na, geneest ze mij nog steeds. Dit is echte tz liefde en oa daarom houd ik ook heel veel van haar. Of ik haar kan genezen weet ik niet en ik wil heel erg graag weten of ik mijn tz ook kan genezen, want dat zal ik heel erg fijn vinden te horen dat ik ook haar van lichamelijke klachten kan afhelpen. Volgens mij is genezen een teken dat de verbintenis tussen ons beresterk is en dat de liefde heel diep is. Ik ben van antw.6
(Onbekend)

Antwoord 13
Ik heb 2 weken lang een ondragelijk gevoel gehad in mijn lichaam. Opeens was het plots weg en heb ik nergens meer last van. Het zal wel met onze verbondenheid te maken hebben.
(Onbekend)

Antwoord 14
Antwoord 9 ( en de rest): Bioresonantie tussen twee exact resonerende wezenshebben.
(Wieweet)

Antwoord 15
Hij is heel eerlijk en zijn lach vind ik onweerstaanbaar. Ook kan hij heel grappig zijn, maar daar ben ik pas later achter gekomen…
(Onbekend)