Q0934. Op welke momenten denk jij aan jouw zielsliefde?

Onbekend

Vandaag toen ik net uit mijn werk kwam en een uur ging fietsen op mijn hometrainer. Toen kreeg ik zn heerlijk geluksgevoel over mij heen. Toen had ik echt zn moment van ja dat moet mijn tweelingziel zijn die aan mij denkt. Toen schoot bij mij de gedachte ter binnen van wat mag ik mijzelf toch gelukkig prijzen om dit te ervaren.

Antwoord 1
Wanneer? Altijd, dag en nacht, behalve als ik mijn hoofd moet gebruiken. En dan komt ze er nog wel eens dwars doorheen. Ook bij fysieke inspanning, inderdaad. Verlies ik mezelf in een boek, dan word ik meteen weer bij de les gehaald. Ik ben er wel gelukkig mee maar het voelt voor mij niet alsof zij een geluksgevoel uitzendt.
(Onbekend)

Antwoord 2
24/7 denk ik aan hem. Net wat antwoord 1 zegt; dwaal je even af dan wordt je weer bij de les geroepen. Mijn tz is altijd bij me in gedachten, het voelt alsof ik voor twee leef, kan soms door zijn ogen naar de wereld kijken.
(Onbekend)

Antwoord 3
al weer op het werk dat krijg ik z`n energie verschuiving in mijn lichaam. En dan opeens voel ik haar weer. Maar ook wel eens in de auto opeens is zij er dan erg leuk. Ik maak het ook weleens in de morgen mee als ik opsta en mijn gezicht was. Dan was ik niet mijn gezicht maar lijkt het net dat ik met mijn handen haar gezicht op mijn gezicht was effe. Je leest ook weleens van het tweelingen bestaan dat de man een vrouw wordt en de vrouw een man.
(Onbekend)

Antwoord 4
Laatst was ik tot 3 uur ‘s nachts met een klusje bezig.Begon mijn twin toch energetisch aan me te trekken joh,om 0.00 uur begon het al,en daarna steeds meer,alsof hij wou zeggen:en nou is het genoeg geweest.’s Nachts eist hij me voor zichzelf op,overdag nooit.Meteen een week later,mijn zwager komt langs en wat vertelt’ie?Dat hij ‘s nachts niet van mijn zus mag werken,haha.
(Wieweet)

Antwoord 5
Hoi Wieweet, lees ik nou goed dat jouw tz je zwager is of niet? Grappig, dit is bij mij ook het geval!
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik ben ook vaak `s nachts bezig als ik niet kan slapen. Dan ga ik contact zoeken met mijn tweelingziel haha. Meestal denk ik dan erg sterk aan haar. Ik heb het ook weleens als ze aan mij trekt.Dan voel ik at heel erg aan mijn lichaam.Meestal als ik dan ga slapen komt zij die nacht in mijn droom langs tot 2 a 3 keer toe haha.
(Onbekend)

Antwoord 7
Al en altijd, overal en nergens, in mijn hart, ziel en lichaam. Ik sta er mee op, ik ga ermee naar bed, soms voel ik me daardoor erg alleen en soms vervuld het mij met een eindeloze, eeuwigdurende liefde.Al 5 jaar lang
(Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 7 waarom zoek je geen contact met jou tweelingziel. Al is het maar via de mail dan kan je er samen over praten.
(Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 5 nee dat heb je niet goed gelezen,mijn zwager die met mijn jongere zus is getrouwd,zowel als mijn zus zelf,die vervullen een soort gidsende functie voor mijn tz en ik in dit leven.Zonder dat zij dit zelf in de gaten hebben overigens.En zij zijn het met onze zielsbetemming/toekomstige zielsopdracht ook niet eens merk ik.Mijn zwager toch zeker niet.Hij is ook niet spiritueel en zij is een wijze ziel maar ook niet spiritueel bewust.En toch vervullen zij beiden een voorlichtingsrol,heel geestig.
(Onbekend)

Antwoord 10
Antw 9, hoi Wieweet, dan had ik dat even verkeerd begrepen. Grappig wel dat mensen een gidsende rol kunnen hebben terwijl ze zich nergens van bewust zijn. Mijn man is ook zo iemand. Die speelt tussen mijn tz en mij een belangrijke rol zonder het te weten. Hij is ook vaak degene die zorgt dat we elkaar zien.
(Onbekend)

Antwoord 11
Aan antwoord 8 van antwoord 7, wilde hij maar praten, je zult het misschien niet geloven maar ik spreek mijn twin veel vaker dan anderen hier op deze site, maar omdat onze situatie complex is, een verkeerde beslissing hebben genomen, praten wij niet echt. Hij is bij een ander, blijft contact zoeken maar wil niet kiezen, ik heb het te lang toegelaten en te veel achter hem aan gelopen. we hebben elkaar teveel pijn gedaan, en aan elkaar getrokken. we zitten teveel in ons ego, ja ik mis hem,ook al lijkt hij dichtbij.
(Onbekend)