Q0930. Welke ‘lessen’ horen bij het ontmoeten van je Zielsliefde?

Onbekend

Ik ben benieuwd welke ‘lessen’ er geleerd kunnen worden na de ontmoeting. Ik ben nieuwsgierig of deze lessen overeenkomen met de mijne en of deze tijdens of na de ontmoeting duidelijk worden.

Antwoord 1
Veel verschillende lessen. Bijvoorbeeld dat ik en mijn TZ twee verschillende identiteiten zijn, met elk een eigen ego. Ik zie het zo: iets in de aura van je TZ en die van jezelf zijn van dezelfde ”stof”, daarom gaat het ”mergen” als vanzelf. Maar omdat je alletwee een onvolmaakt ego hebt met fouten dus, kan het botsen. Ik dacht altijd dat ik ooit iets met mijn TZ wilde. Dat is nu anders: ik wil het nu juist niet. Een andere les is dat je groeit en dat daardoor de relatie met je TZ ook verandert. Voorheen wilde ik de aandacht van mijn twin. Nu niet, nu voelt het als een teveel aan claimen van mijn eigen identiteit. Samenvattend is de les dus dat men groeit en dat daar soms jaren overheen kunnen gaan. Dat je daardoor anders tegen de dingen aankijkt, dat je verandert en dat ook je gevoel verandert.(Onbekend)

Antwoord 2
Over de ontmoeting met mijn TZ valt achteraf te zeggen dat die kwam op het moment dat ik ver van mijn ware kern verwijderd was. Hij heeft mij dat laten zien. Elkaar in de ogen kijken was al voldoende om een enorm spiritueel proces op gang te brengen. De ontmoeting heeft bijna twee jaar geleden plaatsgevonden. Het heeft bijna een half jaar geduurd voordat ik in de gaten had dat hij mijn TZ is. Ik ben ‘ontwaakt’ en de inzichten volgen elkaar in razend tempo op. Nog iedere dag leer ik mezelf beter kennen en zie ik hoe het ego werkt. Hoe het ego ware liefde tussen mensen in de weg staat. Het ego is werkelijk onze grootste vijand. Daarom leer ik die nu los te laten. Mijn les is om weer naar mijn ware kern terug te keren, in mijn eigen kracht te komen en vanuit mijn kern te gaan leven. Ik voel sterker dan ooit dat het mijn taak is om de Liefde de wereld in te sturen. De tijd zal leren of ik dat alleen moet doen, of dat dit duidelijk een gezamenlijke taak is voor mij en mijn TZ. Ergens herkende ik me wel in wat degene van antwoord 1 zei: omdat ook ik nog verlang naar de aandacht van mijn TZ, maar ik ben benieuwd hoe zich dit ontwikkelt, naarmate de tijd verstrijkt. Ben ook benieuwd naar de lessen die jij nu leert!(Bloem)

Antwoord 3
Ik heb de vraag gesteld om te bekijken of het in mijn geval om de tweeling liefde zou kunnen gaan. Ik denk het wel. Je gaat heel anders denken over het leven zelf. In hier en nu leven. Dankbaar zijn voor de liefde,veel loslaten, zelfacceptatie, spiritueel worden op een ander niveau komen, positieve levensinstelling, niet bang zijn mentaal. Zoveel om op te noemen…. Ongelofelijk eigenlijk. Hoe kan zulks bestaan? (Onbekend)
Antwoord 4 Ik sluit mij aan bij alle antwoorden hierboven. Ik heb ook al veel lessen voor de kiezen gehad sinds ik weet dat ik in een zielsliefde verwikkeld ben. Ik ken mijn tz al meer dan 20 jaar en had altijd een typisch gevoel bij hem dat ik niet kon duiden. Twee jaar geleden werd mij duidelijk dat hij mijn tz is, dit weet ik 100% zeker. Dat liet heel wat puzzelstukjes op hun plek vallen, maar denk niet dat het dan opgelost is. Dan begint het pas allemaal. Het aantrekken en afstoten, zijn wegrennen op lastige momenten, de telepathie en overeenkomsten. De tekens, symbolen en dromen. Je wordt spiritueler, gevoeliger, en mooier als mens. Ik ben dankbaar dat ik het mag meemaken.(Onbekend)

Antwoord 5
Nou ik kreeg zoiets op een dag dat er een goddelijke gouden bol op mij af kwam. Ja het is fantastisch wat ik allemaal mee maak.(Onbekend)

Antwoord 6
Ik kan me heel erg vinden in antwoord 4, het hadden mijn schrijven kunnen zijn! alleen ik ken me TZ 10jaar das het enige verschil 🙂 Liefs(Vlinder)