Q0940. Hoe kan ik hem definitief loslaten?

Onbekend

Op het moment dat het me lukt om mijn zl los te laten, en het lijkt alsof ik m’n leven weer ‘normaal’ op kan gaan pakken, wat rust krijg, kom ik hem weer tegen, en komt dan enorm hard binnen. Opnieuw is dan m’n hele systeem met hem gevuld, en is het weer 24/7 aan hem denken/voelen, maar is zelf weer uit het zicht verdwenen. Het is zo duidelijk dat mijn zl geen contact (meer) wil, en ik zou hem enorm graag niet meer voelen, en niet meer aan hem denken, hem echt loslaten. Het lijkt alsof hij mij mijn ‘vrijheid’ niet gunt. Zelf ga ik hieraan kapot, maar ook mijn gezin. Hoe krijg ik hem definitief uit mijn systeem? Waarom kan hij mij wel loslaten, en ik hem niet?

Antwoord 1
Als jij die rust hebt gevonden en je bent hem nu een keer tegen gekomen. Heb je het al onder controle en weet je al wat loslaten betekent. Waarom wilt jou tweelingziel geen contact meer met jou? Jullie blijven altijd met elkaar verbonden want jullie zijn samen 1. Dat jou gezinsleven nu niet goed gaat daar kan jou tweelingziel niks aan doen want hij is jou wederhelft.
(Onbekend)

Antwoord 2
Oh wat herken ik dit en velen met mij denk ik. Weet je hoe ik het aanpak? Steeds als mijn tz in mijn hoofd opdook, stuurde ik hem beslist maar liefdevol weg met de woorden “ga maar, laat mij met rust en ga jij maar groeien”. Dat werkte, het werd rustiger en ik voelde me meer ontspannen. Dan waren er weken van rust waarna hij dan weer contact opnam en het hele circus van voren af aan begon. Ik dacht zelfs dat ik hartklachten had, zo ging dat ding tekeer in mijn lijf. Maar het was allemaal zielsliefde die dat veroorzaakte. Het klopt ook inderdaad dat wanneer je de ander op een goede manier loslaat (in liefde, dat voelt hij of zij echt!) dat je dan juist de verbinding tussen jullie heel zuiver voelt. Dat is het cadeau van loslaten. Zelf werd ik juist gisteren weer geconfronteerd met mijn tz en zit ik weer midden in een storm van gevoelens.
(Onbekend)

Antwoord 3
De enige remedie is,dat jij je zl niet meer tegenkomt.Mijn zl is ook weggegaan zodat hij mij niet meer tegen zou komen.Gewoon overleggen met je gezin wat je moet doen.Als iemand in je gezin dit overkomt dan wil je toch ook duidelijkheid en overleg?Verhuizen is wel een drastische optie maar dat zou wel het beste zijn.Ik voelde mij overigens wel gevleid dat mijn twin ging verhuizen,dat is altijd een goed teken.
(Wieweet)

Antwoord 4
Ik heb zelf in een ambulance gelegen met een aceute hyperventilatie zo erg was het bij mij op een dag. Achteraf was het opgebouwde spanning vandit fenomeen. Nu ik haar heb losgelaten wat eigenlijk ook stap voor stap gaat. Voel ik haar dagelijks in mijn lichaam en dat had ik niet toen ik haar nog vast hield. Ik voel steeds duidelijker het verband tussen ons. Wij zijn enorm gegroeid door de jaren heen. Nu ik er op terug kijk zie ik dingen die ik goed heb gedaan en minder goed. Hoewel we geen aards contact hebben voel ik steeds meer de liefde stromen tussen ons stap voor stap.Een heerlijk liefdes gevoel is dat onbeschrijfelijk. Nu ik haar heb losgelaten hou ik steeds meer van haar hoewel het nog in de beginfase is. Want we zijn nog niet echt verliefd op elkaar geworden in onze dromen. We hebben eerst dingen moeten verwerken. We doen dit in liefde voor elkaar we hebben dan ook een gezamelijke taak om het karma op te lossen van het vorige leven. Ik ben haar gisteren trouwens ook in een erotische droom tegen gekomen. Ze zat te spelen met een toys hahah.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ja zou het zo werken?!? Als je hem / haar loslaat dat je hem dan tegenkomt?? Hoe voel je dan als de ander aan jou denkt? Ik heb wel eens 2 dagen dat ik ” gek” word van het idee dat we niet samen zijn en zo stevig hevig aan hem denk maar er zijn ook dagen dat ik minder met hem bezig ben… Loslaten in de zin van niet aan zl denken is echt zo lastig… Hoe gaan jullie hier mee om? Wat voelen jullie? Hebben jullie contact met je zl? Ik niet .. Ik heb hem overigens wel op een profielsite staan en hij woont hier vlakbij maar tegenkomen doe ik hem niet nadat ik niet meer op dezelfde afdeling werk… De symbolen en tekens die toen kwamen zie ik overigens nog steeds… Liefs
(Onbekend)

