Q0932. Wat moet ik doen?

Remco

Ik heb mijn tweelingziel vanacht in een droom gehad. Ik vroeg aan haar hoe het ging toen zei ze tegen mij laten we de telefoonnummers en mailadressen maar gaan uitwisselen en mail mij maar. Nu is het zo dat ik haar enkele jaren al een keer heb gemaild. Toen kreeg ik een heftige afwijzing dat ze niks met mij te maken wilt hebben en dat ik maar mijn eigen leven moet hebben. Daar is nu jaren overheen gegaan en het 1 en ander is helemaal veranderd. Ik durf haar eigenlijk niet te mailen hoewel ze dat wel vraagt in die droom vannacht. Ik heb liever dat zij mij mailt want dan heb ik zekerheid. Ik weet niet dat mijn zielsliefde hier ook op de site is dat zou zomaar kunnen. Wat moet ik doen?

Antwoord 1
Dromen zijn geen bedrog vind ik.Dat is wat wij stervelingen ervan maken.Je zult je toch moeten openstellen en blijven openstellen tegenover je tz ,wat zij ook ooit gezegd heeft tegen je.Zoals alles wat ooit gezegd is,een momentopname is,zo zal jouw reaktie nu voor haar ook een nieuwe momentopname zijn.In een eeuwigheid stelt het niets voor,alles is betrekkelijk dus ook een eventuele nieuwe afwijzing.Eigenlijk moet het je niks kunnen schelen hoe ze reageert,gewoon durven zeggen tegen haar wat je gedroomd hebt.Als ze weer afwijst,dat zie je dan wel weer.(Wieweet)

Antwoord 2
Ik heb ook meerdere malen de moed bijeen geraapt om mijn tz te vertellen van mijn dromen over hem. Hij vond dat leuk om te horen. Het moet je inderdaad niets kunnen schelen wat zij ervan denkt, maar ik snap dat je het eng vindt.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik wil haar niet tot last zijn ik heb zoiets van als zij mij wilt neemt ze vanzelf wel contact op of niet.(Onbekend)

Antwoord 4
En wat als zij precies hetzelfde denkt?? Ik heb een droom gehad van mijn zielsverwant die vraagt om telefoonnummers uit te wisselen. (TZ momenteel afstand mee) Ik zit nu ook te wachten tot hij contact opneemt omdat hij de laatste keer ook niet al te leuk reageerde dat ik een smsje stuurde. Waarschijnlijk was zij er toentertijd er nog niet aan toe. Kun je haar niet op een manier tegen komen dat je even haar gedrag naar jou kan aanvoelen. Ik ga binnenkort naar mijn ZV kijken in de hoop dat hij positief reageert. Gr. p.s. je bent toch niet blond, blauwe ogen, 1,85 meter lang en goed met je handen?(Onbekend)