Q0941. Heeft je zielsliefde je wel eens aangeraakt en hoe voelde dat?

Onbekend

Is er tussen jouw tz en jou wel eens lichamelijk contact geweest en hoe voelde dit?

Antwoord 1
Alleen beroepsmatig,van zijn kant. Dat voelde prima!
(Wieweet)

Antwoord 2
Ja, dat is meerdere keren gebeurd en hoop toch echt wel dat het vaker gebeurd ;)Ik kan je zeggen: dat voelde echt heerlijk!!!! Thuiskomen…Hij had me is een soort van knuffel gegeven, een keer elkaars handen vast gepakt, zij aan zij gelopen en mijn arm om zijn middel geslagen toen een zoen op zijn wang gegeven (bloos 🙂 rug aan rug gestaan. Wel stonden we een keer aan een tafeltje te kletsen met nog meer mensen en toen leunde hij heel erg naar mij toe, weet niet of at nou opzet was ofniet, en hij zat aan me tasje 🙂 Ook als ik hem onverwacht zie dan begroeten we elkaar en dan geef ik hem altijd een schouderklopje, gewoon uit dankbaarheid en dat ik trots op hem ben. Ja het blijft je Twin he 🙂 Liefs
(Vlinder)

Antwoord 3
In het aardse leven of in de astrale wereld? In de astrale wereld is het uiterst super intense.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ja, slechts 1x, kortdurend. Dit voelde zo vertrouwd en vanzelfsprekend, alsof het gewoon een zeer regelmatig gebeuren was. Echt bijzonder!
(Onbekend)

Antwoord 5
In principe hoeft dat niet, je voelt je ZL toch wel de hele dag ook al is ZL niet in de buurt. Maar ben ook wel benieuwd wat anderen inderdaad voelen…
(Onbekend)

Antwoord 6
Dat is inderdaad een paar keer gebeurd. Als we elkaar begroetten, gaven we elkaar drie zoenen op de wang en vaak ging hij dicht bij me staan, zodat onze armen elkaar raakten. Ook heeft hij een keer mijn vingers met de zijne geraakt, waarbij we elkaar in de ogen keken. Naar mijn mening was dat met enige opzet. Het was niet nodig, maar het was daardoor wel de meest intieme aanraking ooit, hoe subtiel het ook was. Iemands hand aanraken of vastpakken terwijl je de ander aankijkt, straalt veel genegenheid uit.
(Bloem)

Reactie
Hier de vraagstelster weer; het voelt inderdaad intens, zowel als het astraal gebeurt (vannacht weer in mijn droom) en in het echt. Mijn tz begint me steeds vaker aan te raken in werkelijkheid en dat voelt zo eindeloos goed en ook vertrouwd. Alsof het al heel veel vaker is gebeurd. De laatste keer was vorige week. We liepen ergens met een hele groep mensen en er werd een foto genomen. Hij trok mij naar zich toe en sloeg zijn arm om me heen. Dat was nog nooit eerder gebeurd en voelde zo fijn! We stonden daar zo even (duurde even voordat de foto lukte, ging paar keer mis, tot mis gelukkig!;)en ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder zoals ik dat in dromen al zo vaak deed. Het voelde helemaal als vanouds, ook al was het de eerste keer, zo vreemd. Hij begint me steeds vaker aan te raken, alsof hij over de grootste drempel heen is, en ik ook. Het zijn klein subtiele aanrakingen, maar voor mij voelen ze heel groots, daar kan niets tegenop. Het geeft mij een pak energie waarmee ik weer tijden vooruit kan. (Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 1 Daar herken ik mijzelf erg goed in ik vond het zelf ook heerlijk intense. Een gevoel van thuiskomen was het zo vertrouwd en alles gebeurde magnetische. Alles was goddelijk intense en haar aanrakingen waren magische. Ik heb haar ook gekust en dat was niet te omschrijven zo lekker.
(Onbekend)

Antwoord 8
@ antw. 3 en vragenstelster (en andere bezoekers): voelen beiden het astrale contact? Hoe weet je zeker dat het je TZ is? Kan het aardse contact het astrale overstijgen?
(Onbekend)

Antwoord 9
Ik sluit me aan bij antw 3: voornamelijk astraal en ik moet zeggen dat dat nooit onplezierige ervaringen waren. Hoe was dat bij u? Hierbij wil ik meteen mijn dank uitbrengen aan de oprichters van deze site, wie het uitermate goed gelukt is om een mooie lieve site te creeeren. Dankzij de inzenders ook natuurlijk. Maar hier heerst echt een betoverende ”engelensfeer”
(Marleen)

Antwoord 10
1 keer,kort maar krachtig En net zoals in antwoord 4 vertrouwd en vanzelfsprekend. Zoveel warmte en voor het eerst in mijn leven heb ik mij zo volledig veilig gevoeld. Erg fijn dat ik dat eens mocht voelen.
(Onbekend)

Antwoord 11
De enige keer dat mijn zielsliefje mij aanraakte was dat ze mij over de drempel droeg. Het overviel mij totaal en omdat wij stapelgek op elkaar waren smolt ik voor haar weg, wat ik niet zo liet blijken want ik wist dat ze heel snel met een veel jonger iemand dan ik mee zou gaan trouwen. Zij was 17, ik was 30 jaar. Dit is mij daarvoor en daarna nooit meer overkomen. Ik zie dit als een symbool voor een tz huwelijk.
(Onbekend)

Antwoord 12
Ik merk een opbouw in het aanraken tussen mijn tz en mij. Vaak komt het initiatief van hem en zijn de aanrakingen normaal, onopvallend en vriendschappelijk, maar voor mij voelen ze als een bominslag. Zelfs als hij alleen maar naar me kijkt (ik betrap hem er vaak op dat hij dat doet) voel ik dat fysiek. Een keer raakte hij mijn voorhoofd aan, en dat was eigenlijk het meest intieme gebaar dat iemand ooit gemaakt heeft, weet niet waarom, misschien omdat een hoofd nogal een persoonlijk deel is van het lichaam. Laatst vroeg hij zelf om hem aan te raken, ik moest hem helpen met iets waarbij ik ook zijn hoofd moest aanraken. En vaak als ik hem of hij mij iets overhandigt, raken we elkaars handen even aan.
(Onbekend