Q0936. Iets waardoor je weet dat je op jouw juiste weg zit?

Bloem

Inzichten beloond? Na driekwart jaar was het eergisteren zover: tijdens mijn lunchpauze kwam ik mijn TZ weer tegen. Omdat we beiden maar beperkte pauzetijd hadden, bleef het bij een korte blik en een vluchtige groet. Hij liep alleen en ik had een collega bij me. Het mag paradoxaal klinken, maar ik had er meer dan genoeg aan om hem te zien en voelde weinig behoefte tot het maken van een praatje. Het feit dat er altijd iemand bij is, is namelijk het hekelpunt bij ons. Daarnaast ben ik nog niet klaar voor een echte 1 op 1 ontmoeting. Voor hem kan ik onmogelijk spreken, dus dat doe ik ook niet. Maar feit is dat ik direct werd overspoeld door een ‘weten’ dat hem tegenkomen een cadeautje is voor alle inzichten die ik de laatste tijd heb geïntegreerd in mijn leven. Zodoende weet ik vrijwel zeker dat ik op de juiste weg zit. Nu, twee dagen nadien voel ik heel veel liefde en ben ik me nog bewuster van mijn taak in dit leven. Ook voel ik de verbinding tussen ons sterker dan ooit, waardoor ik ec! ht zeker weet dat hij en ik een tweelingpaar zijn met de missie deze onvoorwaardelijke liefde de wereld in te sturen. Wie van jullie maakt ook weleens iets mee waardoor je weet dat je op de juiste weg zit en waardoor je nooit meer hoeft te twijfelen aan jullie verbondenheid?

Antwoord 1
Hoi Bloem, ik herken alles van wat jij schrijft. Ja, ik krijg ook vaak tekens dat ik op de goede weg zit en dat hij en ik echt tz zijn. Ik herken het ook dat je elkaar niet eens zo nodig hoeft te spreken, een korte blik is dan al genoeg. Maar ook het omgekeerde is soms aan de orde; dat ik hem MOET zien. Gisteren belde hij om te vragen of hij even kon langskomen. Maar we moesten net weg. Ik baalde als een stekker want ik had hem dolgraag even willen zien. Ik hoop dat het vandaag lukt, maar ik kan daar dan wel gefrustreerd door raken. Niets gebeurt zonder reden, dus we zien elkaar wel een andere keer weer. Ik kan vooral niet tegen het gevoel dat anderen om ons heen ontmoetingen tussen ons lijken te verhinderen (onbewust maar toch). Af en toe werkt het universum mee aan mijn kant en zien we elkaar op wonderlijke wijze toch. Dat zijn die pareltjes van momenten waar je het voor doet. Ze zijn zeldzaam maar daardoor zo waardevol. Net als jouw ontmoeting vrijdag met je tz. ! Dat is een cadeautje voor je vna het universum, het zegt je dat je goed zit en zo door moet gaan.
(Onbekend)