Q0923. Loslaten

Onbekend

Ze kan me als geen ander boos maken en ik haar. Voor de zoveelste keer weer ruzie, zonder relatie Toch kiest ze ervoor om haar gevoelens te ontkennen en stoot ze me af. Waarom? Ik kan absoluut niet tegen dat ontkennen waarom? meerdere mensen hebben het me al verteld wat mijn gevoel bevestigde. We kennen elkaar al jaren, en waren beste vrienden. Toch heeft ze besloten een maand geleden na de ruzie om geen contact meer te hebben. Was boos omdat ze zich laat gebruiken voor seks, wat mij ook ontzettend pijn doet. Heb haar meerdere keren verteld dat ik van haar hou maar ze kan er niet mee omgaan, en kiest ze toch liever voor dit soort type mannen? Mis haar heel erg! Waarom blijf ik toch in haar geloven terwijl ze me zo afstoot? Waarom kiest ze hiervoor? Waarom kan ik gewoon niet doorgaan, er zijn zat meisjes waarmee ik contact heb en die mij ontzettend leuk vinden? maar haar vergeten kan ik niet. Wat ze ook doet mijn liefde voor haar voelt onvoorwaardelijk. Vrienden blijven en haar steeds zo ongelukkig zien door haar eigen keuzes is te moeilijk.

Antwoord 1
Het is denk ik het goddelijke plan, daar gaan dingen soms magnetisch waar je niet volledig achter staat. Dat kan je zien als dat je gebruikt wordt maar het zijn gewoon lessen. Om dichterbij te kunnen komen in liefde. (Onbekend)

Antwoord 2
Als je in haar blijft geloven, is het duidelijk dat ze je tz is. Dat zij jouw doel is. Waar dat ergens in de tijd ligt weet je alleen niet. Je zegt dat zij haar gevoelens ontkent, wat kan betekenen dat ze er nog niet klaar voor is. Zij wil kennelijk eerst iets anders doen. Het kan op zich moeilijk genoeg zijn, om dan toch afstand te moeten bewaren. De reden daarvoor hoeft ze zelf niet eens bewust te weten. Maar denk je dat, als jullie NU bij elkaar zouden komen, het een fijne relatie zou zijn? Als je haar al zo lang kent, kan je misschien wel raden in wat voor proces ze zit, als je het eenmaal begrijpt is het misschien uit te houden. Of je zoekt hulp, misschien ligt er iets in een vorig leven wat je kan helpen het te begrijpen. Ik heb bewondering voor je trouw aan haar die in feite een trouw aan jezelf is, en wens je veel sterkte toe.(Arundash)

Antwoord 3
Antw op antw 2: ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik dat wilde. Wel had ik als hij me had gekwetst gevoelens van ”nu is het afgelopen ik wil van je los”. Maar dit keer lijkt het anders. Het is alsof ik nu zo gegroeid ben, dat ik niet meer van hem afhankelijk wil zijn. Hij is er altijd en het lijkt alsof hij alles regiseert wat er in mijn leven gebeurd, wie ik ontmoet bijvoorbeeld. En dat wil ik niet meer. Een heel belangrijk punt voor mij is dat ik een paar maanden geleden ontdekte dat hij een ander dierenriemteken had dan ik aanvankelijk dacht. Ik ben Maagd en ik had altijd gedacht dat hij Steenbok was. En die 2 passen heel goed bij elkaar,want allebei ”aarde”tekens. Pas sinds kort ontdekte ik dat mijn TZ een ”lucht” teken is nl Tweelingen. Ongelofelijk bizar want uitgerekend van Tweelingenmannen moet ik niets hebben, of anders gezegd kan ik niet zo goed mee overweg. Wel met de Tweelingenvrouwen trouwens , vreemd genoeg. Het veranderd niets aan het feit! dat we TZ zijn of op zijn minst soulmates, maar nu begrijp ik waarom het soms botst tussen ons en tegelijkertijd op zielsniveau weer niet. Ik heb op dit moment sterke behoefte aan andere ”aarde” zij het Stier of Steenbok. Mijn partner is ook “lucht”: Waterman. ook interessant: ik denk dus dat mijn TZ hier de hand in heeft gehad. Enfin het komt erop neer dat ik echt de behoefte heb aan ”aarde” en dat ik daarom graag mijn TZ wil loslaten, of beter gezegd: hij mij. En dat doet hij dus niet. Als ik hem dit zou laten weten, ben ik bang dat hij juist alles zou doen om mij aan zich te binden.(Onbekend)

Antwoord 4
t.a.v: antw 2 Arundash: het is precies zoals je zegt ”het gemis aan privacy” maar wat ik tot voor ca. enkele weken nog als hemels ervaarde, voelt nu als een beknotting. Ik voel een sterke behoefte aan privacy, ik wil niet meer dat mijn TZ over mijn schouder heenkijkt. En tot nu toe weet ik nog niet hoe dat nu mogelijk is, hij zit ca. 400 km van mij vandaan hoe kan hij dan mijn leven beinvloeden. Dat wil ik niet meer althans op dit moment en ik weet niet voor hoelang dat gaat duren. Ik vind het heel belangrijk voor me om bij mijn eigen gevoel te blijven en dat schijnt niet te kunnen als TZ ”meekijkt”.(Onbekend)

Antwoord 5
Ik heb ook de ervaring dat bij mijn eigen gevoel blijven lastig is. Maar heb moeten accepteren dat ik iets van mijn tz voel, al zat ze op de maan. Afstand speelt hier geen rol, het gaat over tijd en ruimte heen. Het is ook niet mogelijk deze verbinding te negeren. Gaat het je om duidelijkheid over wat van jezelf is en wat van de ander? Of simpelweg over zijn aanwezigheid in jouw gevoel? Dat-ie er als het ware tussendoor komt?(Arundash)