Antwoord 6
Hoi allemaal, bedankt voor het delen jullie ervaringen. Dit is de mijne. Mijn tz heeft me nu bijna losgelaten. Denk dat ik hiervan moet leren en dat doe ik ook. Mijn eigen loslaten heeft niet alleen met hem te maken is mijn ervaring, vooral met het loslaten van gedachten/ego in het algemeen. Of liever gezegd de behoefte aan controle. Dan voel ik heel veel hartwarmte en levenslust en dat is heerlijk. Het geeft me rust, maar ik voel me ook heel eenzaam, lig inmiddels in scheiding. Ik heb zo’n behoefte bij hem te zijn en erover te praten. We zijn ons allebei volledig bewust van dat we elkaars tweelingzielen zijn. Hij weet het al langer dan ik en hij weet ook veel meer van mij dan andersom. Maar hebben hier nog nooit face to face over gepraat. Hij wil dat niet. En de hoop dat we bij elkaar komen kan ik gewoon niet loslaten. Wie wel, of is dat niet de bedoeling? Overigens zie ik ook nog steeds veel tekens…
(Onbekend)

Antwoord 7
“Aan iemand denken” suggereert een actieve handeling,niet? Bij een twin is het een passief gebeuren,de twin zit altijd in je gedachten,zonder enige inspanning vooraf is mijn mening. Het kan dus onmogelijk uit je gedachten verwijderd worden.Het is er gewoon,zonder dat het dwangmatig is.Dan zou het een stoornis zijn.Dit is geen obsessie want je hebt eigenlijk die zielsliefde in gedachten via de chakra-verbinding tussen beiden, i.h.g. van tweelingzielen.En iets wat tussen chakra’s onderling tot stand komt, kan geen stoornis zijn.Chakra’s zijn je energie-centra en die kunnen ook niet verwijderd worden,haha.Het kan verlicht worden,geneutraliseerd door o.a. ademhalingsoefeningen dagelijks vanuit de buik (buikcentrum=hara),en door allerlei andere dingen die je gecentered houden,ja sorry het is onverwoestbaar maar toch de drie R’s rust reinheid en (vooral) regelmaat,en goed voor jezelf zorgen.
(Wieweet)

Antwoord 8
De keuze maak je zelf dat het de bedoeling is dat jullie bij elkaar komen. Daar hoeft een ander niet over te oordelen als jij je erg goed voelt bij jou tweelingziel dan moet je het gewoon doen.
(Onbekend)

Antwoord 9
@ antwoord 8: is het niet zo dat er 2 zijn die dan de keus moeten maken om bij elkaar te komen? Wat als er 1 niet wil?
(Onbekend)

Antwoord 10
Hoi, ik was van antwoord 6. Bedankt voor het inzicht Wieweet van dat actief/passief, klopt denk ik, en voor de tips! Wat ik me nog wel afvraag bij je antw. 3. Betekent dit dat jouw gezin op de hoogte is van je zl? En hoezo is verhuizen een goed teken? Petje af voor hoe lang je al trouw antwoordt op deze site. (Ben zelf even afgehaakt omdat het me in verwarring bracht, dacht op een gegeven moment dat mijn tz hier allerlei verhalen zat te verzinnen hier, maar dat was natuurlijk helemaal niet wááár. alhoewel hij daar wel goed in is). O en antw. 4 weet niet waarom, maar ik voel me op een vreemde manier verwant met deze tekst. Alleen het niet verliefd zijn en de toys (???) herken ik niet. Als er een ding niet nodig is … nou ja, zal je eigen fantasie wel zijn ws.
(Onbekend)

Antwoord 11
Het is geen verplichting dat jullie een relatie moeten hebben. Maar ik vraag het mij weleens af hoe het zou zijn in een aardse relatie met haar dat lijkt mij wel spannend. Dat de 1 niet wil moet je gewoon respecteren.
(Onbekend)

Antwoord 12
Het is niet altijd een kwestie van niet willen, maar soms ook van niet kunnen. Dan dienen er eerst andere zaken te worden afgerond in het aardse. Maar energetisch is die liefde er wel degelijk hoor.
(Onbekend)

Antwoord 13
Antwoord 10 Ik heb ook het gevoel dat sommige teksten erg dicht in de buurt komen met mijn ervaringen hier op het forum. Ook als ik bepaalde teksten lees lijkt het net dat het de teksten zijn van mijn tweelingziel erg vreemd. Hoe zou natuurlijk erg leuk zijn als zij hier aanwezig zou zijn. Dan kunnen we over onze ervaringen praten. Nu ik haar heb losgelaten ervaar ik een groot gemis.Ik voel haar wel alleen komt ze niet meer tevoor schijn in mijn dromen. Ook herken ik teksten met het aanraken van jou tweelingziel. Met die spirtuele handen en haar om haar middel pakken enzo.
(Onbekend)

Antwoord 14
Aan antwoord 13; ik heb dat ook, dat ik sommige teksten hier “herken” als zouden ze van mijn tz afkomstig kunnen zijn. Je weet het nooit he? Feit is dat velen die hun tz in hun leven hebben, dezelfde ervaringen hebben dus zo gek is het niet. Je zegt dat jij je tz hebt losgelaten…zien jullie elkaar dan in het dagelijks leven nooit? En over die dromen; juist als je je er niet teveel op focust, komt ze wel in je dromen, probeer maar eens. Het helpt soms ook om voor het slapen proberen contact te maken met haar en te vragen of ze naar je toe komt. Klinkt zweverig maar bij mij werkt het soms.
(Onbekend)

Antwoord 15
Met dat probleem zat ik tot voor kort ook: ik wist niet hoe me van mijn tz los te maken. Tot ik iets las in een boek over aura’s.(schrijfster Susan G.Shumsky) Kort gezegd komt t erop neer dat je je voorstelt (tegelijkertijd met het hardop zeggen van affirmaties) dat je psychische banden met je tz losmaakt en geneest. Door dit losmaken echter versterk je de liefdesbanden. Ik heb het geprobeerd en het lukt me en het is echt zoals zij het beschreef. Heel mooi.
(Onbekend)

Antwoord 16
Hoi 13 (ik was van 10) Je hebt haar losgelaten? Kun je me vertellen waarom en hoe je dat hebt gedaan? En hoe zie jij jullie toekomst? Zelf ervaar ik iets meer meer rust, maar aan de andere kant ook een heel diep verdriet en gemis. Ben jij ook wel eens boos op haar? Omdat ik het gevoel heb dat ik nooit meer een andere man wil, was ik vorige week zo boos op hem. Dat vind ik wel moeilijk dat ik soms zo boos ben, ik wil graag lief voor hem zijn. Dat is lastig omdat hij o.a. niet eerlijk is. Ik weet nooit waar ik aan toe ben als hij iets van zichzelf laat zien (hij kan net zo goed mij aan het spiegelen zijn). Voel me in een soort van patstelling.
(Onbekend)

Antwoord 17
Antwoord 10 Ja we kruipen alweer aardig naar de 1000 vragen met antwoorden! Ik gebruik SoulmatesXL.nl als een soort filter:wat is op mij van toepassing en wat kan ik minder gebruiken voor mijn ontwikkeling?Op een gegeven moment ben ik maar een nickname gaan gebruiken want ik wist:er komt een moment dat mijn twin dit allemaal gaat lezen en dan heeft hij een mooi resumé over hoe het gegaan is de afgelopen vier jaar.Ik zag het al in mijn solaar van 2009:actief in een groepje,haha.Ik moet wel heel erg oppassen nu dat ik niet vreselijk op de zaken ga vooruit lopen,dus ik hou mij hier voortdurend in,omdat mijn twin in zijn eigen proces zit.Ik kreeg gisteren bijvoorbeeld door dat we 14 jaar gaan samenwerken en -leven en daarna samen weggegaan van deze wereld.Dan lijkt het net alsof ik dan de touwtjes in handen heb,maar ik krijg die boodschappen alleen maar door.Ik heb overigens geen gezin hoor,ik bedoelde het gezin in het algemeen. Het is een goed teken als de twin gaat verhuizen want de band zou anders te vroeg te sterk kunnen worden en dat zou alleen maar funest zijn voor ons beider ontwikkelingsproces.En als iemand verhuist om jou dan betekent dat dat je er toe doet.Als het iemand stoicijns laat,dan is er geen reden om te verhuizen,anders dan voor zijn beroep of wens van vrouw en/of kinderen.Hij is arts en ongeveer een week voor ik hem ontmoette in het ziekenhuis,bekeek ik op internet een oude lezing van een gynaecoloog over omgang met patienten.En mijn twin opereerde mij i.v.m. een ovariumcyste,nou toen was de waarschuwing uit de lezing voor mij duidelijk en een andere arts zei streng:”Vijf jaar controle!” Zo boven ,zo beneden.
(Wieweet)

Antwoord 18
Een tweelingziel loslaten gaat stap voor stap.Op een gegeven moment weet je hoe je dat moet doen dat voel je. Ik zou in de toekomst erg graag bij haar willen komen. En ik denk dat we er dan ook allebei klaar voor zijn dat we spirtueel volgroeid zijn en dat we overlopen van genot en verlangen naar elkaar toe. Maar liever zal ik haar nu al willen ontmoeten onder een boom in het hoge gras. En dat zij in mijn armen ligt. Want we hoeven niks te zeggen want onze zielen spreken de taal van de liefde. En alles zal in extase zijn als onze lichamen elkaar zullen aanraken. Ik kus haar lippen als zoete honing De hartstocht van de passie zal lang door gaan want we zijn voor eeuwig verbonden met elkaar. Nu ik haar heb losgelaten ben ik weer geamputeerd. Ik voel haar wel maar ik kom haar bijna niet meer in dromen of de astrale wereld tegen. Nee ik ben niet zo snel boos dat moet er heel wat gebeuren. Het kan goed dat hij jou spiegelt en jij hem dan weer. Waarom is hij niet eerlijk?
(Onbekend)

Antwoord 19
Nou antwoord 18 dat kan zo in het Hooglied in de Bijbel (of de Tenach) het lijkt wel 1 van de liederen van Salomo,zou die misschien ook tweelingziel zijn geweest met die herderin ;0…..
(Wieweet)

Antwoord 20
Hoi 18, snap dat je een zekere mate van spirituele ontwikkeling belangrijk is in dit verhaal. Naar mijn idee de wens en het vermogen om helemaal met jezelf geconfronteerd te worden en alles ‘aan te pakken’. Ook het afronden van bepaalde zaken kan belangrijk zijn. Is dat de reden los haar los te laten? Of is er een andere reden? Wat ik me afvraag: wanneer ben je spiritueel volgroeid en hoe weet je dat? Zijn we daar niet ons hele leven mee bezig op aarde? En is het misschien niet zo dat je op een bepaald moment alleen nog maar samen verder spiritueel kunt groeien? Denk dat mijn tz niet eerlijk is omdat hij anoniem wil blijven en omdat hij mij dingen wil laten zien (spiegelen) zodat ik leer. Aan de andere kant wil hij wel dingen van mij weten. Ik vertel hem alles zoals het is, omdat ik vroeger zelf niet eerlijk was (of liever mijn gevoelens niet onder ogen durfde te zien/onderdrukte). Hij geeft mij ook brokjes informatie, maar schetst dan verschillende scenario’s over hoe hij zich voelde op verschillende leeftijden (te ingewikkeld voor mij op bij te houden). En o.a. ook dat hij soms veel van mij opvangt telepatisch. Om die reden weet ik ook niet altijd of het om zijn eigen voorkeur of belevenis gaat bijv. of dat hij mij spiegelt wat hij bij mij heeft opgevangen.
(Onbekend)