Q0937. Loslaten?

Onbekend

Ik probeer mijn tweelingziel los te laten en vaak gaat dat een tijdje goed. Maar na een aantal weken of maanden neemt hij weer contact op met mij. Hij is niet goed voor mij. Moet ik toch reageren? Of blijft dit jarenlang zo doorgaan?

Antwoord 1
Je moet juist afleiding zoeken om er niet tot weinig aan te denken. Als je niks doet ga je piekeren en wordt het alleen maar erger. Dan is het sneller over dan je denkt. Bij mij duurde dit jaren en nu ben ik er van af. Maar jij zal eerst nog wat lessen bij hem zullen moeten leren. Toen hij jou vast hield heeft hij bepaalde lessen die voor hem belangrijk waren bij jou geleerd. Nu zijn de rollen omgedraaid en heeft hij jou losgelaten. Als jij dan die lessen hebt geleerd groeien jullie dichter na elkaar toe.
(Onbekend)

Antwoord 2
Als jij loslaat, begint hij te trekken, en andersom. Dat is het beroemde aantrekken en afstoten. Of jij moet reageren kan ik niet beoordelen voor je. Zelf zou ik dat wel doen. Koester je contact met je zielsliefde, het is iets heel bijzonders. Tegelijkertijd kun je best wat afstand houden door je vantevoren even voor te stellen dat jij in een wit licht staat en negativiteit niet tot je doordringt.
(Onbekend)

Antwoord 3
Loslaten is een absolute voorwaarde om tot een dieper inzicht te komen voor wat betreft jullie zielsrelatie. Mijn liefde voor mijn schat is ondanks enkele ‘klappen’ onaangetast gebleven. Ik zou inmiddels wel van onvoorwaardelijke liefde kunnen spreken, maar die reikt verder dan de liefde voor hem alleen. Het is ook liefde voor mezelf en liefde van/voor God wat ik nu diep in mij aanwezig voel. Dat is op het moment even zo ontzettend veel om te verwerken, dat ik nu sterk voel dat ik ‘alleen’ moet zijn om het te integreren. Wel heb ik een vraag aan jou. Kan het niet zijn dat het bij jullie een karmische relatie betreft? Want in het geval van tweelingzielen is er nog maar weinig tot geen karma meer op te lossen, zijn beide partijen volledig geheeld in zichzelf en zijn ze ‘the icing on the cake’ voor elkaar. Ze zijn samen vanuit hun zelfliefde en genereren van daaruit een liefde die zij naar hun omgeving uitstralen. Dat doen ze samen, maar kunnen ook individueel uitstekend functioneren.
(Bloem)