Q0922. Onvoorwaardelijk/voorwaardelijk?

Onbekend

Als woorden en daden niet overeenkomen, is het dan logisch dat de onvoorwaardelijkheid overgaat in ‘voorwaardelijkheid’, en dat o.a. vertrouwen af- en jaloezie toeneemt?

Antwoord 1
Zoek die vragen diep in jezelf daar weet je dat het niet zo is. Jullie zijn verbonden in liefde het is nooit voorwaardelijk. Jullie vertrouwen naar elkaar heeft tijd nodig en kan op den duur groeien. (Onbekend)

Antwoord 2
Wat voor woorden en daden bedoel jij precies? Liefde voor de tz is altijd onvoorwaardelijk. Wat de ander ook doet, je blijft van hem/haar houden. Gewoon omdat zij het zijn. (Onbekend)

Antwoord 3
Neen dat is niet logisch vind ik,dat is gevoelsmatig.De ziel kent geen voorwaardelijkheid.De voorwaardelijkheid dat is wat wij mensen ervan maken.Als het omslaat in voorwaardelijkheid dan is het NIET je tweelingziel.Ik neem aan dat je daarop doelt,op je tz?(Onbekend)

Antwoord 4
Ik begrijp wat je bedoelt, mijn TZ heeft mij ongelooflijk gekwetst, ik kies er nog steeds voor om met hem om te gaan. Mijn liefde is niet veranderd in de diepte, maar mijn ego is wel een stuk harder geworden, het vertrouwen in de ziel is er, maar vanuit het ego ho maar. En ik begrijp dat ego ook, lastig. Als het ego het over gaat nemen van de liefde die van binnen zit, dan begint het gevecht in jezelf! Je moet jezelf gaan vertrouwen, ik kies liefde, wat kies jij? liefs(Onbekend)

Antwoord 5
Of je accepteert het gewoon niet dat het jou tweelingziel is.Een ziel is altijd zuiver en liegt nooit zo heb ik dat ervaren. En alles wat je denkt achter te houden komt aan bod hoe hard de werkelijkheid ook is. Als je dit niet begrijpt heb je waarschijnlijk geen tweelingziel want ik denk dat de meeste die een tweelingziel weten dat het altijd onvoorwaardelijk is.(Onbekend)