Q0931. Hoe omschrijven jullie het gevoel van je zielsliefde als jullie bij elkaar zijn?

Onbekend

Het gevoel ervaren van je zielsliefde. Hoe omschrijven jullie het gevoel van je zielsliefde als jullie bij elkaar zijn?

Antwoord 1
Een gevoel van eenheid, een gevoel van thuiskomen naar een lange reis,rust, rust in me hart, alles valt op zn plek. Met hart en ziel van hem houden. Dingen die ik eerst belangrijk vond komen opeens op de 2de plek te staan als ik me lief ontmoet of als ik (even) samen met hem ben. Hoe beschrijf jij het? Liefs(Vlinder)

Antwoord 2
Het is veelomvattend: ik voel me heel erg op mijn gemak bij mijn tz, maar er zijn ook momenten dat ik totaal niet mezelf kan zijn, het ego zit dan in de weg en ik maak me druk over hoe ik over kom… Er is een heel heftig gevoel van liefde als ik naar hem kijk, dat kan me echt overspoelen. Elkaar in de ogen kijken is soms te heftig, zo intens dat dat maar heel even kan. Ik moet ook vaak om hem lachen en hij om mij, we zitten echt op dezelfde golflengte in alles. Kort gezegd is het zo: hij voelt als een deel van mij en ik denk ik als een deel van hem.(Onbekend)

Antwoord 3
We zien elkaar nauwelijks, maar als we in dezelfde ruimte zijn, MOETEN we naar elkaar kijken. Dan heerst er een enorme aantrekkingskracht. Vaak voel ik een grote behoefte om hem in de ogen te kijken, omdat ik hem dan weer echt zie als je snapt wat ik bedoel. Alsof ik dan door alle lagen van de fysieke illusie heen kijk. Andersom geldt precies hetzelfde. Als hij me in mijn ogen kijkt, voel ik me ook werkelijk gezien. Bij veel andere mannen werd ik daar verlegen van, maar bij deze man wil ik zelfs dat hij me op die ene manier aankijkt. Als er oogcontact is, merk ik altijd dat ook hij voelt dat er ‘iets’ gaande is, al betwijfel ik of hij het zal duiden als zijnde tweelingzielschap.. Naast dit alles voel ik een overweldigende liefde, onvoorwaardelijk. Niet alleen voor hem, maar voor het leven op zich. Hem aankijken is opnieuw weten waarom ik hier ben en waar het in het leven werkelijk om gaat. Er is niets mooiers dan dat wat mij betreft.(Bloem)

Antwoord 4
Ben van antwoord 1. Jaaa, zo beschrijf/ervaar ik het ook 🙂 Liefs(Vlinder)

Antwoord 5
Ik voel mij meer de beschermengel voor haar. Wat jullie allemaal omschrijven zo ervaar ik dat ook.(Onbekend)

Antwoord 6
Ik voel me als zijn prinses. Hij houdt altijd heel netjes afstand maar toch voel en zie ik aan alles dat hij niets liever zou willen dan dichtbij me zijn. Hij is erg respectvol en lief voor mij, en beschermend. Mijn hart smelt als hij voor mij opkomt…(Onbekend)

Antwoord 7
Hemels gevoel, gevoel dat ik omhoog getild wordt en niet meer in deze wereld zit. Mijn ogen niet willen en kunnen van haar afhouden en haar ogen zijn de mooiste en liefste die ik ooit gezien heb. Diepe, diepe, diepe rust. Verdrietig voelen om weer bij haar weg te gaan. Wil haar weer heel erg graag weer zien. (Onbekend)

Antwoord 8
@ antwoord 6: Wat jij zegt over je hart dat smelt als hij voor je op komt herken ik helemaal! Het gevoel zijn prinses te zijn, daar heb ik helemaal niet meer aan gedacht, maar ik herken het volkomen nu jij erover schrijft. Mijn tz kwam geregeld voor me op, of stelde me vragen waarvan ik in eerste instantie niet wist wat ik ermee aan moest. Inmiddels weet ik dat hij bij bepaalde zaken wilde weten hoe de vork in de steel zat, omdat hij liever niet zag dat ik gekwetst werd. Gisteren herinnerde ik me weer dat ik me altijd heel sterk ‘vrouw’ voel bij hem. Een beetje het ‘You Tarzan, me Jane’ gevoel. Als een man gek is op een vrouw, is hij graag haar beschermende held. En ik vind het heerlijk om een man met ruggengraat naast me te hebben. Ook om die reden mis ik hem nog geregeld. (Bloem)

Antwoord 9
Hoi Bloem, ik was van het “prinsessenantwoord”. Ja, het is zo’n oervrouwelijk gevoel he? Dat de man je beschermt en voor je in de bres springt. Vorig jaar op een feest vroeg hij wat ik wilde drinken. Terwijl hij opsomde wat ik kon kiezen, lag zijn hand op mijn rug en dat voelde heel fijn, alsof hij met al zijn aandacht bij me was. Hij heeft altijd iets zorgends over zich als ik in zijn buurt ben. Hij maakt dan thee of koffie voor me, haalt iets lekkers omdat hij dacht dat ik daar wel zin in zou hebben, en toen we een keer buiten zaten ‘s avonds vroeg hij of ik zijn vest wilde hebben tegen de kou. Een andere keer hield hij de deur voor me open, terwijl mijn man meestal als eerste naar binnen gaat en nooit de deur openhoudt…grrr. TZ ziet ook alles; als ik iets nieuws aan de muur heb gehangen op een onopvallende plek bijvoorbeeld. Het is zo lief! Het zit in die kleine dingen, dingen die mijn tz zo galant maken. Andersom heb ik dat zorgende ook wel. Hij vraagt me ook vaak om advies over van alles en soms eet hij hier. Dan zegt hij altijd dat het lekker was…ja, hij is de liefste ter wereld. (Onbekend)

Antwoord 10
Oooh lord, wat een geweldige antwoorden alweer!! Heerlijk om dit te lezen, dankjewel 🙂 Het klopt allemaal zo wat hier staat, ik voel me ook zijn prinsesje. Zoveel respect krijg ik van hem zoveel liefde. Ik voel me ook zo’n sterke vrouw als ik naast hem sta. Samen zo sterk. Hij is ook mijn prins, onvoorwaardelijk houd ik van hem. Liefs(Vlinder)

Antwoord 11
Nou dit is toch ware goddelijke liefde van een prins op het witte hemelse paard. Die neerdaalt op de aarde om zijn ware liefde diep van binnen te vinden.(Onbekend)

Antwoord 12
Antwoord 10,in het vóórvorige leven was ik een prinses ha LOL,en ik voelde mij ook zo bij mijn twin!Daarna uitgehuwelijkt aan (slechts) een burggraaf.Met mijn twin had ik een aantrek- en afstootgedrag ontwikkeld en liet ik hem vanuit mijn conditionering duidelijk merken dat hij op maatschappelijk gebied nooit zoveel te vertellen zou hebben als ik,door zijn geringe afkomst.Nu in dit leven,wat denk je, in zijn horoscoop staat duidelijk (met Zon en Pluto vlakbij de Midhemel in het 10e huis) : MACHTSUITOEFENING, als een soort universele represaillemaatregel.(Wieweet)