Q0938. Contact zoeken op Valentijsdag?

Bloem

Natuurlijk hoort het iedere dag Valentijn te zijn, als het over de liefde gaat. Maar omdat velen hier op dit moment geen contact hebben met hun zielslief, is mijn vraag of Valentijnsdag een reden is om wél contact te zoeken? Wie van jullie gaat er extra aandacht aan besteden? Zelf heb ik besloten dat ik mijn zielslief een brief ga schrijven. Niet om te versturen, maar wel om hem indirect op de hoogte te stellen van mijn meest recente ontwikkelingen. Wonderen zijn de wereld nog niet uit, zo is vorige week gebleken toen ik hem tegenkwam, dus wie weet komt er een dag dat hij het bij mij op de bank alsnog zal lezen.

Antwoord 1
Waarom niet versturen dat is toch een hemels geschenk.
(Onbekend)

Antwoord 2
Nee, Valentijnsdag is voor mij geen reden om contact te zoeken. We hebben al regelmatig contact, volgende week zien we elkaar weer (niet met z’n tweeen maar met meerdere mensen) en ik heb mijn tz het afgelopen weekend ook gezien. En weet je wat het gekke is? Het zien voegt niet zoveel toe (ja, het is altijd wel heel fijn om dichtbij hem te zijn en in zijn ogen te kunnen kijken, dat wel) omdat ik alles al van hem weet. Hij kan me nooit echt iets nieuws vertellen. Het is alsof ik dwars door hem heen kijk. Contact zoeken juist op deze dag zou er voor mij teveel nadruk op leggen dat ik iets van hem wil, en dat is niet zo. Ik geniet van onze band maar ik hoef niets met hem, niet nu. Maar als hij wel contact met mij zou zoeken vandaag, zou ik dat wel leuk vinden.
(Onbekend)

Antwoord 3
Met Valentijnsdag ben ik in contact gekomen met me TZ. Zelf initiatief genomen en forceerde niks. Zag hem daarvoor al veel en veel eerder. Had toen geen idee dat TZen zijn, nu dus wel, alles valt op zn plek 😉 Ik sta dr nu wel bij stil dat het ‘alweer’ 3jaar geleden is dat dat is gebeurd. Hoever ik nu voor mezelf ben van toen tot nu, en wat er allemaal is gebeurd tussen ons ;)Veel liefs
(Vlinder)

Antwoord 4
Nee ik hou geen enkele rekening met welke aardse afspraak dan ook,dus ook geen Valentijnsdag voor mij.
(Wieweet)

Antwoord 5
Ik zag haar in de winkel en toen keek ik haar aan. Ik keek haar aan en meteen werd ik heel blij van binnen. Ik begrijp maar niet dat ze niks van zich laat horen we kennen elkaar al zo lang. Maar goed het is niet anders.
(Onbekend